Astrologie

#astrologie #predictii #zodie #karma #viata anterioara

Te-ai nascut cu karma buna din viata anterioara? Zodia ta iti ofera raspunsul!

Ai simtit vreodata ca o forta superioara te determina sa iti traiesti viata intr-un anumit mod, desi constient iti dai seama ca tu iti doresti altceva? Mobilul acestor trairi poate fi karma ta din viata anterioara, despre care zodia ta iti poate dezvalui multe adevaruri. Cel mai important lucru pe care este bine sa il retii este ca extremele dintr-o viata trecuta au nevoie sa fie echilibrate in viata prezenta.


Berbec

Karma din existentele trecute este presarata de corectitudinea cu care le-ai facut pe toate: ai mancat sanatos, te-ai imbracat decent, ai muncit si ai trait conform normelor societatii. Aceasta atitudine te-a facut sa te simti acceptat, insa acum este momentul sa te ridici si sa iti impui punctul de vedere.


Taur

Iti plac lucrurile frumoase, insa te privezi deseori de ele. In vietile trecute, ai trait modest, castigandu-ti reputatia de "calic". Acum este momentul sa accepti faptul ca resursele sunt facute pentru a fi folosite, deci bucura-te de toate lucrurile frumoase ale vietii!


Gemeni

Lucrurile simple te fascineaza: norii, florile sau fluturasii zglobii. Aceste preocupari aparent neimportante pentru semenii tai se explica prin faptul ca, in vietile anterioare, te-ai dedicat intru totul stiintelor: dreptul, filosofia, teologia etc ti-au captat intreaga fiinta si te-au tinut departe de frumusetea simpla a vietii.


Rac

Iti iubesti casa, familia este prioritatea ta si esti foarte iubit pentru acest lucru. In vietile anterioare, insa, ai fost exact tipologia umana contrara. Ai avut o obsesie exagerata fata de munca, indiferent ca ai fost conducator de oaste sau un simplu fermier. Acum este momentul sa te dedici mai mult vietii de familie!


Leu

Esti tachinat deseori pentru ca ai un orgoliu exagerat? Era si momentul sa iti constientizezi propria valoare, pentru ca personalitatile tale din existentele trecute erau preocupate de a-i multumi pe altii si de a-i trata ca pe membrii ai familiei tale. Ai tot dreptul sa te pui acum pe primul plan.


Fecioara

Preot, preoteasa, calugar, maicuta, vraci – ai fost toate acestea pe rand, dedicandu-ti vietile anterioare laturii spirituale, izolandu-te de lucrurile lumesti si ajutandu-i pe cei aflati in nevoie. Acum, te confrunti cu lumea comertului de masa, in care te vezi responsabil de management, personal si resurse. Obstacolul pe care trebuie sa il depasesti este tendinta de a fi slugarnic.


Balanta

Societatea si asteptarile ei fata de tine sunt aspectele cele mai importante pentru tine. Manierele iti sunt impecabile si tanjesti sa fii acceptat de cei din jur. In vietile trecute, ai procedat exact invers: probabil ai fost o fire egoista, aroganta si autosuficienta. Acum este necesar si firesc sa dovedesti ca poti fi un om altruist.


Scorpion

Prietenii tai cred ca esti prea secretos? Probabil ca discretia te si caracterizeaza pe deplin, iar acest lucru izvoraste din tendinta ta in vietile anterioare de a dezvalui absolut tot despre tine, celorlalti. Ai invatat lectia gestionarii corecte a informatiilor personale si acum este momentul sa gasesti un echilibru intre cele doua atitudini.


Sagetator

Iti plac petrecerile tot la fel de mult ca reuniunile de oameni intelectuali, in care se dezbat subiecte filozofice sau stiintifice. Aceste doua personalitati ale tale suvin din frivolitatea temperamentului pe care l-ai afisat in vieti trecute, cand erai un fin observator, deloc dornic sa se implice.


Capricorn

Chiar daca esti genul de persoana care prioritizeaza intotdeauna cariera, ai si perioade in care vrei sa iti petreci tot timpul acasa. In vietile anterioare, spatiul domestic era lumea ta. Iata de ce simti acum nevoia sa te afirmi pe plan social, alimentandu-te totodata cu energia casei tale. Nu uita, secretul este echilibrul intre cele doua arii ale vietii!


Varsator

Ochii tai se umplu de lacrimi cand auzi despre victime ale razboiului sau cazuri dramatice de copii abuzati? In vietile trecute, nici macar nu te gandeai ca exista acesti oameni. Iti lipsea empatia si simteai un oarecare atasament doar pentru membrii familiei tale. In prezent, telul tau este sa privesti dincolo de cei dragi si sa te dedici cauzelor umanitare.


Pesti

Karma vietilor tale anterioare a acumulat intelepciunea multor lectii pe care a trebuit sa le inveti. Principala invatatura pentru tine este sa iti exprimi sentimentele prin religie sau arta. In vietile trecute, ai fost o fire practica si deloc creativa, de aceea este bine ca acum sa privesti in spatele aparentelor si sa dai frau creativitatii.

Sursa foto: dreamstime.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare