Astrologie

#comunicare #astrologie #horoscop #predictii #comunicare zodii #stil de comunicare

Stilul de comunicare in functie de zodie

Felul in care comunica nativii celor 12 semne zodiacale este reprezentativ pentru zodia in care s-au nascut. Balantele si Sagetatorii s-au nascut pentru a comunica cu lumea larga, in timp ce Racii si Capricornii se fac mai greu intelesi.

Iata stilul de comunicare in functie de zodie:


Berbec

Berbecul nu este genul care sa mizeze prea mult pe comunicare deoarece prefera sa treaca la fapte, nu sa vorbeasca. In general, Berbecul reuseste sa comunice bine atata timp cat nu-si pierde rabdarea. Nativul se exprima clar, fara sa lase loc de interpretari, lucru care poate fi benefic sau nu, in functie de situatie.


Taur

Taurul vorbeste putin, insa este un foarte bun comunicator. Taurul are talentul de a-si alege cuvintele si poseda o modalitate de a se exprima care atrage atentia si ii face pe oameni sa-l asculte. Taurul este genul de persoana care spune multe in cuvinte putine.


Gemeni

Gemenii adora sa vorbeasca si uneori sunt comunicatori excelenti. Acest lucru se intampla in masura in care nativul Gemeni asteapta feedbackul interlocutorului inainte sa sara la alt subiect. Gemenii au un vocabular foarte bogat si reusesc sa se exprime pe intelesul oricarui om, indiferent de educatie.


Rac

Racul comunica putin, fiind uneori aproape telegrafic in exprimare. Pentru Raci, nu ceea ce spun este important, insa, mai ales, ceea ce fac. Singurele momente in care Racii depun efort pentru o comunicare cat mai complexa este fie in dragoste, fie cand trebuie sa-si impresioneze superiorii la serviciu.


Leu

Leului ii place sa se auda vorbind si, din punctul lui de vedere, tot ceea ce are de spus este un lucru de prima importanta. Leii comunica, asadar, mult si des cu cei din jur, simtind nevoia sa primeasca permanent atentie. Comunicarea functioneaza in cazul Leilor atata vreme cat este vorba in discutie despre interesul sau binele lor.


Fecioara

Fecioara este prudenta in comunicare, gandind fiecare cuvant pe care il spune. Nici fata de prietenii cei mai apropiati Fecioarele nu spun intotdeauna ce gandesc sau ce s-a intamplat cu adevarat. Pentru Fecioare, comunicarea inseamna mentinerea unor relatii diplomate si acumularea de informatii noi.


Balanta

Balanta comunica foarte usor cu orice, oriunde si in orice moment. Multe Balante sunt adevarate maestre in arta comunicarii, ceea ce le face excelente mediatoare si ambasadoare. Balanta comunica elegant cu o personalitate intr-un domeniu si face glume deocheate cu vecina de bloc. Balantele au talentul de a fi pe aceeasi unda cu ceilalti la nivel conversational.


Scorpion

Scorpionul este un comunicator prudent, retinut si diplomat. Nativul zodiei stie ce sa spuna la momentul potrivit pentru a intoarce situatia in favoarea lui sau pentru a-si atinge un scop. Numai cine il cunoaste foarte bine isi poate da seama ca Scorpionul incearca sa-l manipuleze prin cuvinte.


Sagetator

Sagetatorul este unul dintre cei mai buni comunicatori, indiferent unde se afla. Nativul Sagetator comunica prudent la locul de munca, este deschis cu prietenii, poet talentat in dragoste, un tip spiritual in relatiile cu strainii. Chiar daca are un vocabular dezvoltat si o cultura generala bogata, Sagetatorul nu epateaza niciodata in comunicare, ramanand la acelasi nivel cu interlocutorul sau.


Capricorn

Capricornul comunica strictul necesar, niciodata mai mult. In general, este aproape imposibil sa-l faci pe un Capricorn sa-ti spuna adevarul, nu pentru ca vrea sa manipuleze, insa din teama de a nu deveni vulnerabil. De aceea, Capricornul prefera sa vorbeasca putin, chiar cu riscul de a fi prost inteles.


Varsator

Varsatorul se viseaza adesea purtator de cuvant. Nu conteaza al cui, conteaza ideea de a comunica cu un public numeros. Varsatorul crede in comunicare si face eforturi pentru a sensibiliza audienta cu ajutorul vorbelor, insa acest lucru ii reuseste numai atunci cand are si argumente pentru ceea ce spune.


Pesti

Pestii sunt dornici sa vorbeasca si sa relationeze, insa nu reusesc sa comunice foarte bine ceea ce au in cap. Pestii au un fel al lor propriu de a se exprima si numai cine ii cunoaste foarte bine pricepe din discursul lor ce se intampla cu adevarat. Cea mai buna comunicare o au Pestii cu prietenii apropiati si familia.

Sursa foto: tulanesolutions.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro