Astrologie

#relatie #astrolog #karma

Relatii karmice si aspecte familiale

eubianca, 30.12.1971, Roman, jud Neamt, ora  2-3 dimineata: In ce consta karma sentimentala pe care o am in aceasta viata?

Astrolog Amphora: Bianca ai descendentul in taur ceea ce ar trebui sa-ti asigure stabilitate relationala, o casnicie fericita si sigura financiar. Dar il ai si pe Saturn retrograd in casa incercarilor karmice, casa 8.

Ea vorbeste despre relatii bazate pe atractia erotica in care partenerii sunt fosti iubiti din alte vieti, sau chiar despre blocaje sexuale datorate, la nivel karmic , unor vieti in care ai facut exces de sexualitatea ta probabil foarte accentuata atunci. Apoi in casa 12, a datoriilor karmice si in Balanta ai pe Iunona. Adica pentru tine casnicia reprezinta o indatorire karmica din alta viata si ai putea chiar sa ai de cateva ori senzatia de singuratate in doi, daca nu chiar de izolare si constrangere in viata ta de sotie.

Venus, semnificatoare generala a iubirii, conjuncta cu sensul vietii in casa 4, arata ca prin relatiile tale sentimentale iti implinesti destinul, prin a iubi si a te darui fara sa astepti recompense pentru asta. Insa dupa cum sensul vietii se afla in

Varsator, iar Uranus este langa Iunona, pot sa concluzionez ca ai parte de un sot strain sau cel putin provenind dintr-un mediu foarte diferit de al tau.

alinutza9, 08.04.1984 , ora 11:20, Galati, el 30.07.1981: Ce karma avem? 

Astrolog Amphora: Alinutza9, aveti doar doua superpozitii cu valente karmice in sinastrie, si anume Marte al lui peste Luna ta, in casa ta a-12-a, a datoriilor karmice. Acesta indica o mare atractie fizica mai ales a lui fata de tine, dar arata si o datorie karmica a lui contactata in vieti in care ati fost inamici. Apoi ai pe Marte al tau peste Lilith si Uranus ale lui, care de asemenea conduce la atractie fizica, si care din nou vorbeste despre o karma de agresivitate din alte vieti. Cum aceasta ultima conjunctie se produce in Scorpion, deci intr-un semn al incercarilor karmice, nu este imposibil ca in relatia voastra sa intervina momente tensionate si chiar destul de electrizate nervos.

Cum aveti sorii in semne foarte compatibile, sanse de a rezolva diferentele dintre voi si tensiunile pe cale diplomatica, daca pot sa spun asa, exista, insa depinde de voi doi, de starea de moment, de cat de mare a fost impactul emotional al situatiei generatoare de neintelegeri asupra fiecaruia.

Sinastria nu ofera indicii puternice de compatibilitate, in rest, asta insemnand insa ca daca vreti sa aveti un drum comun, este necesar un efort suplimentar din partea ambilor de a va adapta si acomoda unul cu celalalt.

geota, 01.11.1979, Bucuresti, ora aproximativ 12.00-13.00: In ce consta karma sentimentala pe care o am in aceasta viata?

Astrolog Amphora: Geota, ai descendentul in Rac, ceea ce inseamna ca tu esti profunda in sentimente, dar le exprimi mai greu sau te implici mai greu intr-o relatie, cu toate acestea ceilalti te percep drept posesiva si sensibila.

Partenerul potrivit pentru tine este genul familist, atasat de casa lui, de parinti, poate chiar inchis in sine, desi fragil emotional pe dinauntru. Relatiile tale sentimentale sunt karmice. Intalnesti parteneri din alte vieti cu care astazi uneori nu te potrivesti deloc, ai parte ori de iubiri platonice ori de relatii bazate pe sex.

Alteori apar furtuni pasionale, rupturi din gelozie, partener adulterin, iar in casnicie tema indica o casatorie facuta in graba, la o varsta timpurie dar si probabilitate de divort.

Opozitia Luna-Saturn da atractie pentru cateva deceptii la inceputul vietii tale sentimentale prin care trebuie sa inveti sa dozezi seriozitatea si maturitatea cu latura naiva si copilareasca din tine. Cand esti serios implicata intr-o legatura, ai parte de partener superficial, iar cand tu esti aceea inocenta si sincera intr-o relatie, partenerul poate fi prea pretentios, cerand mai mult decat daruieste. In timp aceste dezechilibre dispar, se atenueaza, lasand loc unei puteri de adaptare si de abilitate relationala care-ti aduc beneficii pe plan afectiv.
 


 

 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea

Top

Sfatul expertului