Astrologie

#zodii ghinion #ghinion 2016 #horoscop 2016

Viata lor va fi un dezastru in 2016. 3 zodii care vor suferi cumplit

2016 nu aduce, din pacate, numai lucruri bune, oricade mult ne-am dori asta. Exista trei zodii care vor fi pandite de ghinion la fiecare pas aproape tot anul si oricat de mult ar dori sa lupte cu soarta nu prea au sanse de izbanda.

Iata ghinionistii lui 2016:

Taur

Nativul acestei zodii isi va schimba radical viata in 2016. De vina va fi o despartire care are loc in a doua sau a treia luna din an, despartire pe care o tot amana de multa vreme. Pica in depresie, se imbolnaveste, nu ii vine sa creada ce se intampla cu el si ajunge sa se considere, pe buna dreptate, drept cel mai ghinionist cu putinta. Va pierde si bani intr-o afacere sau in urma unei colaborari mai putin inspirate. Ii placaleste chiar o persoana foarte apropiata. Si ca si cum nu ar fi fost suficient, o boala aflata in stare latenta s-ar putea agrava.

Leu

Printre zodiile cele mai ghinioniste in 2015 se numara si Leul, care poate suferi mici accidente, fie la locul de munca, fie acasa. Se inmultesc nepermis de mult conflictele cu familia si cu partenerul de viata. Ies scantei din absolut orice si sunt mari sanse ca undeva in luna mai sa primeasca o veste extrem de proasta, care sa ii dea peste cap toate planurile de viata pe care si le facuse pe termen lung. Se va vedea in situatia sa isi schimbe locul de munca, cel mai probabil pentru ca este dat afara. Schimbarea brusca va atarna greu in viata sa si il va predispune la deprimare crunta. O boala genetica i-ar putea fi descoperita.

Pesti

Anul Nou vine cu o multime de provocari si nu toate sunt asa cum s-ar fi asteptat. Nativul din Pesti se vede pus in situatia de a alege intre familie si cariera, dar si intre persoane dragi. Acest lucru il raneste profund, pentru ca el nu e capabil sa ia astfel de decizii dificile. Si ca si cum n-ar fi suficient, de la jumatatea anului, exista pericolul unor boli cu evolutie atipica, izbucnite pe fondul unor neglijente mai vechi. Va fi o perioada tulbure, greu de gestionat, o perioada de ghinion pur, pe absolut toate planurile. Invata sa faci haz de necaz ca sa poti depasi cu bine acest an dificil.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro