Astrologie

#emotii #astrologie #reactie #zodii #predictii #zodie #reactii

Reactia ta in fata emotiilor, in functie de zodie

Diferenta dintre puterea de control a propriilor emotii de la o persoana la cealalata ai observat-o prima oara, probabil, prin clasele primare. Unii oameni sunt maestri ai disimularii propriilor trairi, pe cand altii sunt ca o carte deschisa atunci cand sunt navaliti de sentimente puternice. Interesant este faptul ca reactia ta in fata emotiilor poate fi dictata si de zodia in care te-ai nascut!


Berbec

Daca esti in zodia Berbecului, probabil ai observat deja cat de greu iti poti tine in frau trairile. Cand te superi, mimica, gesturile si karma iti emana intocmai flacarile pe care le simti iesindu-ti din urechi. In plus, cand debordezi de fericire, prioritatea ta este sa iti anunti euforia si sa ii faci si pe ceilalalti partasi ei.


Taur

In cazul tau, emotiile ies la suprafata numai in cazuri extreme. Suporti mult tumult sufletesc, fara sa lasi sa se vada ca te afecteaza ceva. Lucrurile se schimba radical cand vine vorba despre aspectele care te intereseaza cel mai mult in viata, oricare ar fi ele. Daca cineva, de pilda, ar atenta la partenerul tau, te transformi intr-un dragon care sufla flacari si nimiceste totul in cale.


Gemeni

Probabil ca motivul pentru care nu reactionezi exploziv in fata emotiilor este acela ca nici tu nu stii in ce masura te intristeaza sau te bucura anumite lucruri. Detii controlul trairilor tale si nu uiti niciodata de diplomatie, cu exceptia momentelor in care iti este lezat orgoliul sau nu iti sunt luate in seama punctele de vedere. De multe ori, aduni in interior amprentele emotionale, pana cand cazi direct in paharul cu melancolie.


Rac

Reactiile tale in fata emotiilor sunt atat de puternice, incat ajungi sa iti pierzi uzul ratiunii cand te coplesesc sentimente de tot soiul. Emotivitatea ta nu trece niciodata neobservata de cei din jur, indiferent de mediul social in care te afli. Iti poti iesi definitiv din fire, daca afli vesti coplesitoare despre viata ta intima sau despre cineva drag.


Leu

Desi esti perceput ca o fire insensibila, detasata si in deplin control al emotiilor tale, realitatea este cu totul alta. Vezi lucrurile in profunzime si te macina multe aspecte, chiar daca nu o arati. Aerul tau impasibil iti menajeaza statutul de maestru al disimularii trairilor interioare, pana cand cineva iti calca in picioare orgoliul. Din acest punct, iti arati gandurile sonor, pasional, cu artificii si ragete salbatice.


Fecioara

Daca in societate esti ca o statuie de neclintit, oricat de puternic ar fi vantul la care te expui, nu acelasi lucru se intampla si in intimitate. Aerul tau detasat, pe care il exteriorizezi de fata cu ceilalti, se transforma intr-un planset amar in fata persoanelor apropiate, in care ai incredere.


Balanta

Unul dintre scopurile tale in viata este sa arati celorlalt tot ce simti. Ai o pofta de nestavilit in a-ti expune sonor si colorat emotiile, de aceea nici nu incerci vreodata sa iti maschezi trairile. Reactiile tale in fata puseurilor emotionale sunt ca o carte deschisa a gandurilor si sentimentelor tale.


Scorpion

Chiar daca resimti emotii extrem de puternice, stii sa le ascunzi perfect. Nu iti place deloc sa te exteriorizezi, pentru ca ai senzatia ca acest tip de reactie te face sa pari o persoana slaba. Prin urmare, reactiile tale sunt intotdeauna bine gandite inainte si nu iti arati cu adevarat sentimentele, decat daca te avantajeaza.


Sagetator

In cazul tau, fiecare emotie care iti atinge constientul, devine instant o stire de interes national. Nu iti disimulezi trairile, ci le lasi sa iasa la iveala, in forma lor bruta. De altfel, nici nu iti plac oamenii ce nu procedeaza in acelasi mod.


Capricorn

Reactiile tale la emotii sunt glaciale: cu cat te incearca trairi mai puternice, cu cat devii mai putin capabil sa te manifesti. Nu lasi niciodata emotiile sa primeze in fata ratiunii si ii consideri inferiori pe cei care nu urmeaza acelasi principiu in viata.


Varsator

Reactiile in fata emotiilor sunt imprevizibile in cazul tau: cand esti ca o stana de piatra, cand versi rauri de lacrimi in fata unui lucru emotionant. Se intampla sa fii atat sigur pe tine, cat si emotiv si complexat. Oscilezi de la o stare la alta, la fel ca intensitatea trairilor tale.


Pesti

Sensibilitatea specifica zodiei tale te predispune reactiilor colorate si extreme in fata emotiilor, insa nu toate lucrurile te macina in mod egal. Poti indura batjocura la adresa propriei persoane si sa ignori, insa nu vei ramane niciodata impasibil in fata suferintei cuiva.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare