Astrologie

#astrologie #horoscop #predictii #zodie #dans #stiluri de dans

Stilurile de dans potrivite zodiei tale

Aptitudinile tale artistice sunt innascute, asadar ti-au fost insuflate de astre. Modul in care te misti in ritmul muzicii si preferintele tale in materie de dans sunt inscrise in stele, de aceea astrologia vorbeste si despre stilurile de dans cele mai potrivite pentru fiecare nativ al zodiacului. Afla ce stil de dans iti este menit din punct de vedere astrologic, in functie de zodia in care te-ai nascut!


Berbec

Cand un Berbec danseaza, imprastie in jur energia tipica a zodiei sale, care poate rezista pana la rasaritul soarelui. Iata de ce stilurile de dans pe care doar tu le-ai putea stapani cu succes sunt rock'n'roll-ul, pogo-ul sau tangoul argentinian (daca esti un pasionat al genului). Incearca stiluri care iti permit sa te exprimi cat mai creativ prin miscari - vei face mereu o figura buna.


Taur

Chiar daca simbolul zodiei tale nu exprima intocmai gratie, esti un dansator foarte senzual si tehnic. Te mobilizezi cu greu sa ajungi pe ringul de dans, insa cand o faci, impresionezi prin miscari lascive, precise si bine gandite. Dansurile latino sunt cele care te ajuta sa iesi cu adevarat in evidenta.


Gemeni

Dansul este o arta pe care ajungi sa o stapanesti in mod natural, zodia ta fiind printre cele mai adaptive si mai iubitoare de activitati artistice. Iti place sa dansezi in pereche sau in grup, de aceea dansurile populare sau cele care presupun miscari sincronizate cu mai multe persoane ti se potrivesc de minune.


Rac

Fiind un semn de apa, esti foarte ritmic din punct de vedere nativ, astfel ca ai putea sa dansezi fara probleme orice stil. Dar ceea ce iubesti cu adevarat sunt dansurile elegante, precum tango-ul sau valsul, dansurile pe balade romantice sau pe muzica clasica. Acestea te ajuta sa iti pui in valoare cel mai mult gratia nativa si fragilitatea fermecatoare a spiritului tau.


Leu

Cand dansezi, cel mai mult adori sa te dai in spectacol si sa ii lasi pe ceilalti din jur muti de uimire, cu miscarile tale energice si precise, care iti pun in valoare musculatura. Stilul disco te poate reprezenta cu brio, la fel si dansurile traditionale africane. La fel de bine ai putea dansa step, intrucat te poti da in spectacol de unul singur, pentru a te bucura de toata atentia si faima.


Fecioara

Cand vine vorba de dans, cel mai bine este sa te gandesti la stilul Michael Jackson: creativ si precis, cu o sincronizare desavarsita. Iti place sa inveti miscari de dans si sa le executi perfect, cu cat mai complexe, cu atat mai bine. Te descurci de minune si la dansurile in echipa, fiind un coechipier constiincios si motivant pentru colegi.


Balanta

Gratioasa si eleganta, iti place sa dansezi pe piese lente si romantice, cu partenerul tau. Iti place sa creezi o imagine armonioasa si echilibrata in cuplu pe ringul de dans, asa ca alege valsul, tango-ul sau Paso Doble, daca vrei sa te regasesti cu adevarat in muzica pe care o dansezi. Placerea cu care te vei misca te ajuta sa faci o figura buna intotdeauna.


Scorpion

Senzual si pasional, Scorpionul prinde viata efectuand miscari care evoca mister. Daca te-ai nascut in aceasta zodie, stripteasul sau dansul din buric sunt stilurile de dans in care te vei regasi perfect si cu care vei cuceri orice audienta. Lasa-ti natura plina de sex-appeal sa iasa la suprafata si vei fi coplesit/a de complimente.


Sagetator

Orice stil de dans care iti permite sa iti misti picioarele de parca ai alerga, iti va incanta sufletul insetat de aventura. Incearca sa stapanesti bine swingul, un dans energic si bine coordonat, doua trasaturi care te si caracterizeaza pe deplin. Vasul vienez este varianta mai putin dinamica, dar la fel de compatibila cu felul tau de-a fi.


Capricorn

Privesti dansul cu aceeasi seriozitate cu care iti tratezi examenele. Iti place sa te misti pe pasi bine studiati in prealabil, sa emani eleganta si creativitate. Nu te incanta deloc dansurile ca freestyle-ul, insa adori sa dansezi pe muzica veche (retro) sau disco.


Varsator

In orice adunare, persoana care danseaza cel mai creativ si entuziast pe freestyle este cu siguranta nascuta in zodia Varsatorului. Zodia ta este pasionata de reggae, ragga sau hip-hop, orice nu este plictisitor sau static, precum valsul sau quick stepul.


Pesti

Fire romantica si dependenta de compania cuiva, adori dansurile in pereche, cat mai lascive, line si gratioase. Vasul vienez a fost parca inventat pentru nevoile tale de dansator, insa nu te deranjeaza nici "monotonia" dulce a baladelor. Te misti lent, dar expresiv.

Sursa foto: deviantart.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Top