Astrologie

#karma #karma casatoriei #astrolog #astrolog amphora #tema natala #incercari karmice

Sensul vietii in casa casatoriei

Ana 19.11.1986, ora 3:30, Sibiu: In ce consta karma sentimentala pe care o am in aceasta viata?

Astrolog AmphoraAna, tu ai sensul vietii in casa casatoriei , ceea ce inseamna ca relatiile sentimentale in general si mai ales casnicia sunt foarte importante pentru devenirea ta, pentru a-ti indeplini menirea in aceasta viata. Cum descendentul se afla in Berbec, se poate sa te fi casatorit la o varsta frageda, sau daca esti inca singura, atunci cand vei face acest pas va fi in graba, fara sa stai prea mult pe ganduri.

Esti predispusa la doua casnicii (Iunona in semn dublu, Sagetatorul) iar plasarea Iunonei cat si a lui Marte indica posibilitatea sa ai partener legal de la distanta, din strainatate sau intalnit cu ocazia unei deplasari. Venus in Scorpion conjuncta cu Pluto in casa banilor te orienteaza catre relatii pasionale, de multe ori bine impletite cu interesul material, cu implicare profunda dar si cu un erotism la fel de intens, tu avand un apetit sexual mai mare decat media.

Insa se poate sa ai si relatii care debuteaza rapid, se consuma rapid si lasa in sufletul tau o amintire dureroasa. Viata ta sentimentala e invaluita in mister, e adesea discreta, rafinata. Trigonul Venus Jupiter genereaza sansa in iubire, bogatie, casnicie fericita.

Oxana_78,  29.09.1987, ora 21.00, Republica Moldova, Chisinau, masculin,16.01.1974: Ce datorii karmice exista intre mine si iubitul meu?

Astrolog Amphora: Mai intai se evidentiaza in sinastria voastra o superpozitie Soare, tu – Pluto, el care te face sa te simti puternic atrasa sexual de iubitul tau, aproape de fascinatie. In acelasi mod, dar ceva mai dramatic, actioneaza si energiile superpozitiei Luna el – Pluto tu, care semnifica aceeasi atractie deosebita si irezistibila pe care o are iubitul tau fata de tine, in plus acest aspect generand o tentatie incontrolabila din partea ta de a-l manevra asa cum doresti, de a face din el jucaria ta – insa este recomandabil sa incerci sa-ti temperezi aceasta tendinta, pentru ca poate aduce distrugere relatiei.

Alt aspect karmic este superpozitia Luna tu – nodul nord al sensului vietii, el, care spune ca tu il ajuti pe el sa-si implineasca menirea in aceasta viata, ca in alte vieti ati mai fost impreuna si ati avut parte de fericire, ca in prezent este foarte probabila o casatorie si ca va veti mai intalni si in vietile viitoare. In sfarsit un al patrulea indiciu de relatie karmica este faptul ca Soarele, Iunona si Lilith ale lui vin in casa 8, a sexualitatii si a transcendentei, din tema ta natala.

Asadar multe elemente puternic karmice care indica foarte clar ca intre voi doi relatia nu este deloc intamplatoare, legatura dintre voi doi este foarte puternica, benefica si poate duce la casatorie.

Nelu56, 03.08.1956, ora 19:00, Satul Straja , Com. Cojocna, Jud.Cluj, masculin: Ce incercari karmice ma asteapta in aceasta viata pe care o mai am de trait ?

Astrolog Amphora: In tema dv. natala se observa un aspect de careu intre Jupiter si axa destinului . Aceasta semnifica faptul ca pe tot parcursul vietii aveti parte de perioade alternative de noroc fantastic si de ghinion neasteptat.

De altfel trigonul lui Uranus cu sensul vietii indica odata in plus ca modalitatea de a va implini destinul si de a evolua spiritual in aceasta viata este una originala, plina de situatii bizare, de ajutor la nevoie din partea prietenilor sau chiar de ajutor din partea cui va asteptati mai putin.

Pe parcursul vietii s-au activat doua tipuri de karma . Una este data de Mercur, care a devenit retrograd in copilaria dv. si a generat unele probleme de comunicare si relationare in special cu copiii dv.. Dar aceasta karma s-a stins in ultimii ani, insa si Marte a devenit retrograd pe parcursul vietii. Acest lucru a generat probleme financiare, cheltuieli neplanificate, relatii financiare intre dv. si rude sau vecini (in sensul unor afaceri in parteneriat cu acestia, sau de ajutor banesc oferit sau cerut de/de la aceste persoane), ca si probleme de sanatate generate de un exces de energie pe care s-ar parea ca l-ati orientat inspre un viciu legat de consumul de alcool. Aceasta karma se va stinge in jurul anului 2024.


 

 


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare