Astrologie

#compatibilitate #astredamus #astrolog astredamus #astrolog #compatibilitate sexuala #relatie #casnicie

Va fi o casnicie durabila? Ce spun astrele?

EAM79, ea nascuta pe 04.02.1979 ora 14.15, el nascut pe 01.10.1972: Suntem compatibili din punct de vedere sentimental, amoros?

Astrolog Astredamus:
Dificila problema Dvs amoroasa. Sunteti in cautarea vesnicei iubiri ideale. Nu o veti gasi. Bineinteles ca asta nu inseamna ca veti fi nefericita. In timp, va veti acomoda cu ideea ca idealul e undeva prea departe de realitate.

Principala Dvs problema tine de compatibilitatea sexuala, si nu doar in aceasta relatie, ci in general. Mereu veti gasi ceva de reprosat, iar motivele invocate vor fi din toata gama sau spectrul de dificultati. Aveti marele noroc de a fi stabila emotional, altfel complicatiile amoroase v-ar fi terminat ca personalitate. Cu persoana in cauza problemele aceastea persista, si doar masura in care ati evoluat in timp va poate face sa aveti o relatie sentimentala placuta cu el.

In varianta in care veti rezista, pardon, veti reusi sa traversati cu bine inca doi ani impreuna, puteti sa considerati ca veti face casa buna impreuna. Cu toate astea primul an de casatorie va fi din nou un test al iubiri care va tine unul langa altul.

Mimi , nascuta pe 22.06.1980, ora13:10-femeie, el nascut pe 02.11.1987,ora 05:00: Daca se poate sa existe o relatie de iubire sau casatorie?

Astrolog Astredamus:
Partea Dvs nu se afla pe Pamant, ori a plecat mai devreme, ori este indisponibil din diverse motive. Dvs il cautati mereu, nu il veti gasi. Mai ales ca aveti si Venus retrograd la nastere, un motiv in plus ca aceste cautari sa fie insotite de o multime de piedici. Ele sunt de diverse facturi, aveti sentimentul ca nu primiti cu aceeasi masura iubirea pe care o acordati. Va puneti problema ca poate nu aratati suficient de bine, pentru al gasi pe EL. Inclusiv o mica cicatrica va poate face sa nu aveti incredere in Dvs.

De fapt, trebuie sa nu asteptati niciodata nimic in schimbul sentimentelor pe care le investiti, pur si simplu daruiti-va. Aceasta daruire fara sperante de a primi ceva in schimb va face sa aveti o relatie fericita . Persoana despre care solicitati compatibilitate este potrivita pentru o relatie de casatorie, cu conditia ca el sa mai fi fost odata casatorit. Altfel, va avea experienta divortului cu Dvs. Aveti putine sanse de a gasi ceva mai bun. In schimb, veti avea multe experiente, in cautarile Dvs.
 
baby 37, nascuta pe 08 martie 1973, orele 11.30 – 12, partener nascut pe 19 iulie 1966: Daca ne vom casatori, este durabila si fericita aceasta casatorie ?

Astrolog Astredamus:
Cu persoana in cauza aveti prea putine aspecte care sa tine unita o eventuala casnicie. Veti avea de facut multe eforturi (prea multe) pentru a fi un cuplu cel putin durabil, daca nu fericit.

Altceva vreau sa va spun. Sunteti o persoana atat de hotarata si cu atata vointa in relatiile cu ceilalti, incat ceea ce vreti puteti obtine. Straduiti-va sa aplicati acest aspect in relatia sentimentala. Deoarece in iubire sunteti incapabila de a sti ce doriti. E un nonsens ce va spun. Dar puneti-va problema, "De ce obtineti tot ce vreti de la ceilalti, dar nu reusiti sa aveti o relatie stabila sentimentala?" Sfatul meu, este acela de a nu va casatori niciodata, si o spun cu un sentiment de teama, deoarece veti avea o casnicie, iar urmarile ei vor fi grave.

Daca ati trait experienta, ceea ce nu cred, va felicit ca gasiti resurse de a merge mai departe. E de apreciat ca vointa Dvs nu s-a disipat. In aceasta vara, cursul vietii va va descoperi multe raspunsuri la intrebarile pe care le aveti. Va fi o vara pe care o veti tine minte, un nou si mare inceput.

 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Top

Sfatul expertului