Astrologie

#astrologie #horoscop #zodii #predictii #zodii adiacente

Zodiile adiacente: ce relatie exista intre ele

Daca te-ai nascut chiar in ziua dintre doua zodii, inseamna ca ai trasaturi din amandoua, de regula contradictorii. In cazul in care partenerul tau apartine unui semn zodiacal situat langa zodia ta, sunteti zodii adiacente, deci relatia voastra nu este intotdeauna numai lapte si miere.

Semnele zodiacale adiacente sunt, de regula, foarte diferite dar, paradoxal, au si multe lucruri in comun. Nativii din zodii adiacente se inteleg reciproc pana la un punct, ca apoi sa cada intr-un abis de puncte de vedere contrarii, care nasc disensiuni majore.

Azi se pot intelege perfect si se pot coplesi prin complimente, ca maine sa se certe violent si sa se jigneasca reciproc. Singurul mod de a face o relatie cu o zodie adiacenta sa functioneze, este sa speculezi la maximum punctele comune si sa inveti sa traiesti cu diferentele!


Berbec si Taur

O pereche formata dintr-un Berbec si un Taur poate fi comparata cu doi magneti care se resping. De ce? Berbecul vrea sa fie mereu in miscare, sa faca lucruri marete, sa escaladeze munti si sa sara cu parasuta. Taurul nici nu vrea sa auda de atat de multa agitatie si prefera oricand sa stea in fata televizorului, cu un pahar de vin rosu in mana. Ce au Berbecii si Taurii in comun? Faptul ca apreciaza ceea ce este in mod evident adevarat si corect.


Taur si Gemeni

Taurul nu suporta sa fie grabit, Geamanul este mereu pe fuga si uraste sa ii fie oprit avantul. Rabdarea in orice situatie si un simt al umorului dezvoltat pot ajuta acesti doi nativi sa se bucure de viata impreuna si sa uite de conflicte.


Gemeni si Rac

Relatia dintre Gemeni si Rac poate fi comparata cu asocierea a doua extreme: Gemenii sunt vorbareti, expansivi, vor sa fie in miscare, le place noul si veselia. Racii abia pot fi scosi din casa, muncesc prea mult si renunta greu la limitele de viata pe care si le-au impus cu rigiditate.

Gemenii si Racii se pot folosi reciproc ca model de invatare in arta concentrarii asupra imaginii generale, apoi a celei particulare, amanuntite. Odata ce acesti nativi reusesc sa se simta confortabil unul cu celalalt, legatura are sanse de continuitate.


Rac si Leu

Racului ii place sa traiasca departe de vazul lumii, Leul nu ii intelege aceasta nevoie. Unul nu exceleaza in munca individuala, pe cand celalalt nu poate lucra niciodata eficient in echipa. Ca o astfel de relatie sa mearga, este nevoie de o toleranta crescuta si de mult umor.


Leu si Fecioara

Fecioara prefera sa fie lasata in microuniversul ei, departe de privirile curiosilor. Leul vrea sa fie in centrul atentiei, in mijlocul actiunii si pe cea mai inalta treapta a podiumului. Fecioara este modesta si discreta, pe cand Leul este infatuat si pasionat al dramelor in public.


Fecioara si Balanta

Atat Fecioara, cat si Balanta, se lupta pentru perfectiune. In aceasta relatie, Balanta va fi cea nevoita intotdeauna sa faca multe compromisuri, astfel incat pacea si armonia sa fie posibile. Aici este nevoie de mult realism in stabilirea standardelor, precum si o viziune mai relaxata despre viata.


Balanta si Scorpion

Balanta se retrage rapid intr-un con de umbra, Scorpionul face mereu eforturi sa iasa in fata. Amandurora va pasa ce crede lumea, de aceea va criticati reciproc comportamentul si alegerile. Renuntati la aceasta atitudine si la critica!


Scorpion si Sagetator

Scorpionul poate fi un singuratic de prima clasa, pe cand Sagetatorul tanjeste permanent dupa socializare si grupuri mari de oameni. Dati-va spatiu reciproc si cuceriti-va constant cu manierele impecabile cu care v-ati nascut.


Sagetator si Capricorn

Sagetatorul tanjeste dupa eleganta si rafinament, Capricornul este un dependent de munca, ce uraste sa investeasca in lux. Nu va mai concentrati atat de aparente si gasiti o cale de mijloc, cand aveti lucruri importante de facut.


Capricorn si Varsator

Pentru Capricorn, respectul pentru realitate este crucial. Varsatorul este mereu cu capul in nori. Un realist si un visator nu rareori pe aceeasi lungime de unda. Priviti amandoi lucrurile concrete, gasiti ridicolul si amuzati-va.


Varsator si Pesti

Varsatorii stiu ca viata este o experienta impartasita, Pestii iau totul personal si sufera din orice. Fara alinare reciproca si menajamente, relatia nu va merge niciodata!


Pesti si Berbec

Trairile si emotiile Pestilor nu pot fi renegate, iar Berbecul crede ca nativul Pesti exagereaza si ar trebui sa treaca mai usor peste dilemele emotionale. Un tandru si un dur nu pot decat sa se echilibreze reciproc, daca vor sa ramana impreuna.

Sursa foto: theastrologyplace.blogspot.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro