Astrologie

#astredamus #astrolog astredamus #compatibilitate #relatie

Avem sanse sa ramanem impreuna?

Summer, feminin, nascuta pe 02.09.1982, ora 16:20, partener, masculin, nascut pe 22.05.1982, ora 01:30: Avem sanse sa ramanem impreuna?

Astrolog Astredamus: Compatibilitatea cu el este extrem de scazuta. Relatia se va destrama, mai repede sau mai tarziu. Dvs simtiti ca ceva nu e in regula. Insa abilitatea lui in ce priveste comunicarea este superba. Manuieste cu atata dibacie vorbele, incat e in stare sa obtina si dragostea unei "statui".

Binenteles ca Dvs fiind o fiinta, i-a fost usor sa va cucereasca. Doar cei mai abili oameni pot sa vada prin paienjenisul pe care il poate tese el. Ceea ce am spus despre el nu e ceva malefic, dimpotriva, sunt calitati de pe urma carora poate obtine multe avantaje.

Priviti cu ochiul Dvs critic si organizat, este imposibil sa nu va puna pe ganduri unele situatii. Mai ales cele care privesc banii. De aici va porni sfarsitul relatiei. In schimb veti invata multe lectii de viata , prin faptul ca veti merge pe acelasi drum o perioada de timp. Lectii ce va vor fi utile in viitor. Cicatricea ramasa, in zona fetei, este pentru a va da seama ca trebuie sa va intemeiati o familie si sa o pastrati.

Ludmila, 12 octombrie 1983, la ora 19:20, Republica Moldova, orasul Balti, sotul, nascut 16 iunie, 1983: Ne este dat sa fim impreuna?

Astrolog Astredamus: Dna Ludmila, toata vraja si magia care a existat la inceputul relatiei exista si acum. Ea este eclipsata total de doua aspecte. Unul care va priveste pe ambii. Este vorba despre credinta ambilor vizavi de celalat ca isi schimba rapid si radical parerea avuta cu o zi sau o luna inainte. Nu sunteti niciunul asa, e doar o parere a unuia fata de celalalt. Si nu veti trece peste ea.

Al doilea asspect va priveste strict pe Dvs. Multe din dorintele Dvs depind intr-o masura ridicata de ceilalti, si in cazul de fata de el. Daca cu el, avand aspecte in general favorabile, nu ati reusit sa mentineti casnicia, nu stiu cu cine veti reusi. Motivul imi e cunoscut. Trebuie sa aveti aceeasi atitudine in familie, pe care o afisati si in public. Sotul Dvs stie la ce ma refer. Altfel nu veti avea vreodata o casa buna. Va este dat sa fiti impreuna, dar nu pentru totdeauna. Va este dat sa fiti si cu altii. Va veti lovi de aceleasi reprosuri . In plus Dvs ii alungati si tot Dvs suferiti. Raspundeti la intrebarea "De ce?", si veti avea linistea mult dorita.

laurp74, barbat, nascut 11 ianuarie 1974, partenera, nascuta pe 12 noiembrie 1974, ora 10.30: Avem un viitor impreuna ?

Astrolog Astredamus: In varianta in care ea este la a doua casnicie, sau dupa o relatie extrem de lunga, echivalenta unei casnicii, atunci aveti toate sanse de a fi impreuna. Relatia fizica si sentimentala dintre voi este foarte benefica.

Micile divergente din familie, care vor aparea, vor fi usor de trecut. Este nevoie doar de putina bunavointa si intelegere.

Odata ce veti fi impreuna va va fi foarte greu sa va despartiti. E aproape ca o obligatie. Nu va cunosc ora nasterii, motiv pentru care, pot sa spun ca exista posibilitatea ca acum sa doriti sa divortati de ea. Certitudinea e ca va fi foarte dificila despartirea, si va mai dura vreo doi ani pana la finalizare.

Asadar, in oricare varianta, durabilitatea relatiei este certa. Fie in acesti ani veti incheia casnicia, fie va veti unii impreuna pentru restul vietii. Dupa cum vedeti am pus putin la indoiala afirmatia Dvs. Motivul este ca, aspectele astrale nu mi-au indicat ca ati fi cunoscut-o in ultimul timp, dimpotriva...


 

 


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare