Astrologie

#horoscop #zodii #predictii # ascendent zodiacal #ascendent #ascendent berbec

Ascendentii zodiacali pentru Berbeci si ce sa faca pentru un viitor luminos

Ascendentul fiecarei zodii se calculeaza dupa ora de nastere a persoanei respective si se spune ca ascendentul are rol in schimbarea caracterului fiecarei persoane, mai ales dupa varsta de 30 de ani.

Ascendentul fiecarei persoane ii ofera acesteia caracteristici tipice altor zodii, si astfel se poate spune ca acea persoana isi gaseste identitatea pentru restul vietii.

Astfel, in cele ce urmeaza, va vom prezenta care sunt ascendentii zodiacali pentru prima zodie din horoscop, zodia Berbec.

Berbec cu ascendent in Berbec

Nu te astepta ca toata lumea sa fie de acord cu tine din prima, deoarece unii au nevoie de ceva mai multa lupta de lamurire. Mergi mai departe cu argumentele potrivite, pentru ca intr-un final ti se va da dreptate. Nu ai de-a face cu tovarasi de discutie prea deschisi la nou, de aceea trebuie sa insisti mai mult decat altadata, pana cand vei convinge ca ceea ce spui e valabil. Nu apela la agresivitate verbala sau atitudini ostile, chiar daca ceilalti spun “nu” intruna, ci abordeaza o figura zambitoare si joviala si astfel vei reusi sa ai parte de tot ceea ce iti doresti in viata.

Citeste continuarea articolului pe Lyla.ro!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului