Astrologie

#persoane haine #oameni rai #predictii #zodii #astrologie

3 zodii de care sa te feresti! Sunt cele mai rele din tot zodiacul

Probabil i-ai intalnit deja. Daca nu, esti un norocos. Aceste trei zodii sunt cele mai parsive din tot zodiacul. Acesti nativi se gandesc numai la propria persoana si nu ii intereseaza de sentimentele sau dorintele celor din jur. Iata care sunt cele trei zodii de care trebuie sa fugi cat poti de tare.

Taur

Taurii sunt persoane extrem de egoiste. Sunt atat de preocupati de propria persoana si de propriile nevoi incat ai putea muri langa ei si nu si-ar da seama. Mai mult, sune persoane extrem de rele si impulsive. Spune ce le trece prin cap fara a se gandi ca ii pot rani pe cei din jur, indiferent ca este vorba de familie, persoana iubita sau colegi. Iar asta nu-i nimic, comparativ cu momentele in care se enerveaza, de cele mai multe ori din nimicuri. Explodeaza instant, tipa, urla, dau vina pe altii pentru propriile lor greseli si nu se dau in laturi de la a apela si la violenta fizica, nu doar verbala. In plus, se cred atat de destepti, incat chiar daca le demonstrezi cu dovezi concrete ca nu au dreptate tot ca ei vor zice.

Fecioara

Fecioarele sunt mereu cu nasul pe sus si se considere mai destepte decat celelalte zodii. De altfel sunt persoane fermecatoare si sunt constiente de acest lucru. Apeleaza la acest atuu pentru a obtine ceea ce isi doresc, deoarece nimeni nu poate rezista in fata farmecelor acestor nativi. Acesti nativi simt nevoia sa fie in centrul atentiei si nu te vor crede cand le vei spune ca lumea nu se invarte in jurul lor. Nu pun pret pe timpul altora si vor intarzia fara regrete de cate ori iti vei face planuri cu ei. Mai mult, acesti nativi iti vor scoate ochii la cele mai marunte greseli si iti vor reaminti de acestea ori de cate ori prin ocazia. Nu iarta si nu uita niciodata.

Scorpion

Scorpionii urasc sa fie contrazisi, chiar daca le poti demonstra ca nu au dreptate. Ei se considera buricul Pamantului si dupa parerea lor sunt cei mai destepti si mai muncitori dintre toate zodiile. Sunt persoane extrem de manipulative si adora sa se joace cu mintea celorlalti, de pe urma carora profita pentru a obtine ceea ce-si doresc, fara nicio jena. In ceea ce priveste relatiile amoroase sunt extrem de gelosi si posesivi, fara motiv. Este mai bine sa stai departe de acesti nativi daca tii la viata ta!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro