Astrologie

#compatibilitate #compatibilitati #astredamus #astrolog astredamus #cuplu

Relatie de cuplu in functie de astrograma

Perlutza, sex feminin, 29.09.1985, ora : 12:30; sex masculin, 26.03.1986 ora interval 14:45-15:30: Ne vom casatori?

Astrolog Astredamus: Iata ceea ce se numeste " dragoste la prima vedere ", dar la fel de adevarat e ca iubirea se va stinge la fel de brusc si neasteptat. Raspunsul la intrebarea D-voastra directa este "nu va veti casatorii cu el", iar daca totusi o veti face, va fi intr-un moment de impulsivitate. Casatoria se va destrama la fel de repede. Motive sunt multe, prioritar e ca v-ati facut iluzii in privinta lui.

Relatia pe care o aveti cu el se dezvolta atat de repede incat in cateva luni va puteti "trezi" maritata. Iluzia se va destrama, deoarece imediat vor apare constrangeri si probleme materiale. Mariajul va sta ca o pata neagra pe destinul D-voastra. V-am explicat ce inseamna casatoria cu el.

Dar cu toate astea, aveti toate sansele a apara o alta persoana in viata D-voastra alaturi de care sa recreati aceste urmari. D-voastra trebuie sa "deschideti ochii mari" cand veti spune "Da" in fata ofiterului starii civile.

Doriana S, 10.01.1974 ora 17.45: Care este traseul meu sentimental?

Astrolog Astredamus: Doamna Doriana, daca nu v-ati casatori ar fi mult mai bine. "Cum asa d-le astrolog ?" veti zice, "Eu pot sa am orice, ori pe cine si oricand vreau". Adevarat este, deoarece aveti o abilitate iesita din comun in a relationa cu orice partener. In schimb va lipseste stabilitatea alaturi de ei.

Un partener cu Saturn in Leu sau Varsator v-ar aduce aceasta stabilitate, dar pentru a avea liniste in suflet va trebui sa petreceti ceva timp cu el. Anul acesta si anul 2011, o sa va dea multe ganduri in privinta intemeierii unei familii. Toate relatiile avute pana acum va vor pune pe ganduri, deoarece ati ajuns intr-un moment de cotitura in viata D-voastra. Benefica, binenteles. Pana in luna mai sa fiti foarte vigilenta in ce priveste legaturile sentimentale, deoarece nu sunt excluse rani sufletesti, si "in extremis" rani fizice din partea unuia dintre acestia.

Mariana, 13/08/1991 ora 15:38; barbat:25/12/1992 03:27: Cum este cuplul format de aceste doua persoane?

Astrolog Astredamus: D-voastra puteti forma un cuplu foarte armonios si corect. Aveti o armonie sufleteasca frumoasa, fara egoism si fara ganduri negative indreptate unul asupra celuilalt. Cel mai important aspect al acestui cuplu este comunicarea deschisa si sincera inca de la inceput.

Este important, deoarece posibilele efecte negative care se pot instala sunt cele date de deceptiile sau deziluziile oferite de tranzitele astrale din decursul timpului. Predispozitie la asa ceva o are ea, binenteles ca sunt minore, dar ele se pot instala incet dar sigur in decursul timpului. Din acest motiv, el trebuie sa fie partea vigilenta a cuplului, oferind ori de cate ori e necesar sprijin sentimental sincer. Ei ii vine mai greu sa isi exprime si sa isi exteriorizeze durerile in mod deschis. Daca nu e vigilent se va mira ca ea il parareste, fara ca el sa fi banuit ceva. Trecand peste astea, aveti toate atuurile de a construi o familie reusita.



 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare