Astrologie

#cariera #horoscop #zodii #compatibilitati #sfaturi #spirit de echipa

Spune-mi ce zodie esti ca sa-ti spun cu cine faci echipa la serviciu

In timp ce Fecioara are un spirit de echipa veritabil, Leul si Berbecul ar prefera sa lucreze in echipa in masura in care se afla la conducerea acesteia.

Descopera spiritul de echipa la cele 12 semne zodiacale:


Berbec

Berbecul lucreaza foarte bine in echipa atata timp cat este lider. In fond, Berbecul este un conducator innascut, priceput sa convinga oamenii sa-l urmeze. Berbecul stie cum sa-si ajute colegii sa-si atinga potentialul maxim fara sa le fie teama de esecuri. Cu un Berbec in echipa, concurenta are motive serioase de ingrijorare.


Taur

Taurul prefera sa lucreze mai mult singur decat in echipa sau ca sarcinile lui sa fie o parte dintr-un proiect amplu, in care fiecare se ocupa de bucatica lui. Taurul are propriul lui stil si ritm de lucru care, de cele mai multe ori, este diferit de al celorlalti.


Gemeni

Gemenii accepta sa lucreze in echipa cu oricine deoarece sunt persoane sociabile si optimiste. Nativii acestei zodii isi ajuta colegii in mod dezinteresat si fac tot posibilul sa nu deranjeze pe nimeni. Uneori se poate intampla ca nativii sa uite de un deadline sau sa finalizeze mai greu o sarcina.


Rac

Racii dau dovada de spirit de echipa numai atunci cand nu au de ales. Daca trebuie sa impresioneze pe cineva, nativii Rac sunt cei mai buni coechipieri. In mod obisnuit, insa, Racii sunt fiinte introvertite, care lucreaza departe de ceilalti si care nu participa la discutiile sau glumele celor din jur.


Leu

Leul are spirit de echipa in masura in care el insusi conduce echipa. In acest caz, Leul isi alege oamenii cei mai buni, care sa aiba acelasi scop si care sa aiba deplina incredere in el. Daca altcineva este seful, Leul poate fi un coleg foarte muncitor, chiar distractiv, insa uneori poate deveni egocentrist.


Fecioara

Nativii Fecioara sunt colegii perfecti de echipa. Acest lucru se datoreaza talentelor esentiale ale Fecioarei: onestitate, responsabilitate, putere de munca, dorinta de a-i ajuta pe ceilalti. Simtul pentru detalii al Fecioarei, rabdarea cu care urmeaza toti pasii intr-un proces si modestia ei fac din aceasta un foarte bun coleg de echipa.


Balanta

Balanta este populara intr-o echipa deoarece isi face rapid prieteni si este una dintre cele mai simpatice persoane, mai ales la petreceri, teambuildinguri si momente de respiro. Balanta isi ajuta colegii ori de cate ori este nevoie si fara sa astepte ceva in schimb. Nativii zodiei sunt deschisi si prompti atata timp cat exista un interes comun.


Scorpion

Scorpionul este suficient de inteligent incat sa convinga pe toata lumea ca are spirit de echipa. La nevoie, Scorpionul este un coleg saritor si demn de apreciat. Bunavointa lui are intotdeauna in spate un motiv care nu coincide neaparat cu scopul general al echipei.


Sagetator

Sagetatorul este un coleg de echipa foarte bun, pe care toata lumea se poate baza. Sagetatorul comunica foarte bine cu cei cu care lucreaza in echipa, insa are grija intotdeauna ce spune si cui spune. Nativul nu se implica in dispute, barfe sau situatii tensionate, iar sefii cu greu ii pot gasi vreun defect.


Capricorn

Capricornul lucreaza mai bine singur decat in echipa deoarece este genul de persoana careia ii place sa faca singura lucrurile, fara sa se bazeze pe altii. Prin natura lor introvertita, Capricornii acorda mai greu incredere si comunica mai putin eficient. Totusi, daca trebuie sa lucreze in echipa, Capricornii sunt ireprosabili.


Varsator

Varsatorul are spirit de echipa deoarece ii place sa ajute si acorda oamenilor incredere destul de usor. Nativul este corect, sincer si saritor. Totusi, Varsatorii isi schimba rapid starea de spirit si pot deveni uneori colegi dificil de suportat. Varsatorilor le plac proiectele cu sarcini comune clare si nu tolereaza abuzurile.


Pesti

Pestii au spirit de echipa si stiu sa se muleze pe personalitati diferite. Talentul Pestilor se face simtit in orice proiect desfasurat impreuna cu alti oameni deoarece Pestii cred sincer in aptitudinile celorlalti si isi incurajeaza colegii sa dea tot ce au mai bun de oferit, la fel cum fac si ei.

Sursa foto: britishcouncil.org
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro