Astrologie

#horoscop #zodii #carti horoscop #zodii lectura #zodii carti

Relatia zodiilor cu lectura

Relatia zodiilor cu lectura difera in mare masura in functie de personalitatea nativilor din zodiac, uneori prea vulcanica pentru traditionalul citit. Berbecii sunt cel mai putin pasionati de a-si petrece timpul liber savurand o carte buna, pe cand fecioarele se lasa greu impresionate de fictiune si romane exagerat de siropoase.

Berbec

Nativii din zodia berbecului nu sunt tocmai nascuti pentru a filosofa, deoarece nu au rabdarea necesara lecturarii unor volume complexe. Vor face orice sa isi usureze munca atunci cand sunt nevoiti sa parcurga o carte din scoarta in scoarta, exceptie facand romanele de actiune, cu mult suspans si naratiune usor de descifrat.

Taur

Taurii adora sa studieze indelung carti de literatura si arta, fiind predispusi petrecerii unei bune parti din zi la biblioteca. Pe de alta parte, lucrarile stiintifice nu sunt deloc pe placul lor, din pricina faptului ca nu reusesc sa le trezeasca nicio emotie speciala. Picturile si albumele de fotografii sunt de asemenea preferatele taurilor.

Gemeni

Gemenii, intuitivi si isteti, parcurg cartile pe diagonala si dau mereu senzatia ca le-au citit din scoarta-n scoarta. Isi schimba mereu autorii preferati, se plictisesc usor si prefera sa citeasca mai multe carti diferite mai mici, decat una singura si cuprinzatoare.

Rac

Racii nu sunt vizitatori entuziasti ai bibliotecilor, insa pot sa aprecieze o carte buna atunci cand au ocazia. Prefera sa analizeze cu atentie opera autorilor cu adevarat valorosi, precum si tratate de istorie si razboi.

Leu

Leii sunt mai degraba pasionati de poezii decat de beletristrica, rareori isi rezerva din timpul pretios pentru lectura si obisnuiesc sa citeasca doar carti care sa le fie cu adevarat de folos. Apreciaza albumele de lux si colectiile speciale, doar pentru a le afisa ostentativ in biblioteca personala.

Fecioara

Fecioarele sunt cititoare practice, prea putin interesate se fictiune si romane de dragoste siropoase. Citesc cu placere romane despre modul in care functioneaza lucrurile, de la corpul uman pana la aspiratorul pe care il folosesc cu drag pentru curatenia casei. Cartile de medicina se afla deseori in colectia personala de carti.

Balanta

Balantele nu sunt perseverente in lectura, oricat de mult ar sustine ca li se pare o carte interesanta. Se entuziasmeaza usor in fata unei carti de calitate, dar tot la fel de facil isi pierd interesul. Vor fi bucuroase sa primeasca in dar carti despre moda, arta si vestimentatie.

Scorpion

Mistici si fascinati de necunoscut, scorpionii nu se sfiesc sa discute despre subiecte considerate de multi jenante. Cartile thriller, despre crime celebre sau fetisuri sexuale ii pasioneaza in mod deosebit, lasandu-se captivati de ocultism. Manipularea maselor si hipnoza intra tot in sfera de interes a scorpionilor.

Sagetator

Aparent superficiali, sagetatorii au, de regula, o cultura vasta. Le place sa cunoasca tot soiul de subiecte despre stiinta, filosofie si medicina, avand in sinea lor un intelectual impatimit si insetat de cunoastere.

Capricorn

Capricornii citesc mult, insa nu din pasiune, ci din dorinta de a excela in viata profesionala. Acesti nativi lectureaza doar subiecte seriooase, nu suporta sa isi consume timpul cu fleacuri. Au la dispozitie, cu siguranta, o colectie impresionanta de carti, astfel ca un cadou de acest gen le-ar prisosi.

Varsator

Varsatorii sunt pasionati (aproape obsedati) de geniile celebre ale lumii, pe care le invidiaza in secret pentru descoperirile lor marcante. Devoreaza cu pasiune carti de stiinta, inventii, cultura generala si informatii de actualitate. Accesibilitatea informatiilor este deosebit de importanta pentru varsatori, motiv pentru care internetul a inlocuit de multa vreme biblioteca in cazul lor.

Pesti

Pestii oscileaza intre extreme cand vine vorba despre citit: cand nu se ating nicio secunda de o carte, cand si-ar consuma intregul concediu de vara pentru a devora volume intregi. Acesti nativi sunt cititori emotionali, mai putin interesati de stiinta si lucruri concrete. Ei vor studia cu atentie aspecte spirituale, religia, filosofia si stiintele oculte.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro