Astrologie

#astrolog #astrolog amphora #amphora #sensul vietii #astrograma #tema natala #karma

Sensul vietii in astrograma

annabella_80,  22.04.1980, ora 05 a.m. Bistrita, Judet Bistrita-Nasaud: Ce tipuri principale de karma releva sensul vietii in astrograma mea?

Astrolog Amphora: Sensul vietii in horoscopul dv. se afla in Leu, casa sanatatii si a serviciului si are drept regenti karmici planetele Uranus, Saturn si Soarele. Ele releva ca aveti de depasit urmatoarele tipuri karmice in viata actuala: Soarele releva o karma piniana, cu experiente in care aveti de invatat cum trebuie manevrati banii si valorile; un atasament prea mare fata de bani nu este benefic evolutiei dv., trebuie realizat un echilibru. In momentul cand acest tip karmic este rezolvat, nu veti mai avea probleme cu banii, pierderi de bunuri si nu veti mai avea un serviciu prost platit in raport cu munca depusa. 

Apoi Saturn indica o karma de Rac, mai mult pozitiva, este marcajul unui spirit care intr-o viata anterioara lucrat mult la evolutia sa spirituala si se afla in relatie cu familia, subconstientul, intuitia. Ea permite o mare reusita in viata. Ocaziile favorabile apar usor dar de regula trebuie valorificate imediat pentru a putea beneficia din plin de ele.

In ultimul rand Uranus indica o karma plutoniana, una dintre cele mai dificile tipuri karmice, legata de rupturi sub toate formele – accidente, somaj, separari, doliu. Desi anunta suferinte, aceasta karma permite o evolutie spirituala foarte mare, dar va pune in situatia de a face unele alegeri delicate. Este insa cea mai dinamica forma de karma. Vi se ofera sansa, la fel ca in trecut, de a va repara greselile, dar de data asta, pentru erorile dv. veti plati tot in aceasta viata. Veti avea obstacole diverse, dar daca acceptati provocarile destinului, recompensele vor fi pe masura.

alinuta_albinuta, 05.09.1981, Bucuresti, Sector 1 , ora 7.30-8.00: Ce lectii karmice am de depasit in aceasta viata?

Astrolog Amphora: Dvs nu aveti planete retrograde in tema natala , ceea ce de regula semnifica un destin mai lejer decat la alte persoane mai putin norocoase decat dvs. In schimb aveti Soarele in casa a 12-a, a karmei, ceea ce sugereaza ca in ultima viata ati fost puternica, stralucitoare, apartinand nobilimii sau paturii superioare a societatii, dar ati fost si marcata de aroganta, fanatism, sete, obsesiva de putere.

Cum Soarele este feral, adica nu face aspecte majore cu celelalte planete ale temei, probabilitatea ca dvs sa manifestati personalitatea si trasaturile din trecut este mai mica. Actualul sot sau tatal a mai fost intalnit si in alte vieti. In prezent aveti o karma de Gemeni, care predispune la o karma de comunicare , adica este necesar sa invatati sa va exprimati mai bine dorintele, sentimentele, nemultumirile, in asa fel incat sa nu fiti gresit inteleasa. Ar fi foarte benefica o profesie in legatura cu scrisul, avocatura sau in mas media.

De asemenea aveti de depasit lectii de viata privind posesiunile materiale si de armonizat viata sociala cu aceea de familie. Avand sensul vietii catre Rac, este de asteptat ca in viata actuala sa puneti un accent mai mare pe familia dvs, fie vorba de parinti, fie vorba de propria ta familie, in contrast cu cariera si pozitia sociala. Aceasta din urma va trebui sa aduca in final beneficii personale de care sa profite si cei apropiati dvs, si sa nu fie doar o manifestare a dorintei dvs de afirmare.

TUCULEASA , 29 aprilie 1967, ora 0,05 min, Ramnicu Valcea: In ce consta karma sentimentala pe care  am in aceasta viata?

Astrolog Amphora: Tema natala releva pe Marte retrograd in Balanta, ceea ce din punct de vedere sentimental va determina sa nu renuntati la micile dv. tabieturi in favoarea cuplului si va aduce destul de usor in pragul rupturilor mai degraba decat al adaptarii.

Predispune la certuri dese, la tendinta de a face promisiuni pe care sa nu le onorati, la placerea de a discuta maruntisuri si de a ocoli chestiunile serioase. Marte retrograd indica reprimarea unor dorinte fizice din vietile precedente, reprimare care a lasat urme in aceasta viata si care se manifesta exact prin aceasta dorinta de a face aproape exclusiv ceea ce doriti. Insa aveti si o energie in exces care va orienteaza catre impulsivitate si agresivitate, ceea ce s-ar putea compensa prin efort fizic mai intens si o alimentatie moderata in proteine animale .

Venus in Gemeni, casa servitutii, predispune la mutiple relatii sentimentale si la o necesitate de schimbare, de noutate pe plan sentimental, ca si la atractie catre parteneri inferiori dv. din punct de vedere social sau educational. Jupiter pe casa casatoriei, vorbeste despre posibilitatea a doua uniuni matrimoniale in viata. 


 

 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului