Astrologie

#pacate #copacabana #astrologie

3 zodii pacatoase! Vor ajunge in Iad si nimic nu le poate scapa

Om fara de pacat nu exista, insa exista cateva zodii ale caror pacate ii vor duce spre pieire. Aceste zodii comit pacate atat de grave incat nimeni si nimic nu-i poate scapa de petrecerea eternitatii in Iad.

 

Scorpion

 

Scorpionii sunt cei mai pacatosi nativi ai zodiacului. Odata ce ii calci pe coada, nativii pun la punct scenarii de razbunare spectaculoase, dar nu acestea sunt pacatele cele mai mari. Nativii ajung la pierzanie, de cele mai multe ori, din cauza atractiei irezistibile pe care o resimt fata de tot ce este interzis.

 

Aceste zodii duc la destramarea de relatii, pentru satisfacerea propriilor nevoi. Mai mult, odata ce isi aleg un partener de viata, stabil, nu se dau in laturi de la a juca pe mai multe fronturi si a duce o viata adultera.

 

Fecioara

 

Nativii nascuti sub semnul fecioarei sunt inteligenti, seriosi si ajung sa urce rapid pe scara vietii. Problema lor este insa alta. Ajung sa se creada superiori celorlalti, nu accepta ca pot gresi si devin excesiv de critici. Iar din acest set de caracteristici ia nastere si pacatul acestor nativi: invidia. Obisnuiti sa fie mereu „cei mea cei”, ii deranjeaza teribil atunci cand altcineva capteaza atentia celor din jur. Tocmai de aceea, cad des in capcana invidiei si a geloziei, atitudini pe care Biblia le interzice radical.

 

Taur

 

La o prima vedere, Taurii par fara de pacat. Sunt familisti, au suflet bun si bland. Insa, pe langa aceste laturi bune, mai au si alte laturi, mai putin bune: dragostea pentru mancarea buna, pentru lucrurile scumpe, de lux, pentru arta si frumos. Iar cea mai mare problema a acestor nativi este ca nu stiu cand sa se opreasca si ajung sa faca excese. Prin urmare, cel mai mare pacat al acestei zodii, interzis de Biblie, este lacomia! Majoritatea Taurilor risca sa cada victime ale unei vieti boeme, petrecute pe canapea, cu o pizza uriasa si o prajitura savuroasa alaturi.  

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului