Astrologie

#horoscop #zodii #horoscop dragoste # horoscop sex #sex zodii

Vei avea parte de sex in plin sezon de vacanta? Afla ce-ti prezic astrele

Mijlocul verii este foarte promitator pentru unii dintre nativii celor 12 zodii, in ceea ce priveste viata sexuala. Multi au parte de experiente erotice foarte placute, cu partenerul de viata sau cu o persoana recent intalnita. Pentru unii, este vorba despre o aventura pasionala, care le lasa amintiri frumoase. Pentru altii, sexul va fi insotit de sentimente, caci Cupidon se afla prin apropiere.

Cum va fi varful de sezon al vacantelor in plan sexual? Iata predictiile pentru vara 2012:

Berbec

In ciuda firii sale de adevarat Casanova, Berbecul pune suflet in relatia pe care o are in prezent. Desi persoana in cauza il satisface la pat, pentru Berbec nu va fi vorba numai despre sex. In aceasta vara, Berbecii sunt foarte norocosi in amor, atat fizic, cat si sentimental.

Taur

Taurii care au o relatie de cuplu satisfacatoare fac tot posibilul pentru a mentine armonia. Este momentul ideal pentru ca partenerii Taurilor sa le ceara acestora sa le implineasca o fantezie sexuala. Taurii care sunt nefericiti in relatia lor nu se gandesc deloc la sex, in ciuda preocuparii lor pentru acest aspect. Exista chiar risc de despartire.

Gemeni

Gemenii care au deja o relatie stabila traverseaza o perioada linistita. Viata lor sexuala nu va suferi transformari. Nativii singuri, insa, sunt foarte dornici sa se bucure de toate placerile verii. Si cum exista multi admiratori, pana la finalul verii Gemenii vor fi acumulat o experienta sexuala considerabila.

Rac

Racii care sunt demult intr-o relatie defileaza in dormitor intr-o lenjerie sexy sau gasesc alta metoda sa-si seduca partenerul. Racii care erau singuri se indragostesc pana peste urechi in aceasta vara. Experientele sexuale vor fi frumoase, romantice, pline de emotie. Racii au nevoie de cineva care sa-i inteleaga si sa-i aprecieze.

Leu

Desi Leul nu se da inlaturi de la o aventura erotica, in aceasta vara nativul acestei zodii este mai preocupat de o viata sanatoasa si echilibrata decat de sex. Leii fac sport, uneori in compania persoanei iubite, mai mult decat activeaza in dormitor. Nativii singuri si-ar putea gasi jumatatea. In loc sa incerce sa o aduca in patul lor, Leii vor fi bulversati de noua aparitie.

Fecioara

Pentru Fecioara, viata sexuala este deosebit de activa in vara 2012. Fecioarele sunt pasionale si dornice de experiente noi. Ar trebui sa evite sexul in trei, deoarece vor deveni rapid geloase. Nativele singure ar putea experimenta sexul cu un strain, poate o persoana de alta rasa. Ideea li se pare incitanta, fie si doar pentru o noapte.

Balanta

Balantele nu se gandesc prea mult la sex in aceasta vara. Au alte preocupari, de natura morala sau pur sentimentala. Nativele singure se simt brusc atrase de o persoana pe care o cunosc de multa vreme. Le este si lor greu sa recunoasca si nu prea isi dau seama daca este vorba despre atractie sexuala sau daca s-au indragostit.

Scorpion

Scorpionii care au o relatie stabila nu se pot plange. Persoana iubita face tot ce poate pentru a-i vedea fericiti, inclusiv in dormitor. Scorpionii singuri au senzatia ca nu au mai facut sex de un secol si tind sa "vaneze" pe oricine pentru a-si satisface poftele. Ar fi cazul sa-si pastreze capul pe umeri.

Sagetator

Sagetatorii sunt dragastosi incepand cu mijlocul verii. Partenerul lor de viata va fi rasfatat, in dormitor si in afara lui. Cei singuri, insa, nu-si doresc decat sa se simta bine. Sagetatorii au destui admiratori, asa ca experientele sexuale pot fi nenumarate.

Capricorn

Capricornii se bucura de o perioada excelenta in plan sentimental si sexual. Nativii se inteleg foarte bine cu persoana iubita si, daca sunt in concediu, nu este exclus sa-si planifice un adevarat maraton sexual. Este bine sa nu exagereze cu partidele de sex. Nativii singuri sunt seducatori si vor avea numeroase cuceriri in vara.

Varsator

Pentru Varsatori, mijlocul verii aduce numeroase evenimente, dar si tensiuni in viata amoroasa. Varsatorii care au un partener sunt tentati de o aventura erotica cu altcineva. Cei singuri se indragostesc de o persoana nepotrivita. Daca obisnuiesc sa se implice emotional in urma unei relatii fizice, ar fi bine sa se gandeasca de doua ori.

Pesti

Pestii sunt mai preocupati de implinirea in plan sentimental si spiritual decat de performantele in dormitor. Cine vrea sa cucereasca un Peste in aceasta vara va trebui sa aiba nu doar un corp sexy, dar sa stie si cum sa-i vorbeasca si cum sa se apropie de el.

Foto: bestkisses.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii