Astrologie

#zodie #viata #anul 2020

Asa se va imbunatati viata ta in anul 2020, in functie de zodia in care te-ai nascut

Fiecare semn zodiacal are posibilitatea sa-si imbunatateasca viata in acest an. Iata cum:

Berbec

Anul acesta va fi unul cu provocari, dincolo de visul tau cel mai aprig. Vei fi mai activ, dar trebuie sa incetinesti si sa fii dispus sa oferi timp si rabdare, in timp ce incerci din greu si faci tot posibilul sa-ti indeplinesti ceea ce ti-ai propus.

Taur

In 2020 vei adopta o noua perspectiva care va fi plina de multumiri si satisfactii. Ai fost prea dur cu tine, insa esti foarte dedicat muncii tale. Te concentrezi sa faci lucrurile foarte bine in fiecare zi si lasi realizarile tale sa vorbeasca de la sine.

Gemeni

Anul acesta aduce multe schimbari in vita ta, indiferent daca este vorba despre oameni, locuri de munca sau idei noi. Probabil vei avea multe oportunitati de a-ti extinde orizontul, de a face un salt si de a incepe ceva nou. Foloseste lectia cheie pe care ai primit-o in trecut pentru a construi bazele viitorului tau.

Rac

Te vei bucura de relatii mai puternice si mai satisfacatoare cu oameni apropiati inimii voastre. Descoperi ca devii mai autentic cu sentimentele tale si iti aperi opiniile. Acest lucru duce la schimbul de idei si, cel mai important, la crearea de legaturi cu oamenii potriviti.

Leu

Anul acesta iti vei alinia viziunea interioara cu realitatea. Este timpul pentru un nou inceput si nu te teme sa lasi deoparte ideile si rutinele invechite care nu te ajuta deloc. Asigura-te ca relatia, cariera si pasiunea ta te misca si te fac sa te simti bine.

Fecioara

In 2020 iti vei asuma riscul atunci cand vei fi expus. Pentru prima data, iti doresti sa traiesti viata la maxim, fara nicio teama si fara rezerve care sa te impiedice sa faci asta. Incet, pe masura ce capeti incredere in dragoste si intuitie, vei experimenta viata la intensitate maxima, care nu este mai putin satisfacatoare.

Balanta

In acest an este momentul sa-ti reorganizezi viata pentru a face fata noilor schimbari. Pentru a face fata viitorului, trebuie sa te confrunti mai intai cu trecutul. Este o munca grea, dar trebuie sa-ti faci timp pentru a procesa probleme dificile, pentru a elibera negativismul, iar acest lucru va crea o baza solida pentru un maine mai bun.

Scorpion

Anul acesta vei lupta pentru lucrurile in care crezi. Incepi intr-o nota buna, simtindu-te in siguranta si hotarat sa atragi succesul si relatiile care iti ofera satisfactii in viata. Mintea ta este plina de idei si abia asteapta sa incepi aceasta calatorie pentru a sti totul despre tine.

Sagetator

In acest an te vei concentra pe relatia cu tine insuti. Vei fi mai interesat sa petreci timp de calitate cu tine, sa ai incredere in vocea ta interioara si sa te vindeci pentru a gasi pacea in prezent. Vibratia ta pozitiva va atrage multe beneficii in lunile urmatoare.

Capricorn

Anul acesta iti vei imbratisa identitatea si vei fi tu. Vei alege sa te pui pe primul loc si sa gusti iubirea de sine. Nu vei ezita sa elimini drama, negativismul si persoanele toxice din viata ta, deoarece stii ca anul acesta va fi totul pentru tine.

Varsator

In 2020 iti vei extinde experienta in toate aspectele vietii tale. Accepti cunostinte si abilitati noi pentru a combate plictiseala, cauti inspiratie si aprofundezi lucrurile invatate. Asta va duce la o reinventare a identitatii tale pentru a obtine succesul pe care il doresti.

Pesti

Anul acesta iti vei da seama ca visele tale devin realitate. Planifica-ti obiectivele cu atentie si dezvolta strategii pentru atingerea lor. Stabileste obiceiuri consecvente si la timp, astfel incat sa nu pierzi niciodata din vedere ceea ce este important. Si continua sa fii motivat in timp ce pasiunea ta continua sa-ti ofere combustibil pentru a lucra mai mult.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro