Astrologie

#cei mai buni tati zodii #tati zodii #predictii #horoscop #astrologie

Top 5 cei mai buni tatici in functie de zodie

Vom vedea in cele ce urmeaza care sunt cei mai buni tatici in functie de zodie pentru a observa modul acestora de “operare” si pentru a va confirma sau infirma daca cel ce va este alaturi face parte dintre acestia.

 

1. Taur

Nativii acestei zodii sunt parinti foarte buni. Nu sunt dictatori innascuti ci mai mult decât atât, vor cauta sa se bucure de toate activitatile si toate etapele din viata copilului nefiind constrâns de reguli si limite. il va rasfata si il va calauzi in toate demersurile sale si se va implica atunci când vine vorba de educatie. Se va lasa pe sine de foarte multe ori si va ceda in fata cererilor celui mic, lucru deseori deranjant pentru mamica.

2. Rac

Tatal Rac este extrem de protectiv si uneori exagerat de iubitor. De foarte putine ori isi va lasa copilul de capul lui, sa se descurce in viata si cu greutatile ce le poate intâmpina. Prefera sa duca el tot greul, sa se sacrifice doar pentru bunastarea copilului. Acesta pune foarte mare accent pe educatie si pe rezultate exceptionale deoarece adora sa se mândreasca cu ceea ce a crescut.

 

Citeste articolul complet pe YVE.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului