Astrologie

#femei cheltuitoare #zodii cheltuitoare #cheltuieli #predictii #zodii #astrologie #bani

3 zodii de femei extrem de cheltuitoare! Nu le ajung niciodata banii, indiferent cat de multi ar avea

Potrivit astrelor, exista trei zodii de femei extrem de cheltuitoare. Banii acestora dispar intr-o clipita. Apoi apeleaza la carduri de credit, la finantele partenerului de cuplu sau cer ajutorul rudelor.

 

Nu se pot abtine sa nu cheltuiasca fiecare banut care le cade in mana, isi doresc sa traiasca in lux si sa se bucure de vacante exotice. Nici nu este de mirare ca oricat ar castiva, aceste zodii nu numai ca nu vor reusi sa puna un ban deoparte, insa vor cheltui intotdeauna mai mult decat au.

Leu

Leii adora cumparaturile. Nu este zi mai fericita pentru aceasta zodie decat cea in care le intra salariul. Dau imediat iama in magazine pentru a cheltui fiecare banut din portofel. Sunt genul de persoane care dau bani multi pe o rochie de gala, doar pentru ca le-a placut, fara sa aiba cu adevarat nevoie de ea.

Au dulapuri intregi cu haine si sertare intregi cu bijuterii pe care nu le-au purtat niciodata. Dar asta nu-i opreste sa nu-si cumpere alte lucruri noi. Si cum banii acestora se termina rapid, apeleaza fara regrete la banii partenerului de cuplu sau ai familiei.

Gemeni

Gemenii nu au motive importante pentru a cheltui bani. Pentru ei banii sunt facuti sa fie cheltuiti, nu economisiti. Nu este de mirare ca aceste femei cad prada cumparaturilor impulsive si achizitioneaza adesea lucruri de care nu au neaparat nevoie. In plus le place sa se distreze. Nu rateaza nicio iesire in oras si nu se dau in laturi de la cheltuieli substantiale in acest sens. In plus, adra vacantele de lux si nu rateaza ocazia de a petrece concedii de vis in tari exotice.

Sagetator


Pentru femeile Sagetatori banii se evapora instant. Pentru ca nu sunt facute sa stea prea mult intr-un loc si adora calatoriile, primul lucru pe care il fac cand intra salariu este sa faca rezervari pentru vacante sau City-Break-uri, ori pentru weekenduri la munte sau la mare, in functie de sezon. Si nu aleg niciodata variantele accesibile, ci pe cele mai scumpe, pentru a se bucura de lux si rasfat. Restul banilor, daca le mai raman, vor fi cheltuiti rapid pe haine. 

Sursa foto: pexels.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare