Astrologie

#zodii #adulter #sex #razbunare #horoscop dragoste #compatibilitati zodii #infideli

Vrei sa te razbuni pe partenerul infidel? Iata ce il doare mai tare, in functie de zodia lui

Un partener infidel poate fi exact acea persoana alaturi de care sa nu te mai vezi in viitor, in ciuda fostelor tale sperante optimiste privind relatia voastra. Ti-a tradat increderea si nu mai exista niciun dubiu in aceasta privinta? Inseamna ca vrei sa pui punct povestii voastre de dragoste, dar si sa il faci cumva sa realizeze cat de mult te-a facut sa suferi. In acest caz, poti sa reactionezi razbunator si sa iti iei revansa. Astrele te ajuta sa o faci cat mai eficient posibil, in functie de zodia lui!

Berbec

Infidelitatea Berbecului nu este deloc surprinzatoare, conform predispozitiei astrale tipice acestei zodii. Imediat ce se plictiseste de o relatie serioasa, devine vulnerabil ispitelor din jur. Din acest motiv, simpla solicitare a partenerei de despartire nu este suficienta pentru ca Berbecul sa fie afectat de propria tradare. In schimb, o umilire in public il poate convinge sa nu mai repete greseala a doua oara.

Taur

Posesivi si stabili, Taurii isi insala rareori partenerele. Cea mai grea pedeapsa pentru acesti nativi este sa fie abandonati fara nicio explicatie, ignorati cu desavarsire si respinsi total atunci cand incearca sa isi justifice pasul gresit. Nimic nu le provoaca o mai mare suferinta!

Gemeni

Cel mai important pentru barbatii din zodia Gemenilor este sa fie partenerii preferati de discutie pentru oricine, mai ales pentru jumatatea lor. Dupa ce insala, se asteapta la tipete, violenta si amenintari, nicidecum sa fie loviti acolo unde ii doare cel mai tare: ca partenera lor sa isi gaseasca o noua companie placuta pentru discutii prelungite pe o noapte intreaga.

Rac

Nativii in Rac sunt prea putin predispusi sa insele, insa daca o fac, inseamna ca s-au implicat si emotional in aventura lor. O razbunare pe cinste pentru Raci este sa fie umiliti in fata parintilor, a rudelor sau a prietenilor apropiati, prin dezvaluirea cu lux de amanunt a faptelor savarsite.

Leu

Leii sunt maestri nativi ai inselatului fara urme, de aceea este posibil sa scape basma curata de multe ori, inainte sa fie prinsi pe picior gresit. Intrucat sunt prea mandri pentru a-si asuma greselile, cea mai buna strategie de a le stimula regretul este ca partenera sa isi schimbe look-ul si garderoba, ca apoi sa se afiseze la brat cu un om de afaceri potent.

Fecioara

Firi practice si atasate de lucrurile lor, barbatii Fecioara care au inselat si nu par afectati de acest lucru pot fi facuti sa regrete intr-un singur mod: prin golirea contului in banca, avarierea masinii, instrainarea unui bun etc.

Balanta

Barbatul Balanta este un alt nativ cu tendinte certe catre infidelitate, chiar si atunci cand partenera de acasa il multumeste pe deplin. Aventurile tale sunt in general superficiale, insa pot atinge un numar ingrijorator. Pentru ca tine foarte mult la imaginea sa, un barbat Balanta poate sa regrete adulterul daca fapta sa este data in vileag la o reuniune aniversara sau in fata colegilor de la serviciu.

Scorpion

Scorpionii au obsesia controlului si a posesiei, de aceea sufera cumplit cand pierd aceste doua avantaje importante pentru ei. Partenera care vrea sa se razbune pe infidelitatea unui Scorpion poate sa tainuiasca faptul ca stie episodul tradarii, flirtand fara rezerve cu alti barbati, prin toate mijloacele.

Sagetator

O femeie care nu va putea trece niciodata peste o infidelitate nu ar trebui sa isi caute un partener Sagetator. Daca a facut-o totusi si a ajuns la concluzia ca nu ii merita increderea, se poate razbuna pe un nativ in aceasta zodie intorcandu-i prietenii impotriva lui.

Capricorn

Statutul social si profesional este mai important pentru un Capricorn, decat viata de familie sau relatia intima. In acest caz, cea mai eficienta razbunare se reflecta in meseria pe care o are, de la sabotarea afacerii proprii, pana la transmiterea de filmari compromitatoare pe serverul companiei la care lucreaza.

Varsator

Persiflarea in public, destainuirea unui secret intim in cercuri nepotrivite sau limitarea libertatii personale de orice fel sunt cele mai eficiente strategii de razbunare pe un Varsator infidel, care detesta sa ii fie calcat orgoliul in picioare, precum si independenta.

Pesti

Nativii Pesti nu sunt, in general, predispusi infidelitatii. Cand o fac, insa, sunt deja pregatiti sa renunte la relatia oficiala, insa tin mult la demnitatea lor. O fotografie cu partenera de viata, sarutandu-se in club cu altcineva, le poate provoca un amalgam de regrete.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare