Astrologie

#astrologie #stilul zodiei #horoscop #predictii

Unde ti-ar placea sa traiesti pana la adanci batraneti, in functie de zodie

Metropola, sat, munte, mare? In ce regiune a tarii crezi ca te-ai acomoda cel mai bine si ti-ar placea sa-ti stabilesti domiciliul permanent? Nu te grabi sa raspunzi pana nu consulti astrele! S-ar putea ca dorinta ta sa nu fie in concordanta cu ceea ce ti se potriveste cu adevarat. Descopera care este zona tarii care te va face sa te simti ca acasa si pe care merita sa o iei in calcul, la o eventuala mutare, in functie de zodie!


Berbec

Berbecul prefera stabilirea domiciliului intr-o zona metropolitana, presarata cu multiple optiuni de relaxare si destindere. Daca esti Berbec, cu siguranta nu ti-ar placea sa stai la sat sau intr-o zona retrasa, de munte, intrucat te-ai plictisi foarte repede.


Taur

Taurul se simte cel mai bine in zone metropolitane, intrucat tanjeste dupa un stil de viata cat mai luxos, care i se potriveste manusa. Este o zodie sociabila si simte nevoia sa fie mereu inconjurata de oameni, de aceea, orasul este regiunea cea mai potrivita pentru stabilirea domiciliului.


Gemeni

Nativul din Gemeni cauta mereu calea de mijloc in alegerea resedintei. Nu ii plac orasele mari si opulente, in care se simte pierdut, dar nici satele mici, in care nu are sanse de a evolua pe plan personal sau profesional. Prefera oricand sa locuiasca in orasele mici, aerisite, bogate in verdeata si zone de relaxare.


Rac

Racul este foarte atasat de familie si de originile sale. Manifesta o slabiciune pentru zona natala, indiferent ca este vorba de oras, sat, munte sau mare. Se reintoarce mereu cu drag acasa si isi doreste sa se stabileasca in acea zona, pana la adanci batraneti.


Leu

Leul se simte cel mai bine in mijlocul multimilor. Are nevoie de apreciere, atentie si oameni in jur, de aceea, zona metropolitana ramane cea mai potrivita regiune de locuit pentru el. Ii place sa frecventeze locuri selecte si sa traiasca la extreme, iar orasul este cel care ii ofera adrenalina de care are nevoie.


Fecioara

Ai da oricand apartamentul de la bloc pe o casuta in mijlocul naturii. Simti ca te sufoci in orasele pline de betoane si in aglomeratia zilnica din metropole. Vrei sa respiri si sa te relaxezi in zone pline de verdeata, departe de tumultul vietii cotidiene. Ti-ar placea foarte mult o casa la munte, pentru a fi inconjurat din toate partile de natura.


Balanta

Ca de obicei, Balanta abia daca se poate decide unde i-ar placea sau ar vrea sa locuiasca. Penduleaza frecvent intre ideea de oras, bogat in multiple surse de distractie si evenimente, si viata la tara, inconjurata de cateva animalute si flori. Calea de mijloc a acestui nativ pare sa fie un orasel retras, unde chiar daca sta in apartament de bloc, nu se simte la fel de sufocat ca in metropole, ci se poate bucura de intimitatea de care are nevoie.


Scorpion

Iti place viata luxoasa si moderna, de aceea, oricat ti-ai dori sa traiesti izolat de lume, acest stil de viata nu ti se potriveste. Nu te poti rupe deloc de zumzetul orasului. Mai mult, chiar iti place aglomeratia si te bucuri sa vezi mereu oameni in jurul tau. Cu siguranta, metropola este cea care te gazduieste si satisface cel mai bine, ca resedinta permanenta.


Sagetator

Zonele turistice sunt preferatele Sagetatorului. Chiar daca inca nu isi da seama si le apreciaza doar de la distanta, cel mai bine s-ar simti intr-o zona de munte, mare sau intr-un oras istoric, unde sa admire zilnic obiectivele culturale si istorice pe care le ofera respectiva regiune. Nu trebuie sa fie sat sau comuna, ci un orasel mic, situat printre munti si dealuri vizitate frecvent de turisti.


Capricorn

Capricornul este pragmatic si ambitios, de aceea, se va simti bine in zone mari, metropolitane, care-i ofera sansa sa avanseze in cariera si sa faca mereu lucruri noi. In plus, este pasionat de arhitectura moderna si de tehnologie, de aceea, viata la tara iese din discutie.


Varsator

Varsatorului ii place viata la oras, dar prefera zonele pline de incarcatura istorica si bogate in valori arhitecturale nepretuite. Se vede trecand zilnic pe langa castele, cetati, muzee si alte cladiri istorice, in drumurile lui catre locul de munca sau intalniri cu prietenii.


Pesti

Iti place sa stai la oras, dar preferi casele pe pamant, cu gradina, terasa si mansarda in locul apartamentelor de bloc. De fapt, prin traiul la casa, iti doresti sa creezi macar iluzia vietii linistite si sanatoase de la tara, undeva intr-o zona de la marginea unui oras.

Sursa foto: sexta-feira.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului