Astrologie

#horoscop #zodii #prieteni zodii #prietenie zodii

Prietenii de care are nevoie, in functie de zodia in care s-a nascut

Leul are nevoie de prieteni fideli, suficient de talentati pentru a se ridica la standardele lui inalte, insa nu atat de buni incat sa-l puna pe el in umbra. Berbecul prefera prietenii care sunt naturali, neinfricati si sportivi. Zodia dezvaluie mai multe despre ce fel de prieteni are nevoie cineva.

Prieteni de care are nevoie Berbecul

Berbecul are nevoie de prieteni sinceri, naturali, simpli. Nativul este atras de persoanele energice si sportive ca si el, cu care poate petrece timpul in aer liber, la vanatoare de pasari sau de femei, dupa caz.

Prieteni de care are nevoie Taurul

Taurul are nevoie de prieteni rabdatori, inteligenti, care stiu sa astepte pana cand nativul binevoieste sa actioneze si pe care nu-i deranjeaza incapatanarea acestuia. Taurul apreciaza prietenii dispusi sa vina la el acasa deoarece nu-i prea place sa se deplaseze el insusi.

Prieteni de care au nevoie Gemenii

Gemenii sunt atrasi de persoane vorbarete si istete, cu care pot avea discutii interesante. Cu cat o persoana reuseste sa le capteze mai mult atentia, cu atat o gasesc Gemenii mai interesanta. Nativii se plictisesc rapid, asa ca prietenii lor vin din cele mai diverse medii cu putinta.

Prieteni de care are nevoie Racul

Prietenii Racului pot fi numarati pe degetele de la o singura mana. Aceste persoane, insa, ii sunt prieteni pe viata. Racul apreciaza oamenii discreti, familisti, pentru care valorile spirituale sunt intotdeauna mai importante decat cele materiale.

Prieteni de care are nevoie Leul

Desi nu recunoaste, Leul este de parere ca le-a facut o favoare celor care ii sunt prieteni. Nativul prefera oamenii de valoare, care se ridica la standardele lui, dar care nu il umbresc nicio clipa. Leul ii tine aproape pe cei care ii accepta generozitatea si ii sunt fideli.

Prieteni de care are nevoie Fecioara

Fecioara are nevoie de prieteni care sa o completeze. Ea este serioasa, ei trebuie sa fie pusi pe glume. Ea trece neobservata la petreceri, ei sunt sufletul acelei petreceri. Prin prietenii ei, Fecioara isi dezvolta simtul umorului si devine mai deschisa la ideea de a trai clipa.

Prieteni de care are nevoie Balanta

Balanta are nevoie de prieteni care nu o contrazic, care o accepta asa cum este si carora le poate impartasi tot ceea ce i se intampla. Balanta isi alege ca prieteni oameni corecti si nu tine cont de diferentele de religie, sex, nationalitate etc.

Prieteni de care are nevoie Scorpionul

Scorpionul are nevoie de prieteni dispusi sa fie permanent intr-o pozitie de inferioritate fata de el, deoarece nu accepta sa faca pe placul nimanui. Prietenii unui Scorpion trebuie sa se acomodeze cu firea lui interiorizata si sa fie destul de toleranti.

Prieteni de care are nevoie Sagetatorul

Sagetatorul isi face prieteni din toate categoriile sociale si, de obicei, are prieteni peste tot prin lume deoarece calatoreste mult. Desi nu este genul care sa faca confidente, prietenii ii ofera satisfactii sufletesti foarte mari.

Prieteni de care are nevoie Capricornul

Cei care vor sa fie prietenii unui Capricorn trebuie sa aiba rabdare, sa fie integri, diplomati, discreti si insistenti. Capricornii accepta extrem de greu pe cineva in viata lor si este nevoie de multa munca de convingere. Insa Capricornii merita acest efort pentru ca sunt oameni de incredere si prieteni pe viata.

Prieteni de care are nevoie Varsatorul

Varsatorul are nevoie de prieteni sinceri si experimentati, care stiu sa-i canalizeze energia in directia buna si care nu profita de umanismul si naivitatea lui. Prietenii unui Varsator trebuie sa-l inspire si sa-l ajute sa evolueze, fara sa-i impuna o anumita cale.

Prieteni de care au nevoie Pestii

Prietenii Pestilor sunt oameni integri, umanisti, cu o puternica legatura spirituala. De obicei, Pestii au un cerc inchis de prieteni, unde relatiile sunt foarte solide. Pestii se simt bine in compania persoanelor naturale, fara interese ascunse, dispuse sa-i accepte cu toanele si cu felul lor interiorizat de a fi.

Foto : futurity.org

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea

Top

Sfatul expertului