Astrologie

#astrolog #astrolog astredamus #astredamus #cuplu #compatibilitate #compatibilitati

Avem sanse sa fim impreuna? Ce spun astrele?

bomb_oana338, 03.04.1987, sex feminin, ora 10:52, locul nasterii Barlad , jud. Vaslui; sex masculin, 13.08.1980, ora 20:45 ( sau 19:45), Bucuresti: Compatibilitate cu partenerul de viata.

si sentimente. Va aduce o mare cantitate de incredere in capacitatile Dvs. Aspect benefic, cu conditia ca el sa nu profite de aceasta calitate, pentru a va patrunde in suflet si astfel sa va directioneze spre implinirea propriilor lui dorinte.

In timp, aspectul va duce la blocarea cailor de exprimare emotionala si sentimentala. Exista deasemenea in aceasta relatie si un foarte important element de cautare a stabilitatii materiale, ceea ce ineamna ca planul material va fi esential in stabilitatea casniciei. Atractia fizica si senzualitatea existenta la inceputul relatiei se va transforma in timp, si va fi direct proportionala acumularea valorilor materiale.

Daca e sa-ti dau un sfat, acesta este urmatorul: mentine relatia pana in vara lui 2011, deoarece daca el ti se va darui sincer si dezinteresat, fara a incerca sa profite intrun fel sau altul de sentimentele tale, atunci porneste cu incredere alaturi de el. Oricum, in vara anului viitor vei trece un test important privind partenerul sentimental.

Luciana05, 20.09.1979, intre 13 – 14:00, Bucuresti; partener 17.09.1979, intre 13 – 14, Bucuresti: Ce sanse sunt ca noi doi sa fim impreuna si sa ne intelegem bine ?

Astrolog Astredamus:
Sansele ca sa fiti impreuna sunt foarte mari, dar aveti alaturi de certificatul de casatorie si decizia irevocabila de divort semnata in alb. In cazul in care cel putin unul dintre D-voastra a fost casatorit, si binenteles ca acum e despartit de fostul partener, fie pe cale naturala, fie pe cale legala, in acest caz legatura va fi durabila.

Evitati sa il vedeti pe celalalt, si aici ma refer al amandoi, ca pe un salvator, ca pe cineva de care aveti absoluta nevoie in a va simti insufletit si plin de incredere. Acest mod de a-l privi pe celalalt nu va da parteneriatului, ci va fi un suport fals, care se poate narui in orice moment. O exceptie de la cele spuse anterior este posibilitatea ca amandoi sa lucrati in terapeutica, in acest caz, consumul mental si atentia indreptata spre cariera personala vor inlatura dificultatile generatoare de conflicte conjugale, cu finalitate pe bancile justitiei. Numai faptul ca va ganditi la o casatorie e o mare provocare pe care intentionati sa v-o insusiti.

Ala-bala, 17 ianuarie 1982, in jurul orei 20:00 sex feminin, 15 septembrie 1983, in jurul orei 6:30 sex masculin: Exista compatibilitate care sa duca la casatorie?

Astrolog Astredamus: Posibilitatea unei casatorii exista. Ea se datoreaza urmatorului mod de a abordare a acestui aspect: "Daca altii nu ne vor, ne vrem noi." Departe de mine gandul de a spune asta in sens peiorativ. Casnicia aceasta va fi un fel de abandonare in bratele celuilalt. Ambii, nu faceti decat sa va blocati calea de evolutie spirituala.

Este foarte posibil ca legatura sa se mentina in timp, dar nu va fi decat o convenienta mai mult sau mai putin placuta.
Vor veni anii 2015, 2016 si 2017 , momente in care, viata va va trezi, spre a va testa bazele pe care le considerati amandoi ca au stat la baza acestei uniuni. Este important sa exprimati ceea ce simtiti, altfel se va ajunge la multe secrete, inclusiv adulter. Toate reprimarile sentimentelor se vor acumula pana in momentul in care vor exploda. Veti fi un cuplu pasiv, unde nici unul nu va dori sa ia decizii majore. Va veni vremea cand se va genera prima fisura , si casnicia nu va mai putea fi tinuta sub control.


 

 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Top