Astrologie

#cuplu #familie #viitor impreuna #astrolog #astrolog astredamus #casatorie

Aspecte astrale legate de casatorie si bani

lavinia buriu, 07.10.1985 ora 4-5 am, partener, 31.03.1982 ora 13 pm: As vrea sa stiu ce viitor avem impreuna, daca exista sansa de a avea o familie in viitor.

Astrolog AstredamusSituatia Dvs este foarte dificila. Aveti liberul arbitru. Motiv pentru care exista sansa de a va casatori cu el. In ce priveste fericirea mariajului, am foarte mari indoieli. Peste 7 ani veti fi in postura de a va gandi la divort. Divortul il veti evita prin cateva sacrificii . Veti fi capabila sa le faceti in acel moment. Acele sacrificii se vor axa pe unul din doua aspecte, bani sau copii.

Veti ajunge in situatia de a spune ca la mijloc sunt un anume fel de "vraji". De altfel, inca de acum in decizia Dvs de casatorie aspectul financiar este prezent. Dificila alegere aveti de facut si nu va dati seama. V-as spune sa evitati casatoria cu el. Insa exista sansa la fel de mare ca in acest an sa intalniti pe altcineva, alaturi de care sa aveti acelasi destin.

17septembrie, nascuta pe 17 septembrie 1982, aproximativ ora 0:30, sex feminin, partener, 17 septembrie 1975, aproximativ ora 12:30, sex masculin: O sa depasim momentele grele care exista acum in viata noastra de cuplu sau o sa ne despartim?

Astrolog Astredamus:  El este predispus la doua casatorii in mod cert. Momentele grele peste care treceti acum sunt menite sa va desparta pentru a nu va casatori cu el.

Relatia cu el se va deteriora complet pana la despartire. In acest an veti fi alaturi de adevarata Dvs parte. Dupa despartirea de actualul prieten, veti avea cu el o relatie de prietenie foarte frumoasa. Veti fi doi amici care vor intelege oricand o eventuala durere sau suparare a celuilalt. Comunicarea intre voi este foarte bine aspectata, cu conditia de a nu fi un cuplu casatorit.

Dyana85, 29.09.1985, 8.30 - 9.00 AM (cred ca as fi nascuta la 8.45 AM), Pitesti, Arges, partener, 16.02.1950, 10.20 - 11.47 AM, Bradu, Arges: Se va oficializa relatia dintre mine si el?

Astrolog Astredamus Dna Dyana85, sunteti predestinata la astfel de casatorii. Cuvintele mele sunt de prisos. Interesul Dvs intr-o casnicie este Banul. Departe de mine gandul ca acest lucru ar avea o tenta negativa. Pur si simplu acesta este aspectul astral natal al Dvs.

Ceea ce pot sa spun este faptul ca va veti casatori cu el doar daca are bunuri materiale. Aspectele de casatorie exista, insa sunt foarte dificile. Anul acesta va fi hotarator in ce priveste un mariaj cu el. Va aparea o mare cearta, in urma careia fie va veti desparti si veti intalni un altul peste cativa ani, cu aceleasi aspecte astrale, fie veti ramane impreuna. Casatoria cu el nu va fi usoara, insa va fi profitabila.

 


 

 

 

Sursa foto : abcnews.go.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului