Astrologie

#vedete #accesorii #astrologie #predictii #zodii #vedete zodii

Accesorizeaza-ti tinutele la fel ca vedetele nascute in zodia ta

Daca te afli in cautarea unui stil vestimentar personal, invata sa-ti accesorizezi tinutele la fel ca vedetele cu care iti imparti zodia. Ele au reusit, dupa ani intregi de autocunoastere si sfaturi de la profesionisti, sa isi creeze o identitate vestimentara proprie, pentru care sunt admirate si copiate de iubitoarele de frumos din lumea intreaga!


Berbec

Claire Danes, celebritatea nascuta in semnul Berbecului, a reusit in ultimul timp sa apara foarte des la rubrica de "bine imbracati". Concentrata pe cariera ei, Claire isi face timp pentru a arata impecabil prin cateva detalii minore: adauga centuri si curele fiecarei tinute. Incearca sa porti un blazer intr-o nuanta inchisa cu o curea aprins colorata!


Taur

Carmen Electra, o Tauroaica focoasa si ambitioasa, isi arata spiritul insuflat de zodia ei prin gustul desavarsit in a-si alege bijuteriile. Bratarile sunt preferatele frumoasei actrite, care ii pun in evidenta incheieturile fine si suple. Poarta si tu bratari cu pietricele mici, legate pe un lant, pentru un look casual-chic la diverse ocazii.


Gemeni

Procedeaza la fel ca Brooke Shields, vedeta nascuta in aceeasi zodie cu tine: opteaza pentru decolteuri adanci, pe care sa le pui in valoare cu un super colier din perle sau un lant subtire de aur, ambele oferindu-ti o alura sofisticata si stralucitoare. Cheia sta in simplitate: alege un pandantiv simplu sau un sirag de perle, niciodata mai multe purtate simultan.


Rac

O vedeta internationala nascuta in zodia Racului, Liv Tyler, isi arata instinctele materne native prin accesoriul de care nu se lipseste niciodata: geanta supradimensionata! Ai grija sa iti asortezi tinutele de zi cu genti incapatoare, care sa iti permita depozitarea tuturor obiectelor de care ai nevoie. Poti opta si pentru un rucsac cu sistem de prindere cu snur, in nuanta preferata, pentru necesitatile zilnice.


Leu

Vedeta petrecerii intotdeauna, Leoaica Sandra Bullock isi reprezinta cu mare acuratete zodia. Inspira-te din stilul ei, purtand o esarfa superba, pe care sa ti-o admire toata lumea. Caracteristicile zodiei tale te ajuta sa te bucuri de toata atentia. Incearca nuante precum rosul, movul si oranjul ars.


Fecioara

Cameron Diaz, o Fecioara numai buna de "copiat", este foarte meticuloasa in alegerile pe care le face. Accesorizeaza-ti tinutele pretioase cu o brosa superba, in nuante neutre, astfel incat sa o poti asorta mai multor piese vestimentare.


Balanta

Kate Moss simbolizeaza toate calitatile unei native Balanta: o frumusete naturala si echilibrata. Iata de ce a sosit momentul sa investesti intr-un ceas de calitate, placat cu pietre semipretioase, de tipul bijuteriilor pe care le lasi apoi mostenire urmasilor.


Scorpion

Ai un simt al umorului dezvoltat, la fel ca vedeta nascuta in aceeasi zodie cu tine, Kathy Griffin. Pentru ca urasti conventionalul si iti place sa fii atipica, procedeaza la fel la frumoasa Griffin si poarta agrafe iesite din comun, care se pot transforma usor in subiecte de conversatie: in forma de papagal viu colorat, pisicuta cu blana artificiala, un ochi turcoaz etc.


Sagetator

Pentru ca esti o fire practica, la fel ca Sagetatoarea Daryl Hannah, ai nevoie de accesorii care nu au un rol pur estetic. Investeste in palarii de calitate sau manusi din materiale fine. Orienteaza-te spre nuante de gri-carbune, visina putreda, grena etc.


Capricorn

Foloseste-te de trucurile de stil ale actritei nascute in zodia Capricornului, Sissy Spacek. Accesoriile tricotate sunt perfecte pentru Capricorni, a caror latura sobra are nevoie de putina relaxare din cand in cand. Opteaza pentru esarfe in culori trandafirii, care te protejeaza de frig si dau un plus de farmec chipului tau.


Varsator

Focoasa Shakira, o Varsatoare nonconformista si naturala, are grija intotdeauna sa dea o personalitate aparte suvitelor sale. Foloseste barete, bentite sau impletituri cu fasii din piele, pentru un look hippie veritabil. Nu uita, sezonul acesta, bentitele boho-chic, purtate la jumatatea fruntii, sunt foarte populare!


Pesti

Impartaseste stilul aparte al frumoasei Jennifer Love Hewitt, nascuta in semnul Pesti, purtand cercei supradimensionati, cu cat mai lungi, cu atat mai bine. Poarta fara rezerve diamante sau pietre pretioase atragatoare, precum si bijuterii in nuante marine.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro