Astrologie

#zodiac #zodii #stilul zodiei

Reactiile nervoase in functie de zodie

Reactiile nervoase sunt dictate de tipul de temperament al fiecarui individ, care este influentat la la randul sau de zodie. In timp ce Berbecul nu va putea niciodata sa iti tina in frau impulsivitatea, un nativ in zodia Taurului va cantari atent lucrurile inainte sa isi exprime furia.


Berbec


Berbecii au reactii de furie explozive, intensitatea acestora variind in functie de gravitatea factorilor care contravin asteptarilor acestor nativi. Iesirile nervoase sunt intotdeauna "fara perdea", Berbecii netinand cont de circumstante atunci cand simt nevoia sa isi exteriorizeze supararea. Din fericire, reactiile sunt scurte si intense.


Taur


Nativii din zodia Taurului au rareori iesiri nervoase subite. Furia pe care o resimt este interiorizata mult timp, insa odata ce este dezlantuita, consecintele pot fi devastatoare. Numai gelozia poate sa determine un Taur sa aiba reactii furioase catastrofale.


Gemeni

 

Gemenii fac, in general, mult zgomot pentru nimic. Nu sunt deloc ranchiunosi, deoarece isi exprima orice nemultumire imediat ce se naste in sufletul lor. Reactiile furioase ale gemenilor sunt in general verbale, taioase si de scurta durata.


Rac


Cand este deranjat suficient de mult, Racul nu reactioneaza furios, insa pregateste tacit un plan de razbunare pe masura. Consecintele furiei unui nativ in Rac se resimt intotdeauna cu intarziere. Poate sa abandoneze o prietenie fara sa dea vreo explicatie. In cazuri extreme, Racii isi rascumpara suferinta si dezamagirea in moduri crunte.


Leu


Leii nu se infurie prea des, cu exceptia situatiilor in care imaginea lor are de suferit. Daca nu li se respecta priceperea, frumusetea, inteligenta si meritele, se pot manifesta exact ca fiarele din jungla: zbiara, sfasie, distrug totul in calea lor si se exprima in cele mai triviale moduri cu putinta.


Fecioara


Fecioarele stiu sa isi gestioneze cu tact reactiile de furie, de aceea sunt rareori observate aruncand cu obiecte in pereti. Modul lor de a-si manifesta furia se caracterizeaza mai degraba prin remarci acide, observatii "ca la scoala" si pedepse pe masura gafei. Spiritul lor caustic se va manifesta la nesfarsit, la adresa persoanei "vinovate".


Balanta


Balantele nu uita si nu iarta, cu toate ca rareori reactioneaza vizibil in fata furiei pe care o resimt. Mitocania si lipsa bunei cuviinte le scot din minti pe Balante, de aceea nu vor da inapoi daca vor fi nevoite sa bata obrazul cuiva in fata intregii lumi.


Scorpion


Scorpionii nu isi arata furia chiar in momentul in care ea s-a nascut in sufletul lor, in schimb stiu intotdeauna sa loveasca "vinovatul" la timpul potrivit. Cei responsabili cu furia acestor nativi ar fi bine sa se astepte la lovituri crunte, de la cele fizice, pana la sabotaj in cariera sau pe plan personal. Scorpionii sunt lipsiti de scrupule atunci cand vor sa isi revendice o situatie in care au simtit ca explodeaza de furie.


Sagetator


Sagetatorul se supara cel mai tare atunci cand este supus unei constrangeri sau in momentele in care este pus in fata unei nedreptati. Atunci cand se enerveaza din cale afara, un Sagetator nu are retineri in a-si striga nemultumirea si nu tine cont de parerea celor din jur. Sincer si drept, acest nativ isi comunica liber motivul caderii nervoase si cere sonor explicatii.


Capricorn


Furia unui Capricorn se manifesta prin replici scurte si acide, precum si prin priviri sugestive deloc aducatoare de bine. In functie de gravitatea lucrurilor intamplate, Capricornul nu uita niciodata sa isi ia revansa si o face in momente-cheie, pentru a produce cat mai multa suferinta.


Varsator

 

Varsatorii nu sunt, in general, predispusi iesirilor nervoase cu focuri de artificii. De altfel, detasati prin fire de lucrurile superficiale de pe Pamant, acesti nativi se pierd cu firea daca cineva incearca sa le ingradeasca libertatea sau daca li se impun anumite principii contrare credintelor proprii. Razbunarea nu este una violenta, mai degraba presarata de discursuri agresive.


Pesti


Pestii sunt perfect capabili sa isi disimuleze emotiile, de aceea sunt si foarte putin aplecati catre reactii de furie colorate. In schimb, pot sa fie extrem de transanti in confruntari si deloc toleranti, spunand lucrurilor pe nume in termeni care ranesc profund destinatarul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro