Astrologie

#proiecte legislative adoptate #parteneri #familie #bani #libertate #sinceritate #zodii #valori #rezultate

Parteneriate fericite in functie de zodie

Intre zodii exista afinitati si compatibilitati care ii ajuta pe nativi sa construiasca lucruri frumoase impreuna. De exemplu, Sagetatorii reusesc sa duca la bun sfarsit tot ceea ce isi propun alaturi de Berbeci sau de Varsatori. Tu stii care este partenerul tau ideal din punct de vedere al zodiei?

Iata care sunt parteneriatele reusite in functie de zodie:

Berbec

Berbecul se intelege excelent cu Sagetatorul. Ambele zodii respecta libertatea celuilalt, mizeaza pe sinceritate, sunt comunicative si dornice de experiente noi. Un Berbec si un Sagetator pot incepe impreuna o afacere sau pot pune bazele unui proiect indraznet.

Taur

Taurul se intelege bine cu Fecioara si Capricornul. Aceste zodii pot construi multe lucruri impreuna deoarece impartasesc aceleasi valori: responsabilitate si perseverenta. Un Taur ar putea sa fie in fruntea unui proiect, in timp ce Capricornul sau Fecioara s-ar ocupa de detalii.

Gemeni

Gemenii se inteleg bine cu toata lumea. Cu toate acestea, un parteneriat cu adevarat fericit ar fi cel intre Gemeni si Fecioara. Intr-un parteneriat, Gemenii s-ar ocupa de crearea de contacte si de comunicare, in timp ce Fecioara ar duce la capat sarcina de baza a acelui proiect.

Rac

Racii se inteleg bine cu Taurii. Pe plan personal, un parteneriat intre Tauri si Raci este unul fericit, deoarece ambele zodii au aceleasi valori: familia si banii. In plan profesional, Racii si Taurii ar putea fi parteneri de afaceri, insa numai cu conditia sa aiba drepturi egale.

Leu

Leul poate avea un parteneriat fericit cu nativii care sunt fascinati de frumusetea, celebritatea sau bogatia acestuia. De exemplu, Leul are o relatie foarte buna cu Pestii, in masura in care nativii Pesti sunt subordonati. Leii construiesc lucruri frumoase si alaturi de Balante. Ambele zodii apreciaza luxul si celebritatea.

Fecioara

In plan sentimental, Fecioara este un partener bun pentru Capricorn. Ambele zodii pun mai mare pret pe ratiune decat pe sentiment, isi asuma responsabilitatile vietii de cuplu si au aceleasi idealuri. In plan profesional, Fecioara poate face un parteneriat inspirat cu o zodie complementara precum Varsatorul.

Balanta

Cel mai bun parteneriat pe care il poate face Balanta pe plan personal este cel cu un Leu. Ambele zodii isi doresc o familie si o viata luxoasa, cu un cerc larg de prieteni. Pe plan profesional, Balanta are nevoie de un partener flexibil si muncitor, cum sunt Fecioara sau Racul. Aceste zodii tempereaza elanul Balantei si o aduc cu picioarele pe pamant.

Scorpion

Scorpionul poate avea un parteneriat fericit cu Pestii in plan sentimental. Ambele zodii sunt sensibile si se bazeaza pe intuitie. In plan profesional, Scorpionul se intelege bine cu zodiile pentru care nu conteaza cine conduce, ci doar rezultatul final. Un parteneriat reusit este cel intre Scorpion si Capricorn.

Sagetator

Sagetatorul gaseste un partener de nadejde in Berbec sau in Varsator. Indiferent de ceea ce isi propun sa faca impreuna, nativii pornesc de pe pozitii egale, isi impart sarcinile corect si se ajuta intre ei, in vederea atingerii scopului final. In plus, aceste zodii nu se tem sa-si asume riscuri.

Capricorn

Capricornul gaseste un partener bun in nativii Taur, Rac, Fecioara, Sagetator sau Capricorn. In general, Capricornii prefera sa faca lucrurile singuri. Cand sunt nevoiti sa lucreze in echipa, ei vor alege intotdeauna persoane muncitoare, responsabile, pe care se pot baza la greu. Perseverenta si seriozitatea sunt trasaturi esentiale pentru partenerii unui Capricorn.

Varsator

Varsatorul poate avea un parteneriat stralucit cu Capricornul sau Sagetatorul. Varsatorul vine cu originalitatea si dorinta de a ajuta in mod dezinteresat, Sagetatorul adauga curajul in ecuatie, iar Capricornul este omul de incredere, liantul care stabilizeaza totul. Varsatorii si Capricornii se completeaza reciproc. Primii vin cu inovatia, ultimii duc la bun sfarsit proiectul.

Pesti

Pestii pot avea un parteneriat fericit cu Scorpionii si Racii. Pe aceste zodii le leaga sensibilitatea si respectul fata de valorile familiei. O asociatie a parintilor poate fi infiintata de parteneri cu aceste zodii. In plan profesional, Pestii sunt parteneri buni pentru Lei deoarece sunt dispusi sa se lase ghidati de acestia din urma.


Sursa foto: workbc.ca
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro