Astrologie

#horoscop #horoscop dragoste # horoscop sex #predictii zodii # dragoste & sex

Sexul 2012: lunile pasionale ale zodiilor

Sexul in 2012 se anunta tumultuos, surprinzator si absolut deloc monoton. Astrele aduc sarea si piperul in relatiile intime, serioase sau pasagere, astfel incat nimic sa nu ramana la fel odata cu trecerea timpului. Iata care sunt lunile pasionale ale zodiilor si cum vor reactiona nativii zodiacului sub influenta tranzitului planetar.

Berbec

Nativii din zodia berbecului vor afisa un comportament sexual extravagant in primele 5 luni ale anului. Vor fi curiosi sa incerce lucruri noi, libidoul lor va atinge cote maxime si setea de aventura va fi mai apriga decat niciodata. Dupa explozia de pofta nestavilita de placeri carnale va urma, din luna mai, o perioada de linistire, in care romantismul si tandretea trec pe primul plan.

Taur

Pana la jumatatea anului, taurii sunt predispusi esecurilor erotice si sentimentale. Isi pot parasi perechea, nu se mai simt atrasi de partener si sunt mai certareti ca niciodata. Din iulie, energia sexuala prinde amploare si ii determina pe tauri sa se transforme in adevarati vanatori de placeri. Luna noiembrie ii va surprinde cu o necesitate de linistire, care ii va domina pana la sfarsitul anului.

Gemeni

Gemenii raman la fel de expansivi ca de obicei pe plan sexual, ba chiar incep sa isi faca planuri noi de experimentare a senzatiilor erotice cu partenerul sau posibile cuceriri. Din martie pana in iunie, acesti nativi devin usor pasivi la capitolul sex, insa isi revin cu rapiditate odata cu sosirea verii. Se anunta un an fierbinte si inovator.

Rac

Racii cunosc o perioada de stagnare pana in luna mai, cand avantul sexual pare ca se afla in stare de repaus. Vara ii intampina cu mult chef de amor, prilej cu care au toate sanse sa isi redescopere latura pasionala si chiar perversa. La sfarsitul anului, deschiderea catre experiente sexuale neobisnuite isi atinge apogeul.

Leu

Leii au un an excelent pe plan sexual, cu satisfactii depline si mult sex-appeal fata de persoanele din jur. Inca din luna ianuarie, leii pot cunoaste potentiali parteneri cu care sa isi indeplineasca fanteziile. Nativii care se afla intr-o relatie vor reusi sa aduca un suflu nou vietii sexuale din cuplu, trend care se va mentine pana la sfarsitul anului.

Fecioara

Anul 2012 aduce extravaganta in viata sexuala a fecioarelor, care nu vor conteni sa-si surprinda jumatatea cu gesturi noi si indraznete. Preludiul cu streaptease, jucariile sexuale si sexul in locuri interzise devin variante demne de luat in calcul pentru fecioare. Pudismul specific zodiei isi pierde influenta.

Balanta

Balantele nu exceleaza in 2012 la capitolul sex, ci mai degraba in privinta capacitatii de a oferi afectiune si tandrete. Nu simt nevoia sa ia taurul de coarne si nu pretind acelasi lucru de la partener. Din aprilie pana in luna iunie se intrevad influente care incita balantele din punct vedere sexual, insa sfarsitul anului le va surprinde in aceeasi apatie de la inceput.

Scorpion

Relatiile de cuplu sunt fragile pentru scorpioni pana in luna martie, de unde si un libidou scazut . La jumatatea anului, sexul prinde proportii, insa nu depaseste pragul de "satisfacator". In decembrie, poate deveni intens si erotic, dar numai in relatia de cuplu.

Sagetator

Sagetatorii vor fi mai degraba plictisiti de viata lor sexuala pana la jumatatea anului, dar nici nu fac un efort in acest sens. Din septembrie, certurile cu persoana iubita si impacarile aferente vor fi adevarate afrodisiace , chiar daca ii expun riscului de a pierde teren pe plan emotional.

Capricorn

Nici temperamentul zodiei, nici astrele nu ii ajuta pe capricorni sa fie adevarati zei ai sexului in 2012. Cele mai pasionale luni vor fi august si septembrie, cand vacanta de vara ii va incita sa guste din fructul oprit.

Varsator

Total nespecific varsatorilor, libidoul lor va fi destul de scazut pana in luna aprilie. Luna mai vine cu o aplecare mai mare catre aventuri fierbinti in asternuturi, cand varsatorii vor face eforturi sa revitalizeze acest capitol al vietii lor. Din septembrie, se instaleaza o nevoie acuta de romantism, iar anul se incheie in aceeasi nota linistita.

Pesti

Pestii vor oscila intre cele 2 extreme: la inceputul anului par pusi pe "treaba", la jumatatea lui isi pierd initiativa si devin usor dezinteresati de sex, urmand ca din septembrie sa isi recapete libidoul si sa dea dovada de multa imaginatie sexuala. Predispozitia catre aventuri si relatii pasagere iese din discutie in cazul pestilor.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Top

Sfatul expertului