Astrologie

# hroscop #predictii #zodii #astrologie

3 zodii nenorocite de soarta! Nu scapa de ghinioane niciodata

Sunt cei mai ghinionisti nativi ai zodiacului, iar culmea este ca chiar ei sunt cei care atrag ghinionul in viata lor. Totul tine de comportamentul pe care il au, de modul in care se trateaza pe ei si pe oamenii din jur. Iata care sunt zodiile cu cele mai nenorocite destine.

 

Gemeni

Gemenii atrag ghinionul in jurul lor mai rau ca un magnet. Sunt complet aiuriti si foarte visatori, iar aceste lucruri ii face sa piarda sanse mari in viata, atat in plan profesional cat si personal. Mai mult, au tendinta de a lua decizii in graba, fara a analiza situatiile si din aceasta cauza au numai de pierdut.

Balanta

Balantele sunt vesnic nehotarate si foarte schimbatoare. Chiar daca isi doresc foarte mult un lucru, nu fac nimic pentru asta si la final se vaita ca sunt cei mai ghinionisti oameni din lume. Nici macar nu isi dau seama ca este din vina lor. Reusesc in acest fel sa-i enerveze pe cei din jur, sa piarda oameni dragi, dar si sa rateze oportuinitati reale pe toate planurile din cauza indiferentei pe care o afiseaza.

Sagetator

Sagetatorii sunt persoane dificile si cu greu te poti intelege cu ei. Daca si-ai pus ceva in cap, nimeni nu va reusi sa le schimbe ideile. In plus, atitudinea lor lasa de inteles ca nu le pasa de nimeni si de nimic inafara de ei. Din aceasta cauza risca sa piarda persoane dragi, dar si sanse extraordinare de evolutie profesionala sau financiara.

Sursa foto: pexels.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare