Astrologie

#astrologie #horoscop #zodii #stilul zodiei #tinute vestimentare #vestimentatie zodii

Tinutele vestimentare pe care zodiile le adora

Leul este atras de colectiile marilor creatori de moda, in timp ce Pestii sunt sedusi de albastrul marin al unei rochii fluide.

Iata tinutele vestimentare pe care zodiile le adora:


Berbec

Berbecii sunt dispusi sa incerce absolut orice in moda si chiar reusesc sa stabileasca ei tendinte vestimentare. Nativii zodiei se pricep de minune sa combine o fusta scurta cu o pereche de ghete sau un tricou fin cu pantaloni in stil military. Berbecii adopta tinutele originale, cu ajutorul carora pot sa se faca remarcati.


Taur

Taurul are un simt innascut pentru tot ceea ce inseamna clasic. Tinutele favorite ale Taurului sunt cele in afara timpului, care pot fi purtate indiferent de an si care au intotdeauna o nota de eleganta. Accesoriile sunt foarte importante pentru Tauri, care isi completeaza tinuta cu un ceas de valoare sau o bijuterie rafinata.


Gemeni

Gemenii cumpara haine sub impulsul de moment si se imbraca in fiecare zi in functie de starea de spirit pe care o au. Nativii nu investesc niciodata in tinute scumpe deoarece se plictisesc repede de orice lucru, chiar si de cele mai scumpe si rafinate haine. Tinuta favorita a unui Geaman este una confortabila si la moda.


Rac

Racul se pricepe sa realizeze tinute deosebite folosind haine vintage. Pentru Rac, valoarea unei tinute este data de timp si de modul in care este purtata haina respectiva. Nativul nu se preocupa de ultimele tendinte in moda, pe care le considera prea schimbatoare si frivole.


Leu

Leul este un curajos in ceea ce priveste stilul vestimentar ales. Hainele extravagante, cu imprimeuri uriase si accesorii stralucitoare constituie cea mai buna metoda de a iesi in evidenta. Leul este un client fidel al marilor case de moda, de unde isi alege tinute care spun ceva despre posesorul lor.


Fecioara

Fecioara are un talent nativ de a realiza o tinuta extraordinara din cele mai simple haine. Fecioara alege hainele din fibre naturale, in care se simte confortabil. Nativele Fecioara se pricep sa-si aleaga rochiile de seara ca nimeni altcineva, punandu-si in valoare trupul si feminitatea.


Balanta

Balanta este persoana cea mai indicata pentru a face o alegere buna cu ocazia unui eveniment unde s-a anuntat un cod vestimentar. Persoanele nascute in Balanta au simtul modei. Tinutele lor sunt elegante, rezervate, pline de bun-gust. Femeile, in special, stiu sa-si aleaga o rochie eleganta si feminina, care sa le faca vedeta evenimentului.


Scorpion

Scorpionul isi alege tinute provocatoare, care le pune in valoare formele. Culoarea preferata a Scorpionilor este negrul, pe care il folosesc in numeroase situatii, de la intalnirile de afaceri la intalnirile romantice. Un material seducator pentru Scorpion este pielea, in special atunci cand isi foloseste armele se seductie asupra cuiva.


Sagetator

Sagetatorul este putin interesat de moda. Singura dovada ca Sagetatorul acorda atentie tendintelor este faptul ca evita sa se imbrace cu haine demodate. In rest, Sagetatorul isi alege tinute confortabile, din materiale naturale, care sa-i tina cald sau racoare, in functie de sezon.


Capricorn

Capricornul alege tinutele in functie de situatie. La serviciu, nimeni nu-si aminteste sa fi vazut un Capricorn altfel decat in costum. La un eveniment, Capricornul se imbraca elegant, clasic, stilat. Acasa, nativul isi alege cele mai simple haine, insa acestea sunt intotdeauna curate si calcate.


Varsator

Varsatorul isi alege tinutele in functie de impulsul de moment. Nativii zodiei nu au un stil preferat, atata timp cat hainele ii face sa se simta bine in propria lor piele. Adesea, Varsatorii pot incerca tinute extravagante doar de dragul de a experimenta ceva nou, ignorand faptul ca uneori hainele alese nu li se potrivesc deloc.


Pesti

Pestii sunt atrasi de materialele vaporoase, lucioase, de lux. Tinutele pentru evenimente sunt favoritele Pestilor, deoarece au ocazia sa straluceasca. In restul timpului, Pestii adopta un stil eclectic, din care nu lipseste niciodata elementul surpriza. O constanta in tinuta Pestilor o reprezinta incaltamintea confortabila.

Sursa foto: thisnext.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro