Astrologie

#astrologie #horoscop #sex #compatibilitati zodii

Puterea lui de seductie in functie de zodie

Nu toti barbatii se nasc cu aceeasi putere de seductie, iar in aceasta nedreptate au cu siguranta un cuvant greu de spus si astrele. Daca o zodie de foc nu pierde timpul si trece "la atac" fara sa ii fie teama de un refuz, zodiile de apa se scalda in nesiguranta si emotii atunci in flirteaza. Horoscopul poate sa iti dezvaluie puterea de seductie a nativilor din zodiac.


Berbec


Cei nascuti in zodia Berbecului se identifica perfect cu vorba populara "s-a grabit ca fata mare la maritat". Impulsivi si nerabdatori, au initiativa atunci cand vor sa cucereasca o persoana de sexul opus, insa risca sa exagereze cu abordarile prea vulcanice si grabite. Replicile Berbecilor sunt deseori arogante in timpul flirtului, chiar daca nu sunt transmise cu aceasta intentie.


Taur


Taurii sunt veritabili maestri in arta seductiei, chiar daca abordarea lor este lenta si discreta. Atunci cand o persoana de sex opus le intra in gratii, acesti nativi studiaza atent profilul acesteia de personalitate si actioneaza conform schemei stabilite. Puterea de seductie a Taurilor este mare, insa ea se manifesta gradual.


Gemeni


Barbatii in zodia Gemenilor sunt cuceritori si fascinanti in mod natural. Intrucat semnul lor este guvernat de Mercur, planeta comunicarii, stiu sa cucereasca prin discurs. Nu au nevoie de avere si nici nu trebuie sa arate perfect: manipularea lor verbala este desavarsita.


Rac


Racii sunt foarte timizi din fire, au un complex de inferioritate accentuat si se tem ingrozitor de calvarul unei respingeri. Prin urmare, nu au o putere de seductie covarsitoare si nu sunt maestri in abordarea spontana a femeilor. In schimb, se destind pe masura ce intalnesc pe cineva suficient de rabdator sa ii descopere.


Leu


Leul este foarte galagios atunci cand vrea sa seduca, concentrandu-se mai degraba pe accentuarea propriilor calitati. Nativul acestei zodii are o atitudine de cuceritor care il face deseori popular, de aceea nu este de regula nevoit sa faca primul pas. O abordare tipica Leilor implica obligatoriu o remarca despre masculinitatea si frumusetea proprie.


Fecioara


Barbatii Fecioara sunt cuceritori pedanti, care au o putere de seductie mare asupra femeilor dornice de politete, diplomatie si bun simt. Chiar si atunci cand are intentii erotice, este protocolar si atent la discurs. In rest, sunt perceputi drept indivizi plictisitori de catre sexul opus.


Balanta


In ciuda firii lor "jucause", barbatii nascuti in semnul Balantei nu sunt atat de priceputi la jocul seductiei. Cedeaza imediat si se pierd cu firea in fata complimentelor, sunt prea boemi si artistici pentru gusturile multor femei, iar nici stima de sine nu este atuul lor principal.


Scorpion


Scorpionii au cea mai mare putere de seductie din tot zodiacul, reusind sa fascineze sexul opus printr-o atitudine misterioasa si subtila. Sociabili, cu un vocabular bine ales si un tact genial, nativii reusesc sa intre pe sub pielea "victimelor" fara ca ele sa realizeze ca sunt seduse "la foc mic".


Sagetator


Sagetatorii sunt prieteni excelenti si petrecareti recunoscuti, insa nu sunt cuceritori din nastere. Chiar daca un nativ in Sagetator nu o va recunoaste niciodata, barbatii nascuti sub acest semn devin stangaci in fata lucrurilor serioase, asa cum este dragostea. In general, asteapta ca femeia indragita sa faca primul pas sau roaga un prieten sa intervina.


Capricorn


Capricornii sunt cuceritori sobri si seriosi. Nu stiu sa flirteze pueril, nu glumesc in amor si nici nu au incredere in replici stupide "de agatat". Atunci cand se indragostesc cu adevarat de o potentiala partenera, incearca sa o cucereasca treptat, cu discutii lungi despre viata si invitatii rafinate la opera sau la teatru.


Varsator


Varsatorii stiu cum sa isi foloseasca inteligenta nativa si in actul seductiei. Increzatori in fortele proprii, intuitivi si spontani, acesti nativi ar putea sa cucereasca toate tipologiile feminine, fara mari eforturi. Nu sunt inspaimantati de ideea refuzului, de aceea cuceresc prin incredere in sine si perspicacitate.


Pesti


Pestii sunt cuceritorii "de stil vechi", care inca deschid portierea domnisoarelor, pun pret pe poezie si complimente si viseaza la crearea unor conexiuni spirituale cu partenera. Chiar daca unele femei ii considera demodati, Pestii nu uita de flori si sampanie la intalnirile romantice.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea

Top

Sfatul expertului