Astrologie

#cuplu #astrologie #partener #horoscop #zodii #predictii #relatie

Semne ca partenerul tau nu se mai simte bine in relatie

Unele comportamente ale partenerului tau pot fi reale stegulete rosii pentru modul in care functioneaza relatia. Daca tulburarile psihice sau alte boli au simptome mai usor de identificat, precum viciile sau violenta, masura in care partenerul tau nu se mai simte bine alaturi de tine se oglindeste in indicii mult mai subtile. Analizeaza cu atentie semnele ca ceva ar putea fi neinregula si actioneaza, inainte ca un mic obstacol sa se transforme in motivul urias al despartirii voastre. Afla cum se comporta partenerul tau, cand nu mai este fericit in relatia cuplu!


Berbec

Activii, dinamicii si expansivii Berbeci sunt mereu in miscare, dornici sa incerce lucruri noi, glumeti, spirituali si pusi pe sotii. In relatia de cuplu, cel mai mult iese in evidenta energia cu care interactioneaza in legatura intima. Daca Berbecul tau se transforma brusc intr-un sedentar, care nu mai vrea sa faceti nimic impreuna, inseamna ca ceva il nemultumeste in relatia voastra.


Taur

Taurii sunt fermecatori in mod natural si se ingrijesc de aspectul lor fizic atunci cand sunt indragostiti. Le plac galanteriile si isi rasfata partenerele cu vorbe frumoase si multa atentie, cand sunt 100% implicati in relatie. Daca Taurul tau iubit incepe sa isi neglijeze hainele sau igiena personala, probabil ca isi manifesta inconstient dezamagirea fata de voi doi.


Gemeni

Gemenii, cand sunt fericiti, sunt veseli si vorbareti. Nimeni nu spune atat de multe glume intr-un minut si nimeni nu isi rasfata partenerul cu mai multa afectiune, decat o fac acesti nativi. Primul lucru care anunta o nemultumire a Gemenilor in relatie, este faptul ca se inchid in ei brusc si refuza sa vorbeasca. Raspund intrebarilor lapidar si joaca rolul celor care ignora si "nu le pasa".


Rac

Racii sunt foarte implicati in relatia de cuplu, iar cand sunt fericiti in dragoste, apetitul lor este la cote maxime. Daca Racul tau si-a pierdut brusc interesul de a gusta deliciile culinare pe care i le pregatesti, nu inchide ochii in fata acestui steag rosu: pierderea apetitului inseamna, pentru el, o suferinta emotionala.


Leu

Leii adora sa faca parada cu ei insisi atunci cand iubesc. Daca sunt fericiti in dragoste, vor sa arate lumii intregi ce jumatate exceptionala au gasit si cat de mult ii face aceasta sa "vibreze". Cand incepe sa se indoiasca, insa, de relatia intima, devin brusc secretosi, deloc dornici de atentie si foarte ascunsi.


Fecioara

Fecioarele se simt bine cand totul este perfect aranjat si ordonat in viata lor. Sunt foarte "mamoase" cu partenerul si metodice. Imediat ce observi ca partenerul tau nascut in aceasta zodie devine neglijent/haotic/indecis in comportament, probabil ca se pregateste sa renunte la legatura voastra.


Balanta

Balanetele sunt intelegatoare si tolerante, incercand rareori sa se impuna. In cuplu, cand sunt fericite, fac orice pentru a-si multumi partenerul. Daca Balanta ta incepe sa se contrazica permanent cu tine si sa incerce sa iti impuna punctul sau de vedere, inseamna ca ceva se intampla in inima ei.


Scorpion

Scorpionii sunt foarte cumpatati, atunci cand vor sa intretina un proiect important, precum o relatie intima. Nu ii vezi irosind resurse de niciun fel, nici materiale, nici emotionale. Daca Scorpionul tau incepe sa cheltuiasca prosteste sau mai mult decat obisnuiau in trecut, ia acest semn ca un avertisment important.


Sagetator

Sagetatorul iubeste spontan si pasional, este generos si poate jongla cu un milion de mingiute, fara sa scape niciuna. Daca partenerul tau in aceasta zodie devine obsedat de detalii sau se poticneste in nimicuri cotidiene, pune-ti un semn de intrebare si afla daca nu cumva vrea sa evadeze de langa tine!


Capricorn

Muncitorul si concentratul Capricorn este ultima zodie care s-ar lasa purtata de val sau coplesita de anxietate nejustificata. Cand partenerul tau Capricorn incepe sa para confuz, vulnerabil si incapabil sa rezolve nimicuri diverse, ai un steag rosu de care este bine sa tii cont.


Varsator

Universal-generosul Varsator poate fi cel mai nobil suflet cand iubeste cu adevarat. El renunta la sine pentru binele partenerului si trece peste orice principiu. Daca devine brusc egoist si dezinteresat de placerea ta, probabil ca ceva se intampla cu sentimentele lui fata de tine!


Pesti

Tandrul si sensibilul nativ in Pesti nu suporta sa vada ca sentimentele cuiva sunt ranite in vreun fel. In caz ca devine brusc dur, impasibil si deloc interesat de ceea ce simti sau crezi, este un semn ca ceva nu ii place in relatia voastra.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare