Astrologie

#femei bani #bani zodie #barbat bogat #bani

4 zodii de femei ahtiate dupa bani. Vor doar barbati frumosi si bogati

Cui nu ii plac banii, am putea sa ne intrebam retoric. Evident ca oricine isi doreste sa ii aiba, doar ca unele persoane ar face orice pentru ei, pentru a aduna usor cat mai multi.

Iata in ce zodii sunt nascute femeile care nu au nuciun fel de scrupule cand vine vorba despre bani:

Varsator

Nativa din zodia Varsator este in stare sa scoata bani din piatra seaca. Este adevarat ca mare parte din castig se datoreaza iscusintei ei – sa ne gandim ca celbra Oprah Winfrey, cea mai bogata femeie de pe Planeta, e Varsator -, insa si puterii sale de a atrage barbati cu stabilitate financiara, care sunt atrasi de veselia ei, de simtul umorului. Chiar daca nu pare, este o materialista pe care nu o deranjeaza sa profite de naivitatea barbatilor cu bani.

Scorpion

E de notorietate faptul ca aceasta femeie este o cuceritoare prin excelenta. Are obiective bine stabilite si nu porneste la intamplare la atac, ci abia dupa ce si-a studiat bine prada. Este o manipulatoare desavarsita si, pentru ca iubeste banii, ii va cauta tocmai pe acei barbati cu stabilitate financiara, care o pot sustine material. Nu e de mirare ca asa ajunge sa isi faca amanti  cu mult mai in varsta decat ea, care fac numai ce le dicteaza aceasta nativa.

Berbec

Plina de energie si foarte ambitioasa, femeia Berbec isi traieste viata la maximum. Si cum ar putea altfel daca nu ar avea bani. Spre deosebire de alte native, are noroc sa ii pice banii din cer, cum se spune, adica sa ii obtina fara prea mare efort. Sarmul sau, carisma atrag barbati potenti financiar, iar acesta este visul sau: sa traiasca liber, fara sa isi mai faca griji ca nu va avea ce cheltui. Ajunge mereu acolo unde isi propune, asadar nu are nicio problema sa obtina bani de la cei care oricum au mai multi.

Capricorn

Ai putea crede ca femeia de cariera Capricorn e chitita sa isi castige singura banii prin propria-i munca. Ei bine, nu e chiar asa. Ii place sa ajunga cat mai sus in ierarhie, dar nu pentru bani, ci pentru faima. E de parere ca banii nu trebuie sa ii castige neaparat femeia, ci barbatul e cel care trebuie sa ii aduca in casa. Va umbla asadar numai dupa barbati scoliti, care si-au construit deja o stabilitate financiara, dupa barbati chipesi, pentru ca nu iese in lume la bratul oricui.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului