Astrologie

#horoscop #fizic #aspect fizic #zodii #berbec #taur #gemeni #rac #leu #fecioara #balanta #scorpion #sagetator #capricorn #varsator #pesti

Aspect fizic in functie de zodie

Te-ai gandit ca linia ochilor, felul in care merge sau surasul pot sa-l tradeze? Afla mai multe despre aspectul fizic al zodiilor din horoscopul european si invata astfel cate ceva despre infatisarea acestora.

Aspect fizic Berbec
 

Daca veti avea o discutie cu o persoana care va priveste direct in ochi, care va vorbeste rapid si parca grabit, aveti de-a face cu un Berbec. Privirea sa frapeaza, directa, ascutita.

Comportamentului repezit, cu gesturi largi, ii corespunde un chip mobil, extrem de expresiv. Nimeni nu se va indoi de sentimentele pe care le incearca acesta in clipele de nemultumire sau de bucurie.

Femeile Berbec au chipul oval, accentuat, cu pometii proeminenti, fruntea inalta si barbia ferma. Capul unui tip din Berbec este masiv si puternic. Tenul nativilor este mai inchis la culoare si o privire mai atenta poate depista pete rosii sau vreo cicatrice. Adesea nativii au umerii lati si capul inclinat inainte. Merg grabit indiferent ca au sau nu un motiv precis. Un alt semn distinctiv il reprezinta sprancenele unite la baza nasului, ca un avertisment in momentele de furie, aripile acestora, nasul coroiat si fruntea proeminenta formand liniile binecunoscute ale simbolului semnului.

Prefera o tunsoare cat mai scurta, gen perie, sau chiar o coafura linsa, evitand pe cat posibil un par prea abundant. Unii se simt bine avand capul liber, fara palarie sau alt accesoriu, alti nativi au mare nevoie sa-si acopere capul cu o bandana, palarie, esarfa, sapca sau orice alt produs care sa-i protejeze.
 

Aspect fizic Taur
 

Atat femeile cat si barbatii Taur sunt robusti, cu un trup bine proportionat. De multe ori umerii, gatul sau pieptul sau toate impreuna sunt late, unul dintre cele mai des intalnite semne fiind tocmai gatul gros si puternic.

Femeile se disting si printr-un piept generos, ceea ce nu-i de mirare avand in vedere legaturile lor profunde cu maternitatea, pamantul, fecunditatea, Zeita-Mama si nu in ultimul rand dragostea pentru copii si familie. Sunt perfect constiente de senzualitatea lor si se folosesc de aceasta cand cred de cuviinta. Tenul nativelor este luminos si curat, privirea moale si umeda, mersul lenes. Intreaga lor faptura musteste de feminitate si nici barbatii, nici femeile nu o pot ignora.

Cei mai multi dintre nativi au parul inchis la culoare si uneori carliontat, existand insa si cateva exceptii de blonzi. Oricum ar fi, trupul Taurului inspira putere, in special putere psihica. Merg incet si apasat, au ochii mari si expresivi si trasaturi rotunde : capul, gura, ochii. Buzele Taurului sunt pline, carnoase si lacome, lucru explicabil prin placerea de a manca, dragostea lui fata de domeniul gastronomic, bucuriile culinare jucand un rol important in viata sa. Maxilarul bine dezvoltat sugereaza masticatia rumegatorului, Taurul mestecand incet mancarea, fara graba, parca pentru a prelungi cat de mult posibil placerea papilelor gustative.

Gura ii tradeaza totodata simbolic lacomia cand vine vorba de bani sau proprietati pe care le are in posesie. Taurii sunt mici de inaltime, cu rotunjimi, in unele cazuri grasi, lucru favorizat si de placerea lor enorma de a manca.
Un Taur insa care vrea sa placa va tine o cura de slabire sau va face miscare pentru a fi sigur ca potentialul sau de cuceritor functioneaza la cote maxime. Intreaga sa fizionomie se reduce in general la o dimensiune mult mai mare a partii inferioare a trupului (pantecul) fata de partea superioara (capul), lucru reprezentat si de simbolul zodiei, o cupa deschisa in partea de sus, avand un semn mic in mijloc.
 

Aspect fizic Gemeni
 

Spre deosebire de Taurul mic si indesat, nativul Gemeni se dezvolta mai mult pe verticala. Este de obicei inalt, cu trup mladios, adesea slabut si fragil, insa poate fi si un tip mic si marunt. Arareori intalnim tipul lat si greoi. Atat trunchiul cat si abdomenul sunt plate si inguste.

Extremitatile sunt dezvoltate, ceea ce se explica, deoarece nativul se deplaseaza neincetat, nu sta locului mai mult de cateva minute, aparand si disparand ca un spiridus, pana sa-si dea seama cei din jur ca a fost acolo. Totodata gesticuleaza mult cu mainile, de care se foloseste cu succes pentru a se explima.

Fata este de forma triunghiulara, cu trasaturi taioase sau alungite, nasul bine definit, fin sau drept, fruntea lata si inalta, semn al intelectului – nativul poseda un vocabular extrem de bogat, iubeste cartile si chiar are talent la scris, este cult si ii place sa fie inconjurat de persoane cu acelasi nivel intelectual. Se mai distinge printr-o barbie mica si ascutita, nasul carn si ochii vii si intr-o neincetata miscare, carora nu le scapa nimic din ce se petrece. Acestia sunt albastri sau verzi, plini de luminite neastamparate, ca si caracterul geamanului.

Poate avea si ochi caprui, insa indiferent de culoare, o caracteristica comuna o constitue privirea fugara asupra obiectelor inconjuratoare, neavand rabdarea necesara pentru a se concentra mai mult de cateva clipe asupra unui lucru. Nativul mai poate fi recunoscut usor dupa tenul palid care la contactul cu soarele capata culoarea bronzului extrem de rapid.
 

Aspect fizic Rac
 

Trasaturile comune ale racilor sunt reprezentate de o constitutie plapanda, inspirand fragilitate si moliciune. Cel mai simplu de recunoscut sunt dupa constitutia fetei. Chipul de copil are un nas carn si mic, cu o barbie ce poate deveni dubla odata cu varsta, cu buze carnoase sau gura mica. Pielea fina are o paloare fluida, precum intregul sau chip nedefinit, invaluitor.

Caracteristici pentru Rac sunt ochii mari si pierduti in lumi numai de el stiute, revarsand un aer de visare si de fragilitate. Ochii deschid poarta spre universul  interior , in care traiesc cea mai mare parte din timp. Expresia acestora trece de la timiditate la mirare sau teama, alteori fiind complet absenta. Putini vor putea ghici ce se petrece cu adevarat in sufletul lor pentru ca Racul nu se manifesta zgomotos precum Berbecul, avand obiceiul sa se retraga in scoica lui de melancolie. Fruntea se iveste bombata, fara linii precise, la fel ca intreaga faptura diafana si stearsa. 

Musculatura nu e ferma , bustul se dezvolta lung, dar sustinut de picioare scurte. In general, structura este osoasa, desi se mai intalnesc si Raci mai plinuti.
 

Aspect fizic Leu
 

Fiind una dintre cele mai puternice personalitati ale intregului zodiac, fizionomia Leului se va face remarcata intr-o multime. Prin simpla lui prezenta sau prin mersul maiestuos va da clasa persoanelor din jur. Mersul ii este suplu, pasind mandru, cu trunchiul drept si pieptul iesit in afara.

Prezenta sa forteaza pe oricine in mod inconstient la masurarea gesturilor, grija fata de conduita si de aspectul exterior. De ce ? Pentru ca nu vei putea discuta cu acest nativ stralucitor si sigur pe el cand ai o scama pe umar sau ti s-a desirat putin maneca la bluza. Te-ai simti prost automat si Leul va avea grija sa-ti intensifice sentimentul de disconfort, voit sau fara sa-si dea seama. Aspectul fizic joaca un rol foarte important pentru Leu. Este frumos, cu nasul drept sau putin tesit, fruntea inalta, fata triunghiulara sau patrata.

Trupul este armonios, bine facut, cu bratele si picioarele fine si puternice. Intreaga sa fizionomie inspira magnetism. O Leoaica va atrage toate privirile prin mersul ei de gazela, tinandu-si capul ridicat, mandru. Abdomenul este plat si osatura fina. Si femeia si barbatul in leu au ca semn distinctiv coroana capilara bogata si stralucitoare, blonda sau satena, carliontata sau linsa, insa ingrijita cu grija, un nou atribut de frumusete cu care se vor face remarcati.
 

Aspect fizic Fecioara
 

Nativii in Fecioara nu ies in evidenta prin fizionomie, pentru ca au un comportament rezervat si se imbraca mereu decent. Trasaturile sunt fine si regulate, cu o silueta zvelta si un trup armonios. Vorbesc incet pentru ca nu le place sa se dea in spectacol, nici sa se faca auziti de toti cei din jur. Au un mers rapid si se deplazeaza cu usurinta. Umerii sunt ingusti, nu au o conformatie atletica ca a Leului, dar nici una solida cum intalnim la Berbeci, fiind mai degraba mici de statura, cu o talie medie.

Se remarca prin ochii limpezi si stralucitori, din care reiese puritatea sufletului lor idealist, precum si inteligenta sclipitoare. Trasaturile fetei sunt mici si delicate, cu sprancene arcuite si nas drept, cu o gura mica si dinti ca un sirag de perle. Este explicabil avand in vedere ca lor dentistul nu le va spune sa se spele pe dinti de mai multe ori pe zi, vor avea singuri grija de acest lucru. Avand tenul trandafiriu si trupul aparent fragil, sunt constienti de frumusetea lor si adesea pot deveni narcisisti.

Cu toate acestea, au mereu o oglinda cu ei pentru a verifica in permanenta ca parul le sta inca bine, ca nu li s-a dus machiajul, ca nu au vreo scama pe umar, ca tinuta este una corecta. Desi obisnuiesc sa critice totul si pe toti, sunt in acelasi timp cei mai exigenti critici ai propriei persoane. Nu sunt multumiti niciodata de trupul lor si ingrijesc cu produse de calitate, inghit vitamine, isi curata organismul cu ceai de plante si se feresc cat pot de orice boala. De aceea, stiu totul despre produsele de intretinere, cat sunt de naturale, exact substantele pe care le contin si daca pretul este unul corect.
 

Aspect fizic Balanta
 

Nativii acestei zodii au trasaturi regulate, feminine, chiar si la reprezentantii sexului tare. Una dintre trasaturile dominante consta in ochii lor tandri, surazatori si umezi, care par calzi chiar si atunci cand au o nemultumire interioara. Fruntea inalta este acoperita de un par matasos , ingrijit si parfumat.

Chipul oval si bine definit are o gura mica, de fruct copt, nasul drept si scurt. Se disting printr-o eleganta care le este fireasca, printr-o gratie in miscari si o finete care le confera un aer princiar. Pielea fina si luminoasa si umerii rotunzi si mici contribuie la frumusetea nativilor in Balanta. In general se bucura de o constitutie supla, iar daca iau proportii stiu ce regim sa aleaga sau ce sport sa practice pentru a se bucura din nou de un trup de invidiat. Se imbraca cu haine care le pun in valoare trasaturile molatice, in curbe fine, alegand lucruri de calitate. Nu degeaba se spune ca femeia in Balanta este regina elegantei.

Adesea aceasta are un posterior proeminent, si el rotund, dar care nu ii strice imaginea de ansamblu. Infatisarea sinuasa, armonizata si bunul gust al nativilor fac din acestia unii dintre reprezentatii frumusetii in cadrul zodiacului.
 

Aspect fizic Scorpion
 

Vi s-a intamplat vreodata sa fiti priviti drept in ochi de catre o persoana si sa fi simtit cum va sfredeleste pana in adancuri ? Daca ati facut eforturi supraomenesti sa-i sustineti privirea si pana la urma ati plecat ochii, sub apasarea stralucirilor caline, ei bine, ati avut de-a face cu un Scorpion. Nativul poate nelinisti, seduce, condamna ori supune cu ajutorul privirii sale, in care este canalizata o energie concentrata, aproape vrajita.

Sexualitatea fiind unul dintre palierele de baza ale existentei sale, ni se pare firesc ca Scorpionul sa aiba adesea o frumusete fizica fermecatoare, sustinuta de puterea lui interioara. Chiar si atunci cand e un tip urat sau are defecte, tot are ceva atragator. Umerii sunt largi si membrele puternice, ca si nasul. Dintii sunt ascutiti si cand rade, gura insasi poate parea rautacioasa. Stie sa fie brutal sau tandru, in functie de scopul urmarit. Ochii sunt alungiti ca la sarpe si umbriti de gene.

In cea mai mare parte din cazuri, nativii Scorpion au parul inchis la culoare, totusi exista si exceptii de blonzi. Insa nu trebuie sa ne gandim la galbenul proaspat al unui puisor de gaina, sau la galbenusul din nou, inspirand caldura, ci la o culoare palida si glaciala. Unii dintre nativi au parul roscat si valvoi, asemanator vrajitoarelor. Femeile in Scorpion obisnuiesc sa-si lase unghii lungi, pe care le dau cu oja, insa se intelege ca nu va fi una pastel, cum ar alege o Balanta. Vocea pare a le veni direct din sex sau din stomac, este joasa si plina de mister.
 

Aspect fizic Sagetator
 

Nativul are trasaturi regulate. Un chip patrat, cu o gura mare si buze carnoase, dinti lungi si sanatosi, nasul fin si dragut. Ochii sunt frumosi si limpezi, cu sprancene orizontale. Uneori privirea revarsa flacarile unei pasiuni interioare sau o bunavointa si o dorinta de comunicare extrem de placute.

femeia sagetator nu-si pleaca niciodata privirea, mergand elegant si mandru, fiind inconjurata de un farmec cu totul particular, indiferent ca este sau nu frumoasa. Intreaga tinuta a nativilor inspira tinerete , sanatate si un aer sportiv. Cand vorbeste, vocea este calda, lasand sa se inteleaga exact ce gandeste. Face parte dintre acele persoane care atunci cand vi se prezinta va vor strange mana cu putere si sinceritate.

Sagetatorul are un mers grabit, pentru ca nu-i place sa ramana foarte mult timp in acelasi loc. Doar mai sunt atatea de vazut, nu ? In privinta hainelor, adopta adesea un stil sportiv, care sa le ofere confort. Exista insa si cazuri in care pot fi foarte ingrijiti si eleganti.
 

Aspect fizic Capricorn
 

Capricornii sunt fiinte mici de inaltime, slab dezvoltate, cu umerii drepti si o statura osoasa. Nasul e lung si aplecat in fata si gura de obicei mica, cu buze subtiri, pe un chip patrat. Au urechile mari si ochii un pic oblici, privind in departari, sub o frunte inalta, parul lins si bratele lungi, bine dezvoltate.

Nefiind mari oratori, se folosesc de privire pentru a comunica, mai mult decat de cuvinte. Oricine poate afla ce stare psihica au numai daca dau putina atentie ochilor unui Capricorn, pentru ca nu stie sa-si ascunda emotiile, nici sa fie teatral. Nativii au un aer plin de naturalete, de firesc, asemanator caracterului lor serios, sincer, retinut.

Nu apeleaza la accesorii de niciun fel, atat femeia cat si barbatul in Capricorn nu se dau in vant dupa produse de intretinere si infrumusetare, ei dorind sa se faca placuti asa cum sunt.
 

Aspect fizic Varsator
 

Varsatorul este semnul ganditorului si al inteleptului care varsa din ulcior apa cunoasterii. Semn de aer, alura sa visatoare este tradata de privirea fixa si absenta, uneori vesela, in momentul in care ceva reuseste sa- l distreze. Are fruntea inalta, distinctie a intelectului evoluat si parul deschis la culoare, de la blond la saten deschis.

Are o inaltime potrivita si trasaturi cu linii clare. Pielea este palida, aproape trasparenta. Nimic din tinuta lui nu iese in evidenta intr-un fel sau altul, este mai degraba sters, insa acest lucru nu este intamplator, ci pentru ca el insusi nu se vrea in centrul atentiei, asa cum o face de exemplu Leul. Prezenta lui inspira naturalete si calm.

Exista bineinteles si tipul excentric, teatral, care socheaza prin tinuta sau comportament. Merge oarecum rigid, lipsindu-i eleganta pasului. Cand vorbeste, tonul este scazut, rezervat, rostind clar fiecare cuvant. Intregul aer al Varsatorului inspira naturalete si uneori chiar pare traversat de o unda de uluire.
 

Aspect fizic Pesti
 

Nativii au chipul lunguiet, gura si nasul mici, pometi mari si o barbie usor ascutita. In comparative cu restul fetei si mai ales spre deosebire de ochii visatori, gura pare stearsa, abia perceptibila.

Privirea se intoarce spre interior, absenta la ceea ce este in jur. Ochii mari se pierd intr-un punct nedefinit, lucru care le aduce un plus de mister. Membrele sunt lungi, aparent interminabile. Au maini frumoase si piele fina. Exista si nativi scunzi si dolofani. Asemenea animalului marin, nativul se misca rapid si pe nesimtite.

Pestii au un mers fluid si unduitor, care scapa privirii. Gestica nu e niciodata brutala, ci retinuta si uneori ezitanta, ca un brat intins doar pe jumatate. Insa trasatura lor definitorie consta in privire.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare