Astrologie

#ascendent #caracteristici ascendent #ascendent zodie #aflare ascendent

Tot ce trebuie sa stii despre ascendentul zodiei tale

Adesea, ascendentul este privit ca un auxiliar in fata caracteristicilor zodiacale, influenta acestuia fiind subestimata. In realitate, puterea pe care o exercita este uriasa, iar felul in care isi manifesta capacitatea de a completa sau chiar de a transforma trasaturile de baza ale semnelor zodiacale poate capata proportii neimaginate.

Ascendentul actioneaza precum un filtru bidirectional, influentand capacitatea de percepere si de interpretare a situatiilor in care te afli, dar si modalitatea ta de a actiona.

Impactul ascendentului asupra comportamentului tau

Personalitatile celor mai multi oameni sunt, de regula, un mix echilibrat de caracteristici ale zodiei principale cu cele ale ascendentului.

Ponderea acestora difera de la om la om, insa, in cazul in care nu te regasesti in trasaturile care descriu zodia ta, este foarte posibil ca ascendentul sa fie cel care determina felul tau de a fi.

Cum poti afla ce ascendent ai

Ascendentul se calculeaza in functie de data si de ora exacta a nasterii. Exista numeroase programe sau aplicatii de determinare a ascendentului zodiacal, insa, daca vrei sa capeti mai multe informatii in legatura cu acesta, este dezirabila o vizita la astrolog.

De ce sa iti cunosti ascendentul?

Introspectia este cea mai corecta metoda de autocunoastere. Cu cat incerci sa afli mai multe despre tine, despre felul cum actionezi, despre preferintele pe care le ai sau chiar despre lucrurile catre care ai inclinatie, cu atat vei sti mai bine care iti sunt punctele forte si cele slabe.

Aflarea ascendentului este unul dintre multele lucruri pe care le poti face in sensul autocunoasterii, dar care te va ajuta sa iti dai seama de modelul tau comportamental, pentru a-l putea imbunatati.

Ascendentul in Berbec

Caracteristicile Berbecului sunt nevoia de a domina, sinceritatea si viteza de actiune, dar si impulsivitatea. Desi rebeli si independenti, acesti nativi au o predispozitie catre compromisuri, atunci cand sunt atasati si implicati in relatii.

Ascendentul in Taur

Stapani pe fortele proprii si consecventi, Taurii obisnuiesc sa-si planifice in detaliu fiecare actiune menita sa-i ajute in atingerea scopurilor.

Ascendentul in Gemeni

Daca ai o predispozitie catre aventura si placeri hedoniste, este foarte posibil ca ascendentul tau sa fie in zodia Gemeni. Acestia sunt, de asemenea, inclinati catre cunoastere, prin orice mijloace, conventionale sau nu.

Ascendentul in Rac

Oscilatiile ii reprezinta pe Raci. In cazul in care simti des nevoia de schimbare sau obisnuiesti sa te gandesti si sa te razgandesti constant, ai probabil ascendent in aceasta zodie bipolara.

Ascendentul in Leu

Leii sunt caracterizati de un magnetism care nu poate trece neobservat. Constienti de acest lucru, sunt transanti si usor aroganti, dar nu pentru ca ii desconsidera pe cei din jur, ci pentru ca ei insisi reprezinta centrul propriului univers.

Ascendentul in Fecioara

Firi retrase, cei cu ascendent in Fecioara tind sa fie foarte calculati, lasand uneori impresia de raceala si distantare.

Ascendentul in Balanta

Daca te infurii usor, dar reusesti sa te si calmezi la fel de repede, ascendentul tau poate fi in zodia Balanta. In acest caz, esti cu siguranta o persoana care echilibreaza lucrurile in cel mai corect mod cu putinta.

Ascendentul in Scorpion

Scepticismul ii caracterizeaza pe acesti nativi, asa ca orice urma de suspiciune poate fi un semn ca ai ascendentul in aceasta zodie, de altfel, isteata si tenace.

Ascendentul in Sagetator

Te caracterizeaza dragostea de libertate? In acest caz, ai ascendentul in Sagetator, ceea ce implica o mare cantitate de optimism si de generozitate fata de cei din jur.

Ascendentul in Capricorn

Daca prudenta este trasatura ta cea mai importanta, ai ascendentul in Capricorn. Capricornii sunt ambitiosi si perseverenti si cu siguranta nu le lipseste seriozitatea.

Ascendentul in Varsator

Inclinatia ta catre arta poate fi datorata ascendentului in Varsator. In acest caz, esti original, curios si greu de impresionat.

Ascendentul in Pesti

Pestii sunt iubitori, intelegatori si demni de incredere. Daca ai ascendent in aceasta zodie, este foarte posibil sa te caracterizeze dorinta de pace si de toleranta.

Aflarea si intelegerea ascendentului te poate ajuta sa fii mai fericit si mai multumit, daca reusesti sa actionezi in functie de trasaturile tale, pentru a-ti accentua punctele forte si pentru a le estompa pe cele slabe.

Sursa foto: astrocounsellormanish.blogspot.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro