Astrologie

#tutungerie #predictii zodii #tutun #predictii #zodii #horoscop #astrologie #cadouri

3 zodii carora le poti oferi cadouri achizitionate din tutungerie!

Stiai ca poti achizitiona cadouri impresionante pentru cel care le va primi, chiar dintr-o tutungerie? Mai mult, stiai ca zodiacul este cel care poate influenta foarte mult atractia catre acest gen de produse?

 

Toate persoanele sunt nascute sub un anume semn zodiacal, existand o serie de caracteristici comune care pot fi observate in caracterul si personalitatea lor. De aceea, poate fi usor de prezis, de exemplu, cum vor reactiona la anumite situatii sau care sunt preferintele pe care le au in mai multe aspecte alte vietii. Unul dintre ele este cel al cadourilor, asadar poti lua acest lucru in considerare atunci cand te afli in cautarea darului perfect!

Descopera care sunt zodiile care apreciaza produsele de tutungerie!

Leu

Cei nascuti in zodia Leu apreciaza eleganta si luxul, fiind persoane care isi doresc sa fie inconjurati de obiecte scumpe, de calitate. Leii au gusturi rafinate, deci daca cunosti pe cineva cu aceste caracteristici, trebuie sa stii ca un set de trabucuri cubaneze sau de alta origine, la fel de renumita, il va face fericit! Aceste produse fabricate din foi de tutun au o traditie foarte veche, iar fumatul lor reprezinta un intreg ritual, asociat de obicei cu intalnirile oamenilor cu un statut social inalt. De asemenea, trabucurile pot fi colectionate, mai ales cele care provin din zone recunoscute international, asadar, acestea reprezinta un dar inedit, dar foarte apreciat!

Fecioara

S-a observat, de-a lungul timpului, ca cei din zodia Fecioara colectioneaza diverse obiecte, fie pretioase, fie care le aduc aminte de momente importante din viata lor. In cazul in care cunosti o persoana nascuta sub acest semn zodiacal, mai ales una care are viciul fumatului, este foarte posibil sa observi ca are in dotare o colectie impresionanta de produse provenite dintr-o tabacherie. Pentru ea, comanda o bricheta chiar aici, un model inedit si deosebit, care ii va capta imediat atentia si care ii va completa de minune colectia existenta sau care poate reprezenta primul obiect dintr-una noua!

Berbec

Berbecii sunt persoane practice, carora le place sa imbine utilul cu placutul. In general, acestia se feresc sa fie vazuti, de exemplu, in tinute nepotrivite evenimentului la care participa, fie ca este unul formal sau informal. De aceea, tabacherele, pentru cei care fumeaza, sunt un accesoriu foarte frecvent intalnit. Poti achizitiona si tu un model care sa se potriveasca cu stilul unui nativ Berbec, iar acesta va aprecia foarte mult gestul tau!

Ia in considerare cele mentionate atunci cand esti in cautarea unui cadou, insa nu ai nici o idee despre ce ai putea sa oferi! Nu uita, insa, sa tii cont de obiceiurile sarbatoritului, pentru a lua cea mai buna decizie!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro