Astrologie

#horoscop #zodii #tehnici sarut zodii # sarut zodii

Tehnici de sarut preferate in functie de zodie

Tehnicile de sarut preferate de indragostiti variaza in functie de profilul lor sentimental, influentat la randul sau de zodia care le guverneaza destinul. Unele persoane pot sa prefere un sarut pasional si energic, pe cand altele sa se topeasca dupa unul tandru si de durata. Pana si gustul sarutul in cuplu se afla sub imperiul astrelor.

Berbec

Un nativ in zodia Berbecului este impulsiv in toare ariile vietii sale, de la cele profesionale, pana la cele mai intime. Mai putin interesat de tandrete si romantism, Berbecul are nevoie de o stimulare fulminanta, plina de pofta si energie sexuala. Va prefera intotdeauna sa fie sarutat pasional si rapid, cu o intensitate iesita din comun, dar cu un contact de scurta durata.

Taur

Asa cum adora sa savureze pe deplin o masa copioasa, intr-o atmosfera relaxata, Taurul va privi mereu sarutul ca pe un prilej de a se bucura de fiecare clipa de placere. Acest nativ va fi pus pe jar de un sarut lenes, lent dar cu multa implicare emotionala, pentru a avea ragazul sa simta toata emotia momentului. Mai importanta decat tehnica in sine este atitudinea, Taurul asteptand intotdeauna sa repereze pasiunea partenerului.

Gemeni

Comunicativ si jucaus, un nativ din Gemeni nu exclude chicotelile si replicile fierbinti nici atunci cand se saruta. Ii place sa fie dominat in timpul sarutului, asa cum adora ca celalalt sa se opreasca din cand in cand si sa ii sopteasca ceva romantic, amuzant sau incitant. Ii place sa fie provocat la o discutie "obraznica" printre momentele in care buzele se ating si vrea sa i se exploreze si celelalte zone ale chipului, precum obrajii, tamplele, nasul etc.

Rac

Racii sunt protagonistii celor mai intime si siropoase scenarii din filme, dar in viata reala. Au nevoie de cea mai mare cantitate de afectivitate in timpul sarutului dintre toate zodiile. Ii place sa ii fie cuprins chipul in palme, sa fie mangaiat, imbratisat si conectat emotional cu celalalt. Prefera sarutul uscat, dulce si timid, in fata celui salbatic si umed.

Leu

Regele Junglei va avea intotdeauna o abordare erotica usor abuziva, izvorata din ego-ul sau deosebit de accentuat. Foarte important pentru un Leu este ca partenerul sa se lase dominat in timpul sarutului. Vrea ca celalalt sa se comporte ca o prada resemnata in bratele sale si sa il tachineze cu mici muscaturi, miscari bruste, suspine etc.

Fecioara

Daca de obicei saruta lent si timid, nu inseamna ca decenta de la inceput nu se poate transforma intr-un sarut frantuzesc cu focuri de artificii pe placul unui nativ in Fecioara. Are nevoie de multe ori ca partenerul sa ia atitudine si sa il conduca incet-incet catre miscari mai indraznete si explorari mai adanci cu limba. In rest, decenta ii caracterizeaza tehnica sarutului.

Balanta

Nativii in Balanta reusesc mai greu sa se concentreze exclusiv pe placerea sarutului, de aceea au nevoie sa fie cu adevarat absorbiti de celalalt pentru a prinde ritmul actiunii. Partenerul ar trebui sa stinga lumina, sa ii cuprinda tamplele cu palmele si sa il sarute incet, apoi tot mai repede, alterand contactul tandru cu muscaturile usoare.

Scorpion

Atractivul zodiacului priveste sarutul ca pe o forma de supunere a partenerului. Cu o senzualitate debordanta, Scorpionul saruta dominator, usor agresiv. Ii place sa isi lase pe spate perechea, sa ii "devoreze" buzele, sa ii ia toata rasuflarea si sa simta ca celalalt ii este cu adevarat supus.

Sagetator

Nativul din Sagetator are o tehnica a sarutului superficiala, mereu schimbatoare. Ii plac saruturile spontane, surprinzatoare si jucause. Vrea ca celalalt sa nu se concentreze neaparat pe profunzime si pe intensitatea momentului, ci mai degraba sa stie cum sa varieze miscarile, pentru a-l impresiona cu cate ceva noi de fiecare data.

Capricorn

Capricornul prefera sarutul relaxat si indelung, nonsalant si foarte natural. Se va mula imediat pe "tehnica" celuilalt, asa ca vrea sa i se arate cum sa sarute. Nu are initiativa, in schimb improvizeaza in mers.

Varsator

Varsatorul nu inchide ochii cand saruta. Ii place sa fie privit cu nesat, de parca celalalt nu ar vrea sa rateze nicio secunda din momentul intim. Se topeste dupa sarutul salbatic si umed, sugestiv pentru actul sexual care il preceda.

Pesti

Pestele saruta din toata inima, nu se grabeste si incearca sa fie cat mai senzual. Sarutul frantuzesc ii da fiori de placere si adora miscarile romantice, precum cuprinderea cefei cu palma sau mangaierile lascive pe scalp. Orice dovada de sensibilitate il atinge profund.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea

Top