Astrologie

#karma #karma sentimentala #datorii karmice #casatorie #amphora #astrolog #astrolog amphora

Reglarea conturilor karmice prin casatorie

Giliana, Bucuresti 17.10.1982, ora 5.30-6, partener, el, Bucuresti, 16.06.1986, ora 7.30: Ce datorii karmice exista intre mine si el?

Astrolog Amphora: Intre voi doi exista o mare atractie si o relatie dinamica, pasionala. Termenii legaturii se pun intre „totul sau nimic” iar el simte nevoia sa stie tot ce faci, sa-ti controleze viata, si nu se poate sustrage acestei tentatii irezistibile (superpozitie Luna tu, Pluto el). In masura in care acest control care genereaza tendinta de manipulare emotionala si de a profita de sinceritatea si de sentimentele tale devine accentuat, poate sa-ti aduca distrugere sufleteasca, de aceea este bine sa nu-i faci jocul ori de cate ori vrea, chiar daca te simti foarte atrasa erotic.

De altfel, ceea ce face el acum este identic cu ceea ce tu i-ai facut in alte vieti in care ai avut putere si l-ai considerat jucaria ta, dominandu-l total. Tu vii sa-ti platesti datoriile trecutului (superpozitie nodul sud al axei destinului la el peste Soare, Luna, Venus, Saturn, antivertex la tine) fata de el in ceea ce priveste prietenia, sustinerea in cariera, viata in doi si astfel in prezent relatia poate deveni frustranta si dificila pentru tine, daca el ajunge sa-ti ceara prea mult.

De asemenea s-ar putea ca si un copil sa fie o modalitate de a-ti plati greselile. Aveti sansa totusi de  a evolua bine impreuna si de a trece peste problemele care pot sa apara (Nod nord al axei destinului el, suprapus peste vertexul tau) si chiar de a regla aceste conturi karmice intr-o casatorie.

ACULAR - 25 mai 1981, ora 7.00, Ploiesti: In ce consta  karma sentimentala pe care o am in aceasta viata?

Astrolog Amphora: Ai descendentul in Sagetator, cu guvernatorul acestuia, Jupiter retrograd si cu Neptun retrograd exact peste descendent. Impreuna cu Venus in casa 12, a karmei, rezulta ca ai o karma sentimentala de consumat si ca ea te va aduce in preajma unor relatii sentimentale si a unei/unor casatorii (esti predispusa la doua legaturi matrimoniale ) cu parteneri din alte vieti pentru care tu ai datorii sentimentale.

Te vei implica mult in aceste legaturi si vei avea poate chiar senzatia ca nu esti iubita in masura in care tu daruiesti, ceea ce te va face sa fii instabila in sentimente (Venus in Gemeni) si sa tot cauti pe acela cu care sa te armonizezi si care sa-ti ofere mai multa satisfactie si implinire in dragoste.

Cand vei realiza un echilibru pe acest plan si vei intelege ca daruirea ta nu obliga pe celalalt sa ofere la fel, ca nu toti oamenii pot avea sentimente de aceeasi intensitate, atunci vei reusi sa ai o legatura stabila si satisfacatoare, orientandu-ti surplusul afectiv catre alte persoane apropiate – rude, copii, prieteni, sau sublimandu-l inspre credinta, filozofie, daruire neconditionata pentru cei din jur.

P.A.M.  21 mai 1988, 14.00, Bailesti, Jud. Dolj: In ce consta karma sentimentala pe care o am in aceasta viata?

Astrolog Amphora: Cu descendentul in Pesti si Iuno in Gemeni esti predispusa la instabilitate relationala, la doua casnicii si la a fi atrasa de parteneri instabili afectiv.

Iti doresti reusita materiala si sustinere in cariera prin partener si de aceea vei cauta sa ramai alaturi de cineva care iti satisface aceste nevoi, care sa fie bine pozitionat social si financiar (Venus in casa 10, a carierei).
Insa, in acelasi timp, ai o mare nevoie de libertate si s-ar putea sa-ti fie greu sa construiesti o relatie stabila si durabila fara sa renunti la micile tale placeri, la nonconformism si fara sa acorzi mai multa importanta celuilalt. Datorita unei legaturi dizarmonice cu parintii poti proiecta conflictele tale interioare si neimplinirile adunate, in relatiile sentimentale.

De asemenea, engramele (amintiri neplacute) din alte vieti in care te-ai purtat haotic si dictatorial fata de cei dragi te vor face sa ai relatii sentimentale neobisnuite, cu pasiuni la prima vedere sau cu rupturi bruste generate dintr-un fleac, care pot lasa urme in sufletul tau. Este bine sa pleci din locul in care te-ai nascut, sa nu ramai toata viata in casa parinteasca ori in orasul natal.


 

 


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului