Astrologie

#horoscop de sarbatori #sarbatori de iarna #horoscop #zodii #sarbatori #horoscop zodii

Respecta sarbatorile? Zodia ei iti arata cat de preocupata este de organizarea sarbatorilor

O nativa Fecioara sau Capricorn nu va avea nicio problema cu postul Craciunului sau curatenia de dinainte de sarbatori. O reprezentanta Taur, insa, se va chinui mai degraba sa tina dieta pentru a a arata fabulos in rochia de Revelion decat sa posteasca. Afla daca respecta sarbatorile, in functie de zodie.


Femeia Berbec

Pentru femeia Berbec nu s-a inventat inca o sarbatoare cu reguli care incurajeaza partidele pasionale de sex pe masa din bucatarie. Energica, pofticioasa si entuziasta, femeia Berbec nu se abtine nici de la sex, nici de la mancare, iar ideea de a face curatenie luna in casa nu o prea incanta.

Femeia Taur

Este exclus ca nativa Taur sa tina post pentru sarbatori deoarece este o mare gurmanda. Priceputa in bucatarie, femeia Taur stie sa aprecieze o mancare buna si nu isi refuza niciodata o astfel de placere. Un alt lucru important pentru ea este sexul, asa ca sansele sunt mici sa cedeze. Este o buna gospodina care poate face casa sa arate senzational de sarbatori.

Femeia Gemeni

Femeia Gemeni isi umple casa de prieteni cu ocazia sarbatorilor. Stie perfect ce inseamna spiritul sarbatorilor si tine sa fie de fiecare data aproape de persoanele dragi. Insa se va intretine cu acestea mai mult vorbind decat facand ceva concret. Nativa Gemeni poate face treaba buna in casa si bucatarie, dar nu va ajunge niciodata la excese.

Femeia Rac

Femeia Rac aduna in jurul ei intreaga familie cu ocazia sarbatorilor. Nativa isi impodobeste casa pentru a fi cat mai calda si mai primitoare si isi rasfata rudele cu cele mai gustoase mancaruri si bauturi. Parintii, bunicii si strabunicii nu vor lipsi de la aceasta reuniune.

Femeia Leu

Femeia Leu cumpara cele mai costisitoare decoratiuni de sarbatori. Probabil ca pentru ea s-au inventat acele statuete si bibelouri care sunt potrivite pentru a fi expuse numai o data pe an. Leoaica va cheltui enorm pe cadouri si pentru pregatirile de sarbatori si isi va invita rudele si prietenii.

Femeia Fecioara

Femeia Fecioara este exemplul cel mai bun de echilibru si chibzuinta de sarbatori. Cand altii arunca o multime de bani pe pregatiri, Fecioara are deja un buget si un program stabilite clar. De sarbatori, Fecioara gateste mancare cu masura, pentru a nu face risipa si ofera cadouri gandite in prealabil. Casa ei va fi curata, dar mai sobra, deoarece nu este o amatoare de decoratiuni.

Balanta este puternic atasata de familie, iar de sarbatori ii place sa fie impreuna cu persoanele dragi. Balanta este o gazda primitoare. Bucuroasa sa aiba musafiri, balanta le ofera acestora tot ce are mai bun. De sarbatori ii face placere sa daruiasca fiecaruia un cadou, iar acesta este intotdeauna ceva de bun gust.

Femeia Scorpion nu tine neaparat sarbatorile, mai ales daca nu are un motiv concret. Sarbatorile reprezinta o perioada in care i se pare ca trebuie sa se supuna unui comportament de masa, insa este dispusa uneori sa faca compromisuri. Pentru un numar mic de persoane, la care chiar tine, va face efortul de a pregati o seara agreabila.

Sagetatoarea s-ar duce mai degraba in club cu prietenii de sarbatori decat sa ramana acasa. Sau s-ar da cu parapanta, ar face scufundari sau orice altceva decat sa stea la masa si sa zambeasca frumos. Cand insa se aseaza la casa ei, Sagetatoarea organizeaza intalnirile de sarbatori de dragul familiei si mai ales al copiilor.

Cine o intreaba pe femeia Capricorn daca face ceva de sarbatori va primi un raspuns sec. Aparent, Capricoarna nu este preocupata nici de curatenie, nici de gatit. In realitate, aceasta fiinta interiorizata s-ar putea sa tina chiar si post. Are, in mod sigur, pregatit meniul pentru Craciun, Revelion sau Paste si un program pentru acele zile.

Femeia Varsator nu este foarte preocupata de ceea ce va face de sarbatori. De obicei, lasa pe ultima suta de metri cumpararea bradului sau vopsirea oualor. In schimb, poate fi influentata de entuziasmul unor persoane dragi sau se poate binedispune la auzul unui colind si atunci simte spiritul sarbatorilor. Odata facut acest pas, va face toate eforturile pentru a avea succes.

Femeia Pesti

Femeia Pesti isi petrece sarbatorile alaturi de prieteni. Nativa prefera sa se distreze decat sa stea cu orele prin bucatarie. Femeia Pesti se multumeste cu cateva gustari simple si ceva bautura pe placul tuturor, nefiind adepta unui stil elaborat. Daca sta bine cu banii, face cadouri costisitoare.

Foto: davidwygant.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Top

Sfatul expertului