Astrologie

#tema natala #karma sentimentala #alte vieti #amphora #astrolog amphora #karma

Tema natala si datorii de platit din alte vieti

Mihaela, 29.06.1991, 13:30, Galati: Ce am facut in alte vieti si am de platit acum?

Astrolog Amphora: In tema ta se evidentiaza un Saturn retrograd in Varsator casa copiilor. Aceasta semnifica unele blocaje in relatiile cu prietenii, adica datorii karmice din alte vieti in care ti-ai tratat prietenii prea superficial si individualist. Iti va fi greu sa legi relatii sentimentale/amicale de durata ceea ce pana la un punct nu este un defect, dar din afara poate fi luat drept raceala si superficialitate, ca in trecut.

Pe de alta parte, Saturn aminteste de o karma in raport cu parintii (din postura de copil) sau in raport cu copiii (din postura de parinte), ca si in legatura cu iubirea, creativitatea si distractiile. Pot sa apara blocaje, dificultati, frustrari in aceste domenii. Iti place viata si distractia, dar nu ai parte de aceste lucruri in masura in care ti-o doresti.

Cum toate planetele transpersonale – Uranus, Neptun si Pluto – sunt retrograde in tema ta, rezulta ca in alte vieti ai detinut putere politica si ai avut sansa de a influenta destine, dar nu intotdeauna ai facut acest lucru in beneficiul celor multi, ci in scopuri personale. Astazi vei suporta evenimente si decizii pe care nu le generezi si nu le iei tu, dar consecintele lor le suporti din plin. Uneori acestea se vor manifesta ca relatii mai tensionate cu parintii dar si relatii de autoritate din partea sefilor, in domeniul profesional.

Iti va fi destul de greu sa te imparti intre casa si serviciu iar in relatiile sentimentale vei constata ca de cele mai multe ori libertatea ta personala va atarna mai greu in balanta decat dorinta de a avea un partener stabil sau un cuplu matrimonial. Trebuie sa constientizezi aceasta tendinta extrema pentru ca daca gustul de libertate este foarte mare, nu vei avea o relatie sentimentala sanatoasa si de durata pana cand nu renunti la individualitatea ta accentuata.

zed_2704, data nasterii 27.04.1973, Alba Iulia, ora 14.00: In ce consta karma sentimentala pe care o am in aceasta viata?

Astrolog Amphora: In aceasta viata intalnesti parteneri sentimentali din alte vieti si mai ales sotul este unul dintre acestia. Cum ai descendentul in Pesti, esti predispusa la doua casnicii, dar pe de alta parte amintiri neplacute, engrame din casatoriile altor vieti te fac sa ai o teama subconstienta de o relatie legalizata. Fireste ca nu-ti amintesti de ce te temi, dar exista o fuga de responsabilitatea unui cuplu legal, o dorinta de a nu te implica puternic intr-un asemenea cuplu.

La aceasta se poate sa fi contribuit si o intamplare traumatizanta din copilarie, sau poate chiar casatoria parintilor tai nu a fost un exemplu foarte bun de urmat. Daca ai trecut de propriul conflict interior, inseamna ca prima casnicie s-a realizat deja la o varsta relativ frageda. A doua va fi mai spre batranete si cu toate ca din multe puncte de vedere va semana cu prima, ea va fi mai implinita si mai stabila si te va ajuta sa-ti realizezi menirea acestei vieti, va fi o legatura care se va armoniza pe deplin cu destinul tau din prezenta viata.

Lili T., data nasterii 8 mai 1978, ora 18, Galati: In ce consta karma sentimentala pe care o am in aceasta viata?

Astrolog Amphora: Atat Venus cat si Luna se afla in tema ta natala in casa 8, casa karmica. Planetele releva vieti in care ai avut de suportat violenta fizica a partenerului. Insa in prezent ai de obtinut beneficii de pe urma umilintelor indurate in trecut – astazi vei avea parte de mosteniri si bani castigati usor, de avere prin partener, de o viata sentimentala si intima bogata si foarte satisfacatoare.

Esti o femeie magnetica si atragi privirile chiar daca nu beneficiezi de o frumusete clasica sau iesita din comun. Dar magnetismul tau nu trece neobservat (Ascendent Scorpion). Relatiile sentimentale si casatoria sunt importante pentru tine (Soarele in casa 7, a casatoriei) si ai noroc in casnicie si noroc de un sot bogat si de stabilitate financiara prin casatorie.

Pe de alta parte tu aduci noroc celor cu care relationezi, fie in legaturi amicale, fie de afaceri. Insa cum in toate se reflecta legea compensatiei, probabil ca sotul tau este genul de om destul de pretentios si uneori excesiv de critic, ceea ce te face sa-l vezi ca pe cineva care te priveste de sus si-ti da ordine. Din fericire ai toate calitatile necesare pentru a depasi frustrarea generata de acest tip de comportament si stii cum sa abordezi o persoana chiar in momentele in care se arata dificila si necomunicativa.


 

 


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro