Astrologie

#karma #viata #astrolog amphora #astrograma

Tipuri de karma in functie de astrograma

Miruna, femeie, 01.08.1956, ora 15.30, Dolhesti, SV: Ce tipuri de karma releva sensul vietii in astrogama mea?

Astrolog Amphora: Ai sensul vietii catre Sagetator, ceea ce da drept regenti karmici planetele Mercur si Jupiter. Ele releva ca ai de depasit in aceasta viata urmatoarele tipuri karmice:

- karma martiana, care se leaga de relatiile cu alte persoane. Este un model karmic care te pune de multe ori in fata unor alegeri dificil de facut. Ai talentul de a vedea conjuncturile vietii intr-un mod impersonal, detasat, ceea ce iti poate da abilitatea de a gasi solutii bune in caz de criza, dar inconvenientul este ca poti abandona un proiect sau o prietenie din lipsa de interes. Cu cat vei intarzia in a face alegerea, pentru ca vreti sa fii “si cu varza unsa si cu slanina in pod”, cu atat efectul dureros al alegerii va fi mai mare.

- karma plutoniana, este unul dintre cele mai dificile tipuri karmice, legata de rupturi sub toate formele – accidente, somaj, separari, doliu. Desi anunta suferinte, aceasta karma permite o evolutie spirituala foarte mare. Fiind cea mai delicata este si cea mai dinamica forma de karma. Ti se ofera sansa, la fel ca in trecut, de a-ti repara greselile, dar de data asta, pentru erorile tale vei plati tot in aceasta viata. Vei avea obstacole diverse, dar daca accepti provocarile destinului, recompensele vor fi pe masura.

Faptul ca Jupiter, ca regent karmic se afla in careu perfect cu axa destinului semnifica uneori ghinioane foarte mari dar si noroc fantastic in viata. Aceste tipuri karmice se activeaza in special legat de ceea ce faci din proprie initiativa si in relatiile cu ceilalti, mai ales in relatiile sentimentale.

Violeta, 28 aprilie 1972, 11:00 am, feminin: Ce am facut in alte vieti si am de platit acum?

Astrolog Amphora: Uranus retrograd in Balanta, casa rudelor, releva vieti in care probabil ai lucrat in justitie si ai devenit obsedata de dreptate, pentru ca si astazi ai tendinta de a pedepsi chiar si cele mai mici greseli ale altora.
In trecut te-ai mai intalnit cu cei care iti sunt astazi rude si cu partenerii sentimentali si ai avut relatii conflictuale.

Starea de conflict se perpetueaza si in prezent, poate nu in aceeasi masura, dar nu ar trebui sa le impui celorlalti latura noncomformista a firii tale si nici sa reactionezi agresiv cand ceilalti au alta parere despre cum ar trebui sa procedezi intr-o situatie sau alta.

Luna conjuncta cu Lilith in casa familiei releva o karma mai curand negativa cu mama ta, pe care astazi ai perceput-o, cel putin in copilarie, ca pe o femeie severa. Pozitionarea acestei conjunctii in Scorpion poate vorbi despre vieti in care ai practicat magia neagra sau ai facut mult rau semenilor tai, inclusiv ai mers cu violenta pana la crima. Aceasta karma se poate consuma in prezent prin avorturi sau dificultatea de a avea un copil, printr-o sexualitate intensa, prin relatii sentimentale foarte pasionale si intense dar si prin deceptii care lasa urme in viata ta. 

Silvia Sylvya, sex feminin, 19.10.1984, ora: 18:10, rep. Moldova: Ce tipuri principale de karma releva sensul vietii in astrograma mea?

Astrolog Amphora: Sylvya nu ai specificat localitatea de nastere, am trecut eu Chisinau, sper sa nu fie o diferenta prea mare de coordonate geografice.

Ai sensul vietii catre Taur, ceea ce da drept regenti karmici planetele Venus, Pluto si Marte. Ele releva ca ai de depasit in aceasta viata urmatoarele tipuri karmice:

- karma jupiteriana, adica dispui de un foarte mare liber arbitru si ai cheile destinului in mainile tale. Daca in viata vei utiliza gresit aceasta libertate de a face orice, sanctiunea va veni sub forma de privatiuni dure, prin boli greu de vindecat si prin accidente de tot felul.

- karma de Balanta, care spune ca vei trai mai multe povesti sentimentale si de aici vei avea multe de invatat. S-ar putea ca profesia ta sa fie legata de public si sa ai un anume grad de celebritate.

- karma de Taur, care inseamna detasare fata de valorile materiale. Ea implica prea multa siguranta de sine ca si nevoia de reusita ca satisfacere a orgoliului. Este posibil sa iti fi pierdut tatal de tanara ori sa-i fi resimtit multa vreme lipsa.
 




 

 

Sursa foto : newsroom.ucla.edu
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea

Top