Astrologie

#horoscop #zodii #horoscop dragoste #stil zodie # dragoste si sex

Zodia lui iti arata cat de tandru este

Unii nativi adora sa-si stranga in brate partenera si sa o mangaie dragastos. Altii se multumesc sa o ia pe dupa umeri, intr-o incercare nereusita de a fi afectuosi. Zodia lui arata cat de tandru este barbatul iubit si la ce sa se astepte partenera acestuia cand isi doreste sa fie rasfatata in dormitor sau in afara lui.

Tandretea la barbatul Berbec

In primul rand, barbatul Berbec nu pricepe ce este tandretea decat unidirectional: de la partenera spre el. Berbecul isi arata dragostea pentru femeia lui lipind-o de perete pentru o partida de sex in picioare. In schimb, nu se supara sa fie imbratisat si mangaiat din cand in cand, deoarece are nevoie de admiratie.

Tandretea la barbatul Taur

Barbatul Taur isi rasfata partenera numai atunci cand iubeste cu adevarat. Pentru ea, este dispus sa-si puna la bataie imaginatia astfel incat sa-i ofere femeii iubite momente pline de afectiune. De cele mai multe ori, insa, afectiunea Taurului vine insotita de dorinta sexuala. In cazul barbatului Taur, mangaierile nonsexuale nu prea exista.

Tandretea la barbatul Gemeni

Barbatul Gemeni studiaza cu placere acele specimene masculine care dau dovada de tandrete in relatia de cuplu. Ca pe niste animale bizare, absolut fascinante. Insa el nu va face parte niciodata din aceasta categorie, pentru ca pur si simplu este prea superficial. Gesturile tandre, afectuoase, implica o daruire de sine si o profunzime de care Geamanul este adesea incapabil.

Tandretea la barbatul Rac

Racul este unul dintre cei mai dragastosi, tandri si romantici parteneri. Racul este capabil sa-si sarute la propriu partenera din crestet pana in talpi, sa o mangaie cu duiosie si sa o rasfete ca pe o printesa. Barbatul Rac ofera totul, dar numai atunci cand iubeste cu adevarat si considera ca si-a gasit jumatatea.

Tandretea la barbatul Leu

Leul este tandru cu femeile pentru ca asa a citit el in carti ca le place femeilor sau din propria experienta. Insa mangaierile lui, desi sunt adesea invaluitoare si irezistibile, sunt gesturi calculate, cu un scop extrem de precis. Leul nu se pierde niciodata in reverie atunci cand isi imbratiseaza si mangaie partenera.

Tandretea la barbatul Fecioara

Barbatul Fecioara nu este tipul romantic si, cu atat mai putin, tipul de barbat tandru si dragastos. Gesturile lui de afectiune sunt mai degraba accidentale, poate chiar inconstiente, cand isi mangaie partenera in pat dupa o partida de sex. Este bine sa fie incurajat sa se manifeste mai mult.

Tandretea la barbatul Balanta

Barbatul Balanta ofera afectiune si tandrete in aceeasi masura in care ii place sa primeasca. Pentru femeia iubita, barbatul Balanta este dispus sa faca orice gest pentru a o vedea fericita, "torcand" ca o pisica in bratele sale. Este priceput la masaj si ii place sa faca dragoste, nu sex.

Tandretea la barbatul Scorpion

Scorpionul are gusturi extravagante, deoarece este iubitor de senzatii tari. Daca isi mangaie partenera, o va face cu varful unei pene. Daca o va strange, probabil va sfarsi prin a o lega, sperand sa-i ofere placere. Tandretea lui este amestecata adesea cu impulsurile sexuale.

Tandretea la barbatul Sagetator

Barbatul Sagetator este tandru si afectuos cu partenera lui numai in masura in care femeia de langa el inseamna ceva. Cand are o simpla aventura, Sagetatorul face tot posibilul pentru a se feri de gesturile afectuoase, pastrand distanta. Cand este cu adevarat indragostit, Sagetatorul da dovada de o mare sensibilitate.

Tandretea la barbatul Capricorn

Capricornul nu este foarte priceput in a oferi tandrete femeii iubite. Oarecum stangaci, oarecum retinut, Capricornul are poate unul-doua gesturi afectuoase, pe care le repeta cand si cand, la ocazii speciale. O femeie care are nevoie in permanenta de tandrete nu va fi deloc multumita de un partener atat de rece.

Tandretea la barbatul Varsator

Barbatul Varsator este instabil in ceea ce priveste gesturile frumoase fata de partenera, in functie de dispozitie. Astazi o poate acoperi cu saruturi, maine o ignora. In general, Varsatorul se gandeste mai mult la el si nu prea pricepe nevoile unei femei care vrea pur si simplu sa fie tinuta in brate.

Tandretea la barbatul Pesti

Barbatul Pesti este o fire sensibila. Nativului ii place sa-si tina in brate partenera, sa o mangaie si sa o rasfete. Nimic nu-i place mai mult decat sa vada ca femeia iubita este fericita. Adesea, insa, barbatul Pesti este cel care are mai multa nevoie de afectiune si de protectie.

Foto: abcnews.go.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare