Astrologie

#astredamus #astrolog astredamus #compatibilitate #relatie #cuplu

Avem sanse sa fim impreuna? Ce spun astrele?

Ana , nascuta 19.11.1986 ora aproximativ 3:30, partener nascut 04.12.1979, ora aproximativ 11:00: Cat de bine ne-am putea intelege daca ar fi sa ramanem impreuna ca cuplu?

Astrolog Astredamus:
Aveti de partea voastra "focul" pasiunii. Aceasta flacara trebuie intretinuta, deoarece iubirea de una singura nu va rezista in timp, si ma refer la o perioada relativ scurta, 1-2 ani.

Aspectele astrale nu induc obligativitatea ramanerii impreuna, sunteti liberi in a decide. O profesie comuna ori un tel financiar comun va da stabilitate cuplului. Dealtfel ati putea fi doi colegi care ati colabora fructuos si constructiv. Sufletele voastra au aceleasi dorinte. Cu toate astea, Dvs sunteti cea care va decide viitorul acestei relatii. Deoarece aveti doar sanse de a fi impreuna, dar nu si certitudini astrale, in momentul in care veti considera ca el profita unilateral de avantajele acestei relatii, povestea de iubire se va destrama. Ambi sunteti avizi dupa informatii si acumulari de invataturi. Pe acest fundament, impreuna cu un scop material comun, flacara paiunii va fi alimentata si mentinuta mult, foarte mult timp.

Irynelu, sex feminin, nascuta 20 octombrie 1989, ora 19:00, partener nascut pe 11 august 1990, ora 16:30: Care sunt intentiile lui in aceasta relatie?

Astrolog Astredamus:
Pe drept cuvant ma intrebati care sunt intentiile lui Alexandru in aceasta relatie. Fizic el este atras de Dvs, ii face placere sa fiti in permanenta in ochii lui. Are inclusiv abilitatea de a va dovedi iar si iar, daca mai e necesar, cat de mult va iubeste, dar in final, nu face decat sa va oboseasca aceasta insistenta.

In lipsa depunerii acestui efort, nu ar gasi altceva care sa duca spre constructia solida a viitorului relatiei. Veti avea parte de doua iubiri principale si doua secundare. Aceasta relatie este una din iubirile principale, dar fara viitor. Tot ce va realiza Alexandru va fi sa va lase o dezamagire in suflet. Deoarece relatia cu el se va stinge, consumandu-se fizic si sexual. Va veni o alta persoana, alaturi de care veti construi o relatie durabila de iubire. In acea relatie veti gasi caldura si norocul necesar unui camin, pe care vi-l doriti din suflet.

Andreea, data nasterii : 09.04.1990, ora nasterii:18.00, Municipiul Ploiesti: voi fi prietena lui Paul?

Astrolog Astredamus:
D-soara Andreea, neavand datele de nastere ale lui Paul, nu stiu cine si cum este el. Astral, bineinteles. Prin urmare am sa va spun despre prietenie si relatiile cu ceilalti. Sunteti foarte volubila, prietenoasa, si mereu deschisa in privinta unei prietenii.

Putine si nesemnificative lucruri va pot face sa nu acceptati amicitia sau prietenia cuiva. Frumusetea sau feminitatea de care dati dovada va poate aduce mult noroc pe scara urcarii in plan social. Priviti in viitor cu incredere si nu lasati ca vreo astfel de relatie sa se transforme in dependenta.

Aveti si acest risc, care provine din dorinta de a ajuta. Acest sentiment de a face bine celorlalti ar putea sa va inchida intro relatie din care greu va veti putea elibera. Trebuie sa ganditi in viitor, si atunci cand vedeti ca eforturile Dvs de ajutor dat unui amic, transforma relatia in dependenta, abandonati si mergeti inainte. Nu datorati nimanui nimic.

 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare