Astrologie

#cearta #zodii #horoscop

3 zodii care sunt puse mereu pe cearta

Astrele ne influenteaza persoanalitatea. Astfel, multe dintre zodii au caracteristici asemanatoare. Unele sunt pasnice, altele sunt impulsive si foarte certarete. Iata care sunt zodiile carora le place sa fie mereu in conflict.

 

Scorpion

Scorpionii sunt foarte impulsivi si au un caracter exploziv. Nu rateaza nicio ocazie pentru a crea dispute. Le place sa intre in conflicte si sa se certe cu cei din jur. Chiar si apropiatii pot avea parte de episoade tensionante cu scorpionii.

Pesti

Chiar daca par sensibili si foarte tacuti, pestii pot fi foarte rai. Odata ce i-ai suparat, nativii acestei zodii pot fi foarte cruzi. Nu le place sa fie criticati pe nedrept si intotdeauna se vor apara cu cele mai bune arme in fata dusmanilor. Pestii iarta, dar nu uita. Sunt foarte razbunatori si nu este bine sa intri cu ei in conflict. Nu vor uita niciodata persoanele care i-au tradat.

Berbec

Berbecii sunt foarte impulsivi. Le place cearta si intra imediat in conflict. Aceasta zodie este predispusa la conflicte si nu ezita sa aiba iesiri violente.

Sursa foto: pexels.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare