Astrologie

#horoscop #zodii #urari #sarbatorii

Urari de sarbatori pentru fiecare zodie

Ce ar mai fi zilele de Craciun si Revelion fara urari de sarbatori unice, adaptate personalitatii si dorintelor ascunse ale persoanelor dragi carora le adresam? Iti vine sa crezi sau nu, un mesaj bine formulat poate produce destinatarului aproape aceeasi placere ca un cadou material. Iata ce poti sa urezi de sarbatori celor dragi, in functie de zodia care le guverneaza destinul!


Berbec

Nativii in Berbec sunt inteligenti si creativi, dornici sa isi manifeste la orice pas spiritul inovativ. Mizeaza pe acest atu al nativilor si ureaza-le de sarbatori un astfel de mesaj:

"Mintea intuitiva este un dar sfant, spune Einstein. Iti doresc sa te bucuri din plin de realizarile dobandire prin istetime, alaturi de familie, in aceste zile speciale de sarbatoare".


Taur

Gurmanzii Tauri sunt petrecareti de seama, pentru care bucatele alese si armonia caminului conteaza mai mult decat orice. Iata de ce este bine sa ii faci urmatoarea urare unui Taur:

"Mos Craciun sa iti aduca tolba plina cu iubire, cozonaci aburinzi pe masa, vin din cupa zeilor si voie buna in casa. Sarbatori Fericite".


Gemeni

Comunicativii Gemeni nu renunta niciodata sa fie copii in sufletul lor, pastrand un aer ludic pentru care multi ii invidiaza. Asadar, o urare inspirata pentru un nativ in Gemeni ar fi:

"Imi doresc ca pentru tine Mos Craciun sa existe cu adevarat si sa iti fi citit scrisoarea. Sa ai parte de sarbatori ca in povesti, cu multa caldura in suflet si cadouri dorite de tine sub brad".


Rac

Nu exista in zodiac nativi mai sensibili si mai familisti decat Racii, deloc superficiali si inclinati in mod deosebit spre filosofie. Pentru un Rac, o astfel de urare este ideala:

"Adevarata savoare a vietii se gaseste inauntrul nostru, acolo unde simtim cu adevarat miracolul Nasterii Domnului si prospetimea Noului An. Sa ai parte de iubire si fericire in sanul familiei".


Leu

Dornici sa domine si sa straluceasca, Leii primesc cu bucurie o urare care sa le flateze ostentativ calitatile. Iata un exemplu de urare inspirata pentru un nativ Leu:

"Anul acesta, incearca sa nu eclipsezi stralucirea sarbatorilor cu privirea ta semeata, spiritul de invingator si generozitatea de care dai dovada. Iti multumim ca existi si iti uram recunoasterea pe care o meriti".


Fecioara

Realiste si atente la detalii, Fecioarele apreciaza gandurile cuviincioase, care fac referire la realizari concrete. Un nativ in Fecioara prefera urarile rationale:

"Sarbatorile de iarna sa iti aduca multe bucurii si indeplinirea tuturor dorintelor. Fie ca proiectele tale speciale sa iti aduca rezultatele dorite".


Balanta

Diplomati, sociabili si sarmanti, nativii in Balanta adora sa primeasca afectiune. In acelasi timp, Balantele sunt "celebre" pentru nehotararea lor in viata si lipsa de consecventa. Iata ce sa ii urezi unei Balante de sarbatori:

"De Craciun iti doresc sa ai parte de tot ce ai si mai vrei, de tot ce nu ai si iti doresti, de tot ce iti lipseste si nu stii! Sa fii iubit/a, cel putin la fel de mult ca pana acum!".


Scorpion

Misteriosi si rafinati, Scorpionii sunt atrasi de spiritualitate si ocultism. In acelasi timp, prefera sa fie tratati cu o oarecare diplomatie si respect. Iata ce sa urezi unui Scorpion:

"Energiile speciale ale Universului, nascute de sarbatori, sa ajunga in viata ta si sa iti inspire genialitatea necontenit. La Multi Ani!".


Sagetator

Sagetatorii sunt joviali si iubitori de aventura, mari "devoratori" de umor. O urare minunata pentru ei ar fi:

"Sa iti fie zilele de sarbatoare ca drumetiile pe munte: pline de provocari, cu prilejuri dese de a-ti potoli setea cu palinca si cu cei dragi alaturi".


Capricorn

Seriosii Capricorni apreciaza urarile sobre, elegante, care sa le flateze cumva reusitele profesionale. Iata un exemplu:

"Farmecul Sarbatorilor de Craciun sa te insufleteasca si sa-ti aduca binecuvantare in casa, alaturi de multe roade nascute din sarguinta ta asidua in cariera."


Varsator

Mari iubitori de libertate, Varsatorii apreciaza urari neconventionale, creative si interesante. Iata o sugestie:

"De sarbatori, iti doresc sa ai independenta sa faci tot ce iti doresti, fara sa iti pese de presiunile din jur. Un An Nou plin de neprevazut!".


Pesti

Nativii in Pesti sunt visatori si dornici oricand sa se sacrifice pentru cei dragi. O urare pentru ei trebuie sa fie, inainte de toate, incarcata de afectivitate:

"Fie ca magia sarbatorilor de iarna sa iti aduca bucuria si emotia Craciunului, pe care s-o traiesti in fiecare zi in sanul familiei tale frumoase!".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro