Astrologie

#stres #astrologie #horoscop #zodii #stilul zodiei

Zodia iti spune cum faci fata stresului

Te agiti din orice si iti faci o mie de probleme fara sa gasesti solutii la timp sau te superi rar si numai pe chestiuni vitale? Zodia ta iti spune cum faci fata stresului.


Berbec

Esti o persoana activa, energica si nerabdatoare. Cand lucrurile nu sunt cum vrei, te agiti si ripostezi imediat. Pentru tine, analiza inainte de a trece la fapte este un lucru dificil, de care rareori tii cont. Din fericire, chiar daca ti se intampla sa te superi des, iti recapeti rapid optimismul.


Taur

Pe tine colegii, prietenii si cunostintele probabil ca nici nu stiu cand te-au suparat, deoarece nimeni nu reuseste sa-ti tulbure calmul prea usor. Se poate ca in interiorul tau sa te stresezi chiar si pentru lucruri simple, dar consideri ca este nedemn ceea ce faci si iti reprimi pornirile.


Gemeni

Te stresezi usor atunci cand nu te asculta nimeni si cand cineva insista sa-ti impuna reguli pe care tu nu le agreezi. Orice privare de libertate si imposibilitate de a comunica au un efect negativ asupra starii tale de spirit. Cu toate acestea, gasesti intotdeauna ceva nou de facut, astfel incat nu te consumi la nesfarsit.


Rac

Esti o fire sensibila si orice amanunt sau vorba iti poate cauza stres. De aceea, te protejezi de oamenii din jur pastrand pentru tine gandurile personale. In viata sentimentala, insa, atunci cand te implici emotional, este mai usor sa te stresezi din cauza unui gest facut de partener.


Leu

Singurul lucru care te streseaza cu adevarat este lipsa banilor. Niciun nativ Leu nu concepe viata fara bani. In rest, problemele sunt facute pentru a-ti dovedi tie insuti si lumii cat esti de capabil. In ochii tai, stresul este doar un moft al oamenilor slabi care se plang cand nu reusesc ceva.


Fecioara

Desi esti analitica si rationala, nu scapi de stresul zilnic, mai ales la serviciu, dar si in celelalte domenii existentiale. Esti perfectionista si traiesti cu frustrari atunci cand nu-ti sta in putere sa schimbi o situatie in bine din cauza unor factori externi, independenti de vointa ta.


Balanta

Tu te stresezi in momentele in care viata ta ajunge sa insemne casa-serviciu, fara socializare, fara placeri culinare, fara sesiuni de shopping si, mai ales, fara o relatie. Una dintre cele mai stresante situatii este sa nu ai pe nimeni in viata ta. Lipsa iubirii te deprima si te secatuieste de energie.


Scorpion

Stresul nu se vede niciodata pe chipul tau, deoarece esti o persoana puternica. Ai multa stapanire de sine si nu lasi pe nimeni sa te puna la zid. In dragoste, insa, te stresezi daca ai dubii asupra sinceritatii partenerului de viata. La locul de munca, nimic nu te streseaza mai tare decat o tradare.


Sagetator

Tu nu prea stii ce este stresul pentru ca pur si simplu ai un spirit de conservare care lucreaza in cel mai eficient mod cu putinta. Calm, rational si optimist, iei viata ca atare, nu dramatizezi si nu-ti pierzi niciodata increderea in fortele proprii. Pentru a fi stresat cu adevarat, ar trebui sa se intample o adevarata tragedie.


Capricorn

Iti place ca lucrurile sa fie intr-un anumit fel, nu agreezi schimbarile si nici presiunile. Orice lucru care te scoate din ritmul tau de viata si iti tulbura echilibrul este un factor de stres. De-a lungul timpului, insa, ti-ai construit mecanisme de aparare pentru a-ti redobandi calmul. Aceste mecanisme sunt construite in timp si folosite riguros.


Varsator

Stresul te afecteaza in masura in care situatia respectiva are sau nu valoare in ochii tai. Daca te certi cu cineva de care nu-ti pasa, vei uita in urmatoarele 5 minute. Daca este vorba despre un proiect in care te-ai implicat sau despre familie, problemele ti se pot parea coplesitoare. In general, cand esti stresat te manifesti vizibil si zgomotos.


Pesti

Cand te stresezi, stii sa ascunzi acest lucru destul de bine, indiferent cat de mult te consumi in interior. Insa tocmai din cauza acestor retineri, uneori stresul acumulat iti afecteaza sanatatea. In perioadele foarte dificile, in care ai multe pe cap, obisnuiesti sa te imbolnavesti des.

Sursa foto: chriskresser.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului