Astrologie

#horoscop #zodii #horoscop dragoste #relatii zodii

Zodia in care este relatia ta

Data la care v-ati cunoscut joaca un rol important in felul in care decurge relatia voastra. Afla cum este relatia ta de cuplu, in functie de zodia guvernanta. Tine cont de data la care v-ati intalnit pentru a vedea in ce perioada zodiacala se incadreaza.

Relatie Berbec

O relatie guvernata de zodia Berbec este o relatie puternica, in care cele doua persoane se bazeaza pe sinceritate, spirit de initiativa si incredere. Atractia sexuala este foarte puternica intr-o relatie sub semnul Berbecului, insa pot aparea neintelegeri din cauza refuzului de a face compromisuri in favoarea celuilalt.

Relatie Taur

O relatie in zodia Taur este caracterizata de o foarte mare stabilitate, bunastare financiara si o sexualitate pregnanta. Partenerii petrec mult timp impreuna, mai ales acasa si muncesc pentru a-si putea satisface toate poftele lumesti, care nu vor fi putine. Intr-o relatie in zodia Taur se poate sa apara probleme din cauza incapatanarii.

Relatie Gemeni

O relatie in semnul Gemenilor este caracterizata de multa voie buna si de o foarte buna comunicare. Partenerii petrec mult timp impreuna, dar si separat, pentru a-si pastra nevoia de libertate. Desi se simt bine impreuna si se distreaza, exista riscul sa trateze lucrurile cu superficialitate si sa treaca cu vederea ceea ce este mai important.

Relatie Rac

O relatie in Rac ii face pe parteneri interesati de ideea de casa, familie si copii. Cei doi petrec mult timp impreuna, sunt sensibili si isi manifesta sentimentele deschis. Se poate ca atentia pe care o acorda vietii personale sa para uneori exagerata. Ar fi bine sa gaseasca un echilibru in asa fel incat sa tina legatura si cu restul lumii.

Relatie Leu

Relatia este dominata de tendinta de a se pune pe sine pe primul plan, in detrimentul celeilalte persoane. O relatie de cuplu in zodia Leului poate crea probleme din cauza egoismului si a nevoii de a domina situatia. Viata sexuala este foarte condimentata si cei doi nu se vor plictisi impreuna, dar ar putea ajunge sa concureze exagerat.

Relatie Fecioara

Relatia in zodia Fecioara este una matura, echilibrata, in care lucrurile importante nu sunt niciodata ignorate. Partenerii se stimuleaza intelectual in mod reciproc si cladesc lucruri impreuna. Este bine, totusi, sa fie mai deschisi spre experiente noi si sa invete din cand in cand sa treaca peste reguli.

Relatie Balanta

Partenerii dintr-o relatie in semnul Balantei se respecta reciproc si fiecare incearca sa faca tot posibilul pentru a-l vedea pe celalalt ca este fericit. Cuplul isi petrece timpul in discutii stimulante si la evenimente culturale. Partenerii considera ca sunt egali si nu fac nimic pentru a tulbura acest echilibru. Este bine, uneori, sa treaca la fapte fara sa mai viseze atat.

Relatia Scorpion

Relatia in Scorpion asigura o deschidere si cunoastere reciproca, ceea ce ofera satisfactie ambilor parteneri. Acestia isi spun cele mai ascunse dorinte si incearca sa si le indeplineasca, mai ales in dormitor. Cuplul poate trece, insa, prin adevarate furtuni daca intervine gelozia sau daca unul il tradeaza pe celalalt.

Relatia Sagetator

Intr-o relatie dominata de semnul Sagetatorului, partenerii reusesc sa construiasca lucruri frumoase impreuna, pastrandu-si, in acelasi timp, un dram de independenta. Nativii vor aprecia atat bunurile materiale, cat si pe cele spirituale si vor savura vacantele petrecute impreuna in locuri indepartate. Este recomandat, insa, ca partenerii sa se ocupe si de problemele de zi cu zi, facturi, comisioane etc.

Relatia Capricorn

O relatie in Capricorn este dominata de stabilitate, munca acerba, daruire totala si incredere reciproca. Partenerii sunt responsabili, pasionali, gata de orice pentru a asigura bunastarea cuplului. Cei doi, insa, trebuie sa invete sa actioneze spontan si sa prinda ocaziile din zbor in loc sa astepte mereu cel mai bun moment pentru a face un anumit pas.

Relatia Varsator

In relatie, partenerii se trateaza de la egal la egal, sunt responsabili si fac tot ce este necesar pentru ca lucrurile sa mearga bine. Cei doi se bazeaza pe incredere, afectiune si sinceritate. Intr-o relatie in semnul Varsatorului este bine ca partenerii sa se tempereze un pic deoarece isi pot asuma riscuri inutile si pot avea de suferit.

Relatia Pesti

In aceasta relatie, partenerii pretuiesc atat latura spirituala, cat si cea materiala sau fizica. Viata sexuala este satisfacatoare, la fel si comunicarea. Este nevoie, totusi, de mai mult pragmatism.

Foto: fanpop.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare