Astrologie

#zodii #dating #horoscop dragoste #zodie partener

Planuieste intalnirea perfecta in functie de zodia partenerului

Pentru ca detaliile sunt intotdeauna importante, intalnirea perfecta cu un potential partener poate sta sub imperiul astrelor. Asadar,un episod romantic reusit presupune luarea in considerare a necesitatilor si preferintelor celuilalt, planuind totul in functie de zodia persoanei speciale.

 

Berbec


Atentia berbecului poate fi castigata facand rost de doua locuri privilegiate in culisele unui concert la care participa VIP-uri, pentru ca nativii acestei zodii au tendinta sa caute atentie si sa adore atunci cand li se acorda multa importanta. Festivalurile, locurile aglomerate si jocurile competitive le vor suscita interesul la maximum.

 

Taur


Partenerul visat din zodia taurului se va simti cel mai bine daca va primi o invitatie la cina sau la un picnic romantic. Taurii sunt faimosi pentru spiritul sau gurmand, asadar orice implica mancarea va fi cu siguranta pe gustul sau. Trecerea in revista a celor mai ofertante restaurante si cunostintele bogate despre gastronomie il vor incanta. Acesta este cel mai sigur drum catre inima sa.

 

Gemeni


Cei nascuti in zodia gemenilor agreeaza comunicarea si formarea de legaturi umane pur si simplu discutand. Invitatia nu va fi refuzata daca este vorba despre o vizita la o galerie de arta , la o cafenea sau la un muzeu. Varietatea este de asemenea pe placul gemenilor, asadar explorarea locurilor inedite ar fi scenariul romantic ideal.

 

Rac


Racii sunt in general introvertiti si devin cu usurinta coplesiti de aglomeratie si zgomot. Prin urmare, ideala este o locatie comoda, intima si romantica precum un bistro italienesc. O zi de relaxare la spa este o idee la fel de buna.

 

Leu


Leii sunt faimosi pentru dragostea fata de frumos si gusturile extrem de rafinate. Acestora le place sa fie rasfatati, invitati in cele mai luxoase restaurante si suprinsi cu un cadou-surpriza perfect impachetat.

 

Fecioara


Fecioarele sunt orientate catre scopuri concrete si practice, asadar sunt atrase de activitati care presupun obtinerea unui rezultat, precum un curs de pictura sau un work-shop. O tinuta impecabila si fundalul “indulcit” de melodii romantice sunt de asemenea esentiale pentru a impresiona o fecioara.

 

Balanta


Pentru intalnirea cu nativul din Balanta, de preferat este alegere vizionarea unui film, a unei piese de teatru sau a unei expozitii, urmand ca apoi sa fie schimbate impresii personale la un restaurant elegant.

 

Scorpion


Scorpionul este fanul misterului si al sexualitatii, asa ca se impune imbinarea acestor doua elemente cat mai armonios.O atentie sporita pentru pasiunile sale si scenariile suprinzatoare sunt o reteta sigura de succes, pentru ca scorpionul adora spontaneitatea.

 

Sagetator


Reprezentantii zodiei sagetatorului sunt calatori innascuti. Acestia adora sa viziteze locuri noi, se bucura in fata diversitatii si a aventurii. Asadar, ideala este o escapada de week-end la munte sau intr-o zona cu tenta mai exotica, ori un festival de muzica la care sa participe turisti din cele mai neasteptate regiuni. Oricum ar fi, esential este ineditul pentru o intalnire cu acesti nativi.

 

Capricorn


Capricornii tanjesc dupa lucruri care ii fac sa evolueze, astfel ca o iesire cu efect educativ nu ar fi deloc o alegere proasta. Fiind mai rezervati si mai timizi de fel, capricornii nu se vor simti in largul lor la karaoke, de pilda. Decenta si eleganta sunt de asemenea importante, asa ca se impune o tinuta de bun-gust clasica si un vocabular cantarit cu mare grija.

 

Varsator


Varsatorii se simt mai confortabil daca interactioneaza intr-un cerc mai larg, precum intalnirile de grup. Pretentiile deosebite lipsesc in cazul acestor nativi, insa suprizele si originalitatea sunt esentiale pentru viitoare intalniri private reusite.

 

Pesti


Sensibil si visator, nativul din Pesti vrea sa auda multe lucruri personale si sa simta o conexiune adanca la nivel spiritual . Marturisile despre dorinte si aspiratii individuale si dragostea pentru animale si caritate, copii si viata de familie il emotioneaza profund. Pentru ca adora sa se simta utili, pestii vor accepta cu placere sa te ajute intr-o problema oarecare, acest lucru favorizand apropierea mai mult decat orice.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului